αστρολογος προβλεψεις 04/08 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

αστρολογος προβλεψεις 04/08 Παρασκευή

Την Παρασκευή μπορεί να αισθανθείτε κάποιες δυσμενείς επιρροές, που θα προκαλέσουν την εμφάνιση ή την εμβάθυνση προβλημάτων που έχουν ήδη προκύψει. Θα είναι μια καλή μέρα για αγορές.

Σήμερα μπορεί να έχετε μια συζήτηση ή ένα επιπλέον εισόδημα που θα σχετίζεται με εσάς. Οι άντρες θα έχουν την ευκαιρία να ξανακτίσουν φιλικές ή ερωτικές σχέσεις με άτομα με τα οποία είχαν ψυχρανθεί. Η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να πάρετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα, έγγραφα ή να σας αποσταλεί κάτι από άλλη τοποθεσία. Στις γυναίκες η μέρα θα φέρει μια άμεση ή προγραμματισμένη επαφή, συνάντηση ή συγκέντρωση. Για τους άντρες, η σημερινή ημέρα θα οδηγήσει σε στασιμότητα ή εκροή όσων έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές ή προσαρμογές σε σχέδια και προτεραιότητες.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα χαλαρώσετε και η μέρα θα κυλήσει σύμφωνα με όσα έχετε προγραμματίσει. Μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Οι άνδρες μπορεί να βιώσουν απροσδόκητες στιγμές έντασης, άγχους ή ανάγκης για γρήγορη, επείγουσα δράση. Οι γυναίκες να περιμένουν νέα ή προτάσεις, ένα έγγραφο ή μια επιστολή που θα επηρεάσει τα γεγονότα της επόμενης ή και μεθεπόμενης εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε σήμερα. Μην επιβαρύνεστε με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέα σχετικά με την υγεία κάποιου ή κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Οι άνδρες μπορεί να βιώσουν μια κακουχία σε σχέση με την υγεία τους, κόπωση, κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας ή αντίθετα θετική διάθεση. Οι γυναίκες θα έχουν επαφές ή θα συναντηθούν με νέους και παλιούς φίλους. Θα γίνουν επαφές μέσω διαδικτύου, συζητήσεις και ανταλλαγή κάποιας ενδιαφέρουσας και χρήσιμης πληροφορίας.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η σημερινή μέρα θα φέρει πολλές χαρούμενες περιστάσεις, συγκεντρώσεις ή κάποια νέα που θα σχετίζονται με επαγγελματική (δημόσια) επιτυχία. Σήμερα θα προκύψουν πολλά γεγονότα γύρω από ένα παιδί ή σχετικά με νεαρά άτομα, που θα ανήκουν στον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο. Σήμερα θα επιδείξετε λογική συμπεριφορά σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και δεν θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα είναι απαραίτητο. Θα υπάρξει μια συνομιλία με έναν φίλο ή φίλους, για θέματα που θα σχετίζονται με μετρητά.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65