εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 07-13/10

erwtikes-5314

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 07-13/10

ζωδια Κριός

Μπορεί ακόμα το μυαλό σας να βουίζει από την Πανσέληνο της προηγούμενης εβδομάδας στο ζώδιό σας, είστε ακόμα γεμάτοι ενέργεια για να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο στη σχέση σας και να αδράξετε τη μέρα αντί να κολλάτε στο παρελθόν. Ωραία. Ο Ερμής και ο Ήλιος προσφέρουν ωραίες ατάκες. Χρησιμοποιήστε τες.

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Καθώς ο Δίας περνάει στον τομέα της σχέσης σας, την Τρίτη, ξεκινάει μια μονοετή θητεία και εσείς γίνεστε εξπέρ σε όλα τα θέματα της σχέσης. Και όλως τυχαίως, η Αφροδίτη και ο Άρης περνάνε χεράκι χεράκι από τον τομέα της νέας αγάπης σας. Ένας συνδυασμός που λέει: είναι της μοίρας, εσείς κάντε στην άκρη. Νέα αγάπη έρχεται.

 

ζωδια Δίδυμοι

Κανείς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το τι φάγατε για πρωινό, αλλά ποστάρετε το στα μέσα δικτύωσης σας ούτως ή άλλως, έχετε απλώς κάτι να κάνετε. Ή μπορείτε να βγείτε από το σπίτι, να σηκώσετε το κεφάλι σας από τον υπολογιστή και να θυμηθείτε ότι έχετε το θεόσταλτο δώρο του φλερτ και της επικοινωνίας.

ζωδια Καρκίνος

Δεν έχω τίποτα με την επιλογή, είναι κάτι καλό, αλλά μερικές φορές όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, δεν γίνεται τίποτα. Ο Δίας ανοίγει έναν ερωτικό μπουφέ, θέλει να δείτε τις επιλογές σας, αλλά θέλει, επίσης, να επιλέξετε τη μία που σας προσφέρει τη μεγαλύτερη περιπέτεια. Χωρίς βιασύνη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων

Δεν θέλετε κάποιον που να είναι πιστό αντίγραφο σας, καμία σχέση, αλλά κάποιον που να έχει κάποια κοινά ενδιαφέροντα, σωστά; Ναι, αλλά η πρόκληση αυτής της εβδομάδας ξεπερνάει την αγάπη για το ποδόσφαιρο ή για τα πράγματα που έχουν ντεσέν γούνας λεοπάρδαλης. Ηθικές αξίες. μην κάνετε συμβιβασμούς, αν υπάρχει αμφιβολία, φύγετε.

ζωδια Παρθένος

Ο συνδυασμός Αφροδίτης και Άρη στο ζώδιό σας είναι κάτι απίθανο, αν σας ενδιέφερε μια έκφραση τόσο αισθητική. Αν δεν νιώθετε τόσο κεφάτοι, ίσως να μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι είναι κάτι ενδιαφέρον και ενθαρρυντικό για την αγάπη; Τρελαθείτε, πετάξτε τα ράσα σας! Ήρθε η ώρα να σας ενδιαφέρει πραγματικά.

ζωδια Ζυγός

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να προσπεράσετε μια ευκαιρία για θαυμασμό, φαίνεται ότι ευχαρίστως θα ξαναπιάνατε κουβεντούλα με κάποιον πρώην ή ίσως με έναν φίλο φίλου; Μπράβο σας, απλώς φροντίστε να ξέρετε τι θέλετε από αυτή την κουβεντούλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια Σκορπιός

Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας από την Τρίτη, για έναν ολόκληρο χρόνο, είναι ο πλανήτης της καλοτυχίας και όλα αυτά, αλλά έχει να κάνει και με την ερωτική σας ζωή, για τώρα τουλάχιστον. Αλλά. Καθώς οι άλλοι πλανήτες περνούν γύρω τους, προσέξτε τις επαναλήψεις, τα πλοία που πέρασαν τη νύχτα και επιτέλους σας προσπερνούν.

ζωδια Τοξότης

Αν δεν μπορείτε να δείτε κάποιον που σας λιμπίζεται όπως λιμπίζομαι εγώ το κέικ για πρωινό, μπορεί να θέλετε να πάρετε έναν φίλο σας μαζί για να κάνει τον παρατηρητή την επόμενη φορά που θα βγείτε. Κάποιος είναι όσο ξεκάθαρος μπορεί να είναι χωρίς να ρίχνετε στα πόδια σας, ρίξτε μια ακόμη ματιά.

ζωδια Αιγόκερως

Αν μπορείτε να ξεφύγετε λίγο αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σας κάνει καλό ένα ταξιδάκι, για να σκεφτείτε τι θέλετε από τον έρωτα και για να αλλάξετε το σκηνικό, κυριολεκτικά. Η αγάπη περιμένει δίπλα στη θάλασσα, αλλά και στην βιβλιοθήκη, στα ταξιδιωτικά γραφεία, οπουδήποτε ανοίγει ο ορίζοντας της σκέψης και η καρδιά σας νιώθει στο σπίτι της.

ζωδια Υδροχόος

Αυτό που δεν είναι και τόσο καλό για την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα, είναι ο περισσότερος χρόνος που επενδύετε στη δουλειά σας. Αλλά, μπορείτε να το φέρετε σε ισορροπία με λίγο ρομαντισμό αν δώσετε προσοχή στα πολύ καλά κρυμμένα σημάδια που δείχνει ένα δυνητικό ερωτικό ενδιαφέρον. Γιατί να κρύβεστε; Δεν ξέρουν καν πόσο πολύ τους αρέσετε. Ακόμα.

ζωδια Ιχθύες

Ακριβώς απέναντί σας είναι η Αφροδίτη και ο Άρης, και είναι επίσης εκτός του πεδίου του κυβερνήτη σας, του ομιχλώδη Ποσειδώνα, γεγονός που τους επιτρέπει μια κάποια καθαρότητα. Μια νέα αγάπη περιμένει την ανακάλυψή της ή μήπως περιμένει να σας ανακαλύψει; Επιτέλους, κάποιος ψάχνει αυτό το βλέμμα στα μάτια σας. Γεια σου, ψαράκι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh