αστρολογος προβλεψεις 05/08 Σάββατο

psyxologiko-test-volta-paralia

αστρολογος προβλεψεις 05/08 Σάββατο

Σήμερα πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με επιστολές, τηλεφωνικές κλήσεις ή διαδικτυακές επαφές, με άτομα από κοντά και μακριά. Θα είναι κυρίως φίλοι ή υποστηρικτές σας. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε για να συναντήσετε φίλους ή να υπάρξει μια συγκέντρωση, λόγω κάποιας ευχάριστης περίστασης.

Θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για τις γυναίκες της οικογενείας σας και για τις οικιακές υποθέσεις και δεσμεύσεις. Οι άντρες μπορεί να έχουν οικονομικές συναλλαγές με την κόρη, την ανιψιά, την εγγονή τους ή άλλη νεαρή γυναίκα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποιο πρόβλημα υγείας, δικό σας ή κάποιου κοντινού σας προσώπου. Θα μπορούσε να είναι κάποια οδοντιατρική θεραπεία, κάποια άλλη θεραπεία και τα λοιπά. Τα χρήματα ή τα νέα που θα σχετίζονται με αυτό, θα μπορέσουν να προσφέρουν χαρά στις γυναίκες. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα με καθυστέρηση ή μετά από κάποιες δυσκολίες. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων μπορεί να έχουν επιτυχία σήμερα, εάν η δουλειά τους σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με χρήματα. Σήμερα θα σας δοθούν αφορμές για να χαρείτε με κάποια επιτυχία.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα ή δυσκολίες στην εργασία σας ή στην επιχείρησή σας (εάν έχετε). Όποια και αν είναι τα προβλήματα αυτά, θα είναι προσωρινά και επιλύσιμα. Οι γυναίκες σήμερα να περιμένουν νέες επαφές ή συναντήσεις με καινούργια άτομα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια ανάγκη για επιπλέον δεσμεύσεις. Σήμερα είναι πιθανό να αλλάξετε τα σχέδιά σας για την ημέρα. Παλιά λάθη και προβλήματα θα προκύψουν ξανά στις ζωές των αντρών. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις, να θέσετε ένα τέλος σε δεσμεύσεις ή σε σχέσεις. Δεν είναι κακό να συμβιβαστείτε με μια απώλεια εάν είναι απαραίτητο.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Το Σάββατο θα φέρει νέες επαφές ή νέα ραντεβού, σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Σήμερα μπορεί ακόμη και να αγνοήσετε την εμφάνιση αυτής της προσωπικότητας γύρω σας. Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να βάλουν σε τάξη την ερωτική τους ζωή ή τις οικογενειακές τους σχέσεις. Είναι πιθανές κάποιες σοβαρές συνομιλίες, αποφάσεις και ενέργειες. Οι άνδρες θα εμπλακούν στα ερωτικά προβλήματα της ζωής ενός ατόμου από τον οικογενειακό ή φιλικό τους κύκλο. Ενδεχομένως να υπάρξει προσωρινή επιδείνωση στη σχέση σας, λόγω της δύσκολης φύσης του συντρόφου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει παρανοήσεις στην ερωτική σας ζωή ή συναισθηματικές ανησυχίες. Ωστόσο η ημέρα συνολικά θα σας φέρει ενδιαφέροντα και ενθαρρυντικά νέα, για θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Οι γυναίκες θα έχουν μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση. Αγνοήστε και σταματήστε τυχόν προσπάθειες χειραγώγησης, ίντριγκας ή ψεύδους στην οικογένειά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65