αστρολογος προβλεψεις 10/02 Παρασκευή

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

αστρολογος προβλεψεις 10/02 Παρασκευή

Μέρα εκπλήξεων μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η Παρασκευή, καθώς οι περισσότεροι θα βιώσετε κάποιες. Το πιο πιθανό είναι να προέλθουν από τον οικογενειακό σας κύκλο, τον στενό ή τον ευρύτερο.

Η μέρα προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα εγγόνι, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε για τη γέννηση ενός παιδιού ή μια εγκυμοσύνη.

 

Να είστε όλοι προσεκτικοί με ειδήσεις που θα μάθετε ή που θα αφορούν ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα.
Τα κορίτσια και οι νεαρές γυναίκες θα κληθούν σήμερα να πάρουν μια απόφαση, είτε να δώσουν μια οριστική απάντηση σε ένα αίτημα ή μια πρόταση που τους έχει γίνει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να αναμένουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά τους θέματα και σχέδια. Κάντε έκπληξη στα αγαπημένα σας άτομα με κάτι ιδιαίτερο και ευχάριστο, θα δείτε να βελτιώνεται και να δυναμώνει η σχέση σας.
Η μέρα ενδείκνυται για να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες επικερδείς συμφωνίες σας. Φροντίστε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, συνεργάτες ή συνεταίρους.
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξελιχθείτε ως άτομα, στον τομέα της μόρφωσης και των δραστηριοτήτων σας. Κάθε εγχείρημά σας σήμερα θα στεφθεί με επιτυχία, γι’ αυτό μην ταραχτείτε αν υπάρξει κάποια αλλαγή στα σχέδιά σας – θα είναι για καλό.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στο σπίτι σας και σε πράγματα που πρέπει να γίνουν μέσα σε αυτό. Αφιερώστε επίσης χρόνο στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε.
Κάτι ευχάριστο προμηνύει η μέρα σε οικογενειακό επίπεδο. Ίσως να αφορά μια συζήτηση, μια συνάντηση, τα επαγγελματικά σας σχέδια ή κάποιες δεσμεύσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ίσως σήμερα χρειαστεί να φροντίσετε για τη σωματική ή την ψυχολογική κατάσταση ενός στενού συγγενή σας. Η μέρα θα είναι κάπως έντονη όσο αφορά την οικογένειά σας, με αφορμή κάποιες συγκυρίες ή κάποιες δεσμεύσεις σας.
Ίσως να προκύψουν διαφωνίες με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, είτε θα σας ανησυχήσουν ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν ένα νεαρό άτομο.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα περάσετε ευχάριστες ώρες σήμερα με έναν ή περισσότερους άντρες φίλους σας.
Σας αναμένει μια επιτυχία, μέσω κοινών δράσεων ή στενής σχέσης με ένα νεαρό άτομο. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα μικρό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.
Η μέρα είναι ιδανική για νομικά ή δικαστικά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia