Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 18/01 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς κοιμάστε και ξυπνάτε με την έννοια ενός πρώην συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που ίσως, να σας ωθήσει και σε μια λάθος επικοινωνιακή κίνηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μήπως να μαζέψετε τα δάκτυλα σας από το κινητό. Το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι ένα βήμα, πριν κάνει την δική του κίνηση, Αφήστε του λοιπόν τον χώρο του.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από το πρωί είστε μέσα στα νεύρα, και αυτό σας κάνει απλά τρωτούς στους άλλους. Ότι και να σας συμβαίνει, δεν χρειάζεται οι τρίτοι να το γνωρίζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Υπάρχει ένα άτομο, που σας θέλει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως και να σας το έχει ήδη εξομολογηθεί. Αυτό που απομένει είναι την δική σας απάντηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Όλη η μέρα έχει προτάσεις και προσκλήσεις, από τους φίλους σας για διασκέδαση. Μέσα σε αυτά υπάρχει και μια καρδιά, που επιθυμεί να σας συναντήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Ξεχάστε αυτά που έγιναν. Δεν υπάρχει λόγος πια να ταλαιπωρείτε το μυαλό σας με τα παλιά. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας κάνει και πιο σωστό σύντροφο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Όλη η μέρα έχει ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις. Κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, χωρίς προειδοποίηση, θα κάνει κίνηση να επικοινωνήσει μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Στο μυαλό σας, υπάρχουν 2-3 φιγούρες ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Αυτό μόνο σας καθυστερεί. Κάντε το πιο συγκεκριμένο και προχωρήστε σε σχετικές δράσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αυτά που θα ακούσετε σήμερα και αύριο, θα σας σοκάρουν. Κάποιος που βρίσκεται ήδη μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός της ζωής σας, θέλει να σας προσεγγίσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Εσάς τα κουτσομπολιά και τα σχόλια δεν σας αφορούν –αγγίζουν. Τουλάχιστον μην επιτρέπετε σε κανέναν, να ασχολείται με την προσωπική σας ζωή και τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μην χρειάζεται σήμερα να πείτε και πολλά. Αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας, έχουν δώσει το στίγμα που θέλατε να περάσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Θα πρέπει πραγματικά, σήμερα να κρατήσετε σιωπή ιχθύος. Ο άνθρωπος σας έχει ήδη καταλάβει τα λάθη του, και να είστε σίγουροι, ότι θα τα διορθώσει άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10