Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 22/10 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε σε μια υπερένταση, που μέχρι το βράδυ θα σας βγει σε επιθετική επικοινωνία προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε χαλαροί. Μπορεί να γίνουν ανεπανόρθωτα λάθη.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 23:00

Ταύρος
Τα σκληρά σας λόγια είναι και αυτά που κρατάνε μακριά τον άνθρωπο σας. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις διαφορές σας, μέσα από διάλογο.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 21:00

 

Δίδυμοι
Τα sms μεταξύ δύο ανθρώπων που προσπαθούν να λύσουν τις αισθηματικές τους διαφορές, μόνο σε πρόβλημα μπορούν να οδηγήσουν. Αλλάξτε το.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 24:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Κάποιος ήδη σας σκέφτεται, και ψάχνει να βρει τον κατάλληλο τρόπο και χρόνο για να σας πλησιάσει. Μην εκπλαγείτε αν το βράδυ τον δείτε μπροστά σας.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 21:00

Λέων
Σκέφτεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό προς τον άνθρωπο που σας έχει κάνει κλικ στο μυαλό. Οι όψεις των άστρων πάνω στο ζώδιο σας, σας ενισχύουν όλο το Σαββατοκύριακο.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Παρθένος
Οι σκέψεις σας, αυτά που ζήσατε, το παρόν σας το δύσκολο, δεν μπορείτε όλα να τα ισορροπήσετε. Άρα μην ψάξετε κάποιον ακατάλληλο προς βοήθεια.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 24:00

Ζυγός
Έχετε στην διάθεση σας μόνο μερικές ώρες μέχρι το βράδυ, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για το άτομο που κρατάει την καρδιά σας. Θετικές οι εξελίξεις.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Σκορπιός
Παραμείνετε γαλήνιοι. Κάποιος απόψε θα κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με το μυαλό σας. Μην πέσετε έτσι εύκολα, παιδέψτε τον. Σας αρέσει άλλωστε.
Ερωτική ένταση: γύρω στις 20:00

Τοξότης
Τα νεύρα σας είναι υπερβολικά. Δεν σας φταίει και το κινητό να το ταλαιπωρείτε. Όσο το άτομο αυτό δεν ανταποκρίνεται, τόσο καλύτερα μην πράττετε.
Ερωτική ένταση: Very Good HOT γύρω στις 23:00

Αιγόκερως
Είναι μοιραίο να επανασυνδεθείτε με το άτομο που αγαπάτε. Οι επόμενες 24-48 ώρες θα σας ανοίξουν τις επικοινωνίες, από την μεριά του άλλου.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Υδροχόος
Ξεκινήστε από τώρα να σκέφτεστε τι θα πείτε προσεχώς, σε 2 άτομα που σας προσεγγίζουν με ερωτικό σκοπό. Μην απαντήσετε άμεσα.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 24:00

Ιχθείς
Ηρεμήστε και μην κάνετε κάτι αυτό το βράδυ. Αυτός που σκέφτεστε, θα σας προσεγγίσει και θα σας ζητήσει να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 20:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις