ερωτοσκοπιο 08/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 08/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Τα μάτια σας παίζουν πάρα πολύ και το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα σας βάλουν, πάλι σε μπελάδες. Αν είστε ελεύθεροι προσέξτε μην μπλέξετε με ήδη εν σχέση – ακατάλληλα άτομα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, απομακρυνθείτε από σειρήνες που θα σας αναστατώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είναι μια μέρα που θα πρέπει να κινηθείτε με την τετράγωνη λογική σας, για να ξεδιαλύνετε αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. 11/02 Σεληνιακή Έκλειψη. Προσοχή στις αποκαλύψεις για όσους, είναι μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Με τον Ερμή να περνάει σε ένα φιλικό ζώδιο, αυτό του Υδροχόου, εσείς πια θα έχεε την δυναμική και την ευχέρεια, να προχωρήσετε σε όλα αυτά που πρέπει, για να ξεκαθαρίσετε ερωτικές υποθέσεις. Κάτι ανάλογο από την πανσέληνο και μετά, θα κάνετε και στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Πολλά τα ερωτήματα, που έχουν γίνει εμμονή μέσα στο κεφάλι σας για τον σύντροφο σας, που τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει κατά πολύ την συμπεριφορά του απέναντι σας. Αυτό είναι και κάτι που μπορείτε να το επιλύσετε, μέσα από ερωτήσεις και όχι εικασίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Εσείς είστε αυτοί που καλείστε να λύσετε μια σειρά από προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι δεσμοί, που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, θα μπουν σε διαδικασίες για να πάρουν τελικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Όλα λειτουργούν υπέρ σας. Μια νέα γνωριμία θα προκύψει σε αυτούς που έχουν χωρίσει πρόσφατα, και θα τους βάλει σε μονοπάτια έρωτα. Επίσης, καλές ειδήσεις θα αρχίσουν να έρχονται σε υποθέσεις οικονομικών και παλαιότερων διαζυγίων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μπορεί στο τώρα να δυσκολεύεστε να εξηγήσετε αυτά που θέλετε στον άνθρωπο σας, αλλά από την πανσέληνο και μετά, πολλά θα αλλάξουν. Μόνοι και χωρισμένοι αλλά και φανατικοί εργένηδες, θα δεχτούν ερωτικές κρούσεις και νέα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε μπερδέψει και την ίδια σας την καρδιά. Οι σκέψεις του παρελθόντος, αλλά και οι προτάσεις από τον γόνιμο σας παρελθόν, δεν είναι κάτι που μπορείτε να το συνεχίσετε για πάντα. Πάρτε μια κάθετη απόφαση και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τον Κρόνο να κάνει δύσκολες όψεις με τον ανάδρομο πια Δία, εσείς θα πρέπει να είσαστε πολύ πιο προσεχτικοί σε αυτά που σας προσφέρουν αλλά και που σας τάζουν. Νέες αποκαλύψεις θα υπάρξουν για παράλληλες διαδρομές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η αισθηματική σας προσοχή είναι στραμμένη, σε κάθε τι που περνάει από μπροστά σας. Αυτό είναι και ένα σημάδι που δείχνει ότι η ζωή σας είναι τελείως άδεια. Κάντε την προσπάθεια, να δείτε τι πραγματικά θέλετε εσείς και τι σας λείπει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Με τον Ερμή πάνω σας, έχετε πολλές επικοινωνιακές ευκαιρίες για να μιλήσετε στο άτομο που αγαπάτε. Αυτό ίσως και να φέρει κάποιους και πάλι σε επανασύνδεση. Αυτοί που έχουν ανάγκη για μια αλλαγή, ίσως και να τους φανερωθεί μετά την πανσέληνο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γη

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μια χαρά είσαστε αυτήν την εποχή. Αυτό που σας λείπει, είναι να βρεθεί και ένας καινούργιος άνθρωπος που θα σας ανανεώσει, εκ των έσω. Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και θα δείτε ότι νέος κόσμος, θα σας πλησιάσει για να σας ανοίξει νέους ορίζοντες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς