αστρολογος προβλεψεις 03/03 Παρασκευή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

αστρολογος προβλεψεις 03/03 Παρασκευή

Η μέρα σήμερα θα είναι λίγο δύσκολη για πολλούς, καθώς θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα άτομο που είναι δυσάρεστο και γεμάτο αρνητισμό απέναντί τους. Δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον εργασιακό τους χώρο.

Αυτή την Παρασκευή οι γυναίκες θα νιώθουν κάποια θλίψη. Το πιο πιθανό είναι να ευθύνεται για αυτό ένα γεγονός του παρελθόντος, κάποιο λάθος ή μια παράλειψη.
Οι άντρες να αναμένουν για σήμερα κάποιες σημαντικές συζητήσεις, είτε θα λάβουν σημαντικές ειδήσεις που θα αφορούν μια γυναίκα.

 

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα ολοκληρώσουν υποχρεώσεις και ευθύνες τους που αφορούν άτομα έξω από το σπίτι τους.
Θα έχετε μια απρόσμενη συνάντηση ή επαφή, είτε θα λάβετε αναπάντεχα μια πρόσκληση που θα σας είναι δύσκολο να αρνηθείτε! Θα σας χαροποιήσει επίσης μια συζήτηση με έναν άντρα που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο σας σε επαφές με φίλους, σε διάφορες ώρες και με διάφορες μορφές. Κάποιες νέες γνωριμίες και επαφές θα σας προκύψουν εντελώς φυσικά.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων να αναμένουν για σήμερα χρήματα ή ειδήσεις οικονομικής φύσεως. Οι άντρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα μέρα με επιτυχίες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα νιώθετε να λειτουργείτε υπό πολλή πίεση. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας σε γενικές γραμμές, γιατί ίσως κάπου να ελλοχεύουν παγίδες.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων ενδέχεται να βρεθούν μπροστά σε άδικους και άτιμους ανθρώπους, που θα αποδειχθεί η κακία και η υποκρισία τους.
Οι άντρες θα καταφέρουν σήμερα να επιλύσουν ή να δουν με μεγαλύτερη διαύγεια ένα πρόβλημα που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή τους. Η μέρα θα σας χαρίσει ηρεμία και ανακούφιση επί ενός θέματος.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα χαρούν με μια οικονομική τους επιτυχία. Γενικά η μέρα ευνοεί τον οικονομικό σας τομέα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα μάθουν κάποιες ειδήσεις που θα αφορούν ένα αγόρι, οι οποίες θα κάνουν αυτή τη μέρα αλησμόνητη.
Οι άντρες θα έχουν οικογενειακές συναντήσεις και συζητήσεις. Αρκετοί βρίσκεστε σε ένα στάδιο αναμονής ή προετοιμασίας, για ένα σημαντικό γεγονός οικογενειακής φύσεως.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera