ερωτοσκοπιο 14/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

kardia3

ερωτοσκοπιο 14/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς είστε όλα τα λεφτά, αυτήν την εποχή! Όλα τα άστρα σας δίνουν την βοήθεια τους αλλά και την γοητεία, που σας χρειάζεται για να κατακτήσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και πολλές οικονομικές ευκαιρίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αφήστε την ψυχή σας να ξεχάσει, όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν. Οι μέρες είναι υποστηρικτικές και πολλά καινούργια άτομα, θα σας πλησιάσουν, και θα θελήσουν να σας γνωρίσουν πολύ περισσότερο. Ο έρωτας είναι στην επόμενη γωνία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είστε από τα πιο ευέλικτα ζώδια πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Σίγουρα έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα έχετε και τον νου σας, και στην αισθηματική σας ζωή, που δεν έχει και την καλύτερη δυνατή πορεία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να λύσετε με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και αυτό συσχετίζεται με το παρελθόν σας, καλείστε να τα περιορίστε έτσι ώστε να μην σας ενοχλεί. Από την νέα εβδομάδα, οι ελεύθεροι, θα δουν καινούργια άτομα να τους πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Οι υποσχέσεις που έχετε πάρει, σε καμία των περιπτώσεων και ακόμη δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Από την μια μεριά, επιθυμείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο για αλλαγές αλλά από την άλλη, δεν ξέρετε τι θα γίνει. Οι επόμενες ημέρες, σας έχουν αποκαλύψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς δεν φοβάστε να επενδύσετε σε μια καινούργια αγάπη. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε και το κατάλληλο σωστό άτομο. Αυτοί που είναι ήδη σε σχέση, θα πρέπει να ανοίξουν και κάποιες συζητήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Υπάρχουν πολλά μυστικά ακόμη που πρέπει να λύσετε μέσα στον δεσμό σας. Αυτές οι μέρες, με τους ανάδρομους πλανήτες, θα σας φέρουν κοντά στον άνθρωπο σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να πάρετε τις απαντήσεις, που ζητάτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτήν την εποχή. Αυτό θα βοηθήσει και σε αυτούς που το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι μόνοι να βρουν ένα καινούργιο ταίρι. Οι σχέσεις που είχαν περάσει από διάφορα σκαμπανεβάσματα, μέσα στον Πάσχα, θα έχουν βρει την ισορροπία τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε την ανάγκη πια για χειροπιαστές αποδείξεις αγάπης, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα μπορείτε να το συζητήσετε. Από την μεριά των χωρισμένων, θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις και επικοινωνίες, που θα σπάσουν τον πάγο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Θα πρέπει άμεσα να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από την ένταση που συνεχώς υπάρχει μέσα στην σχέση σας. Αυτό που έχει την μέγιστη σημασία, είναι και να απομακρύνετε όλους αυτούς που κατά καιρούς σας δημιουργούν τα εν λόγω προβλήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε κάτω από τις όψεις της ανάδρομης Αφροδίτης, και αυτό μπορεί να σας φέρει πολλές και καλές ευκαιρίες για να τα ξαναβρείτε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά αφήστε όποιον σας αγαπάει, να σας πλησιάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτά που λέτε θα πρέπει άμεσα να μπορέσετε να τα υποστηρίξετε και με πράξεις, αν θέλετε το ταίρι σας, να σας πάρει σοβαρά. Αυτό που έχει σημασία για τους καινούργιους έρωτες, είναι να μην πείτε κάτι υπερβολικό που μπορεί να σας εκθέσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς