αστρολογος προβλεψεις 28/12 Τετάρτη

αστρολογος προβλεψεις 28/12 Τετάρτη

Αυτή η Τετάρτη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τα αγόρια και τους νεαρούς άντρες. Οι περισσότερες από αυτές θα είναι υλικής φύσεως και θα αφορούν δώρα, αγορές, αποκτήματα και άλλα ανάλογης φύσεως.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν σήμερα ιδιαίτερους λόγους για να χαρούν και να γιορτάσουν, με την οικογένειά τους και τα φιλικά τους άτομα. Οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε με σημαντικούς και ενδιαφέροντες σχεδιασμούς με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η μέρα θα φέρει επιτυχίες, που θα αφορούν νέους και παλιούς φίλους.

 

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε συναντήσεις ή επαφές με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Θα περάσετε αρκετές ευχάριστες ώρες συζήτησης εκτός σπιτιού ή μέσω διαδικτύου.
Να έχετε υπόψιν σας ότι οι αποφάσεις και οι δράσεις σας σήμερα, θα εξαρτώνται αποκλειστικά από την προσωπική σας διάθεση και τα συναισθήματά σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα ορίσετε τις κινήσεις σας με βάση ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.
Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στην εργασία σας ή μια συγκεκριμένη υποχρέωση. Ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις εγωιστικές πρακτικές και δεν πρέπει να το παρακάνετε με την ισχύ που έχετε πάνω σε καταστάσεις ή άτομα…

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα σας προκύψουν σήμερα προβλήματα που θα είναι απόρροια λόγων ή πράξεών σας μέσα στις τελευταίες μέρες.
Η μέρα σας σε γενικές γραμμές θα κυλήσει με μια αίσθηση ενόχλησης, επειδή θα πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα ή θέματα που δεν σας αρέσουν. Θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να πραγματώσετε μία από τις φιλοδοξίες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, να ξέρετε ότι η παρουσία μιας γυναίκας σήμερα στο περιβάλλον του σπιτιού σας ή της εργασίας σας, θα είναι σημαίνουσα και θα καθορίσει την επιτυχία της ημέρας.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων, θα αποκομίσουν μια επιτυχία ή κάτι εξίσου αξιομνημόνευτο από τη σημερινή μέρα.
Ενδιαφέρουσες στιγμές θα βιώσετε σήμερα και στην προσωπική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera