ερωτοσκοπιο 12/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 12/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Το ταίρι σας, επιθυμεί να σας δώσει ένα χέρι βοηθείας, σε όλα αυτά που έχετε ανάγκη. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτό θα το δείτε και σε πρακτική μορφή. Μόνοι και εργένηδες, πριν ο Ήλιος περάσει στον γειτονικό Σκορπιό, εσείς θα έχετε φρέσκα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε μια ισχυρή προσωπικότητα, που κάποιους ίσως και να τους απωθεί. Δεν πειράζει, όποιος είναι αρκετά τολμηρός, μπορεί να κάνει την κίνηση του, για να σας κατακτήσει. Αυτοί που έχουν σχέση, εξ αποστάσεως ίσως και να βρεθούν αυτές τις ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι γιορτές είναι μια καλή αφορμή – ευκαιρία, για να συναντηθείτε με τον άνθρωπος σας που έχετε χαθεί, αυτές τις ημέρες, και να αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας. Πολλά τα νέα, που θα σας προσεγγίσουν από τον χώρο εργασίας σας, και θα σας χαροποιήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κοιτάτε με μια θλίψη το παρελθόν και τις όμορφες εικόνες που έχουν χαθεί εκεί. Αυτό από μόνο του και σαν στάση ζωής είναι λάθος. Οι μέρες είναι θετικές για να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, που μπορεί να θεραπεύσει την καρδιά σας μόνιμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Και εσείς οι ίδιοι, απορείτε πως έχετε γίνει δύο ξένοι μέσα στην σχέση σας. Μπορεί να φταίει ο χρόνος που πέρασε, οι δυσκολίες που έχουν συσσωρευτεί. Όπως και να έχουν τα πράματα, και αν τελικά ακόμη θέλετε να σώσετε τον δεσμό σας, καλύτερα ενεργοποιηθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε ψυχικά κουρασμένοι και σας φαίνεται. Από τα μέσα του Απριλίου και μέχρι τις 25/04, που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας, θα μπορέσετε να βρείτε πρακτικές λύσεις, για όλα. Επίσης, μια οικονομική υπόθεση που είχε σταματήσεις, τώρα σας αποδίδει τα αναμενόμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μέσα στον μήνα αυτό θα συμβούν πολλά και ευχάριστα στους χωρισμένους. Με τόσους σημαντικούς πλανήτες ανάδρομους, οι παλιές αγάπες θα επιστρέψουν και θα ζητήσουν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Ακόμη και οι sinlges, θα βρουν τον άνθρωπο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μη διστάσετε να μοιραστείτε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν. Όσοι αυτήν την περίοδο, έχουν διπλές – παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί, καθώς υπάρχει πιθανότητα για ξαφνικές αποκαλύψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλά τα δώρα του σύμπαντος που σας έρχονται από τις επόμενες ημέρες. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα δεχτούν νέες γνωριμίες στην καθημερινότητα τους, αλλά και οι εν σχέση, θα σκεφτούν μέσα στο επόμενο 2μηνο, να περάσουν σε πιο επίσημες δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην σκοτίζετε και τόσο πολύ το μυαλό σας, για να έχετε όλους τους γύρω σας ικανοποιημένους. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δώσετε παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σας θέματα αλλά και στην οικογένεια σας, που σας έχουν ανάγκη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλές οι προσφορές από νέους έρωτες, και εσείς έχετε μπερδευτεί. Δεν είστε του σπορ, αλλά αυτήν την εποχή οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν άλλη άποψη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα βρουν το καρμικό τους έρωτα, που θα σβήσει όλες τις παλιές αναμνήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Σίγουρα η υπομονή σας δοκιμάζεται μέσα στον δεσμό που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να το τραβήξετε και για πολύ ακόμη. Όλα έχουν το όριο και εσείς ακόμη, που είστε από τα ζώδια με τις μεγαλύτερες αντοχές. Τα άστρα πάντως σας υποστηρίζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς