ερωτοσκοπιο 09/04 Κυριακή ωροσκοπιο

zwdia-fwtia

ερωτοσκοπιο 09/04 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορεί όλα αυτήν την εποχή να σας πηγαίνουν λίγο πίσω, στις προσωπικές σας επιδιώξεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι μέχρι το Πάσχα αυτό θα έχει σταματήσει. Κάποια οικονομικά νέα, είναι στο δρόμο, και θα σας κάνουν να προοδεύσετε σε κάθε τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εναλλακτικές μέσα στην σχέση σας, δεν υπάρχουν! Δεν πρέπει να υπάρχουν. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και βάλτε ένα κοινό πρόγραμμα, που θα σας ευχαριστεί και τους δύο. Όσοι έχουν χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχουν άμεση επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Τα λόγια του ανθρώπου σας, σας έχουν ενοχλήσει και αυτό είναι κάτι που το κουβαλάτε μέσα στην καρδιά σας. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεστε. Κάθε παρεξήγηση- λάθος εντύπωση, μπορεί να λυθεί, μέσα από έναν ώριμο διάλογο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αν τελικά, όσο και να προσπαθείτε, δεν βλέπετε κάποια εξέλιξη στην σχέση σας, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε πιο βαθιά. Μπορεί το άτομο που έχετε δίπλα σας, να μην είναι αυτό που νομίζατε. Οι Free, θα έχουν πολλά καλά άτομα να τους πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Αν δεν θέλετε να μείνετε και αυτήν την Άνοιξη μόνοι σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεκολλήσετε το μυαλό σας από το άγονο παρελθόν. Μέσα στα καλά, που σας έρχονται είναι και ξαφνικό χρήμα, που θα σας ανοίξει δρόμους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλά τα ερωτικά μάτια που σας περιτριγυρίζουν. Μέσα στον μήνα του Κριού θα υπάρξουν γνωριμίες, που θα σας τραβήξουν την δύσκολη σας προσοχή. Οι χωρισμένοι, μέσα από την πρακτική βοήθεια των τρίτων θα μπορέσουν να έρθουν σε καλή συνεννόηση με το πρώην ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, άρα σε υποθέσεις αισθηματικών, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να είστε πιο ξεκάθαροι, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που έχετε τσακωθεί με το ταίρι σας, θα προκύψουν ευκαιρίες για σμίξιμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν μπορείτε να είσαστε φρόνιμοι. Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο σε ανάδρομες πορείες δεν αποκλείεται και κάποια παραστρατήματα σας, να φανερωθούν. Ειδικά μέχρι τις 30 Απριλίου, θα πρέπει να είσαστε άκρως προσεχτικοί, ή ακόμη μπορείτε να περάσετε και σε ξεκαθαρίσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η υπομονή σας, έχει τελειώσει. Περιμένετε κάποιες απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας και αυτές δεν έρχονται. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να συναντηθείτε και να βρείτε την λύση που θα σας ξεμπερδέψει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Όλοι οι γύρω σας είναι σε μόνιμη κριτική, για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι ένα δικό σας λάθος που ανοίξατε την πόρτα εξ αρχής. Για το επόμενο βήμα, θα πρέπει να μιλήσετε, με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις λύσεις στο μεταξύ σας μόνο!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Η καρδιά σας είναι κρύα. Η σχέση που έχετε δεν σας δίνει τίποτα από όλα αυτά που σας αρμόζουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, να εξηγηθείτε και αν εν τέλει, τίποτα δεν αλλάζει, τότε απλά αποχωρήστε! Πολλές και οι καλές αλλαγές που θα έρθουν από τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Το άτομο που έχετε βάλεις το ερωτικό σας στόχαστρο, θα χρειαστεί να το πολιορκήσετε πολύ περισσότερο, για να του τραβήξετε την προσοχή. Μέχρι τότε και με τόσους ανάδρομους πλανήτες, καλό θα ήταν να έχετε τελειώσει με το παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού