ερωτοσκοπιο 22/11 Τρίτη ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 22/11 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Πάρτε τον χρόνο σας, για να σκεφτείτε, όλα αυτά που σας έχει προτείνει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε ανάγκη. Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας με τον Ερμή, εσάς του free, σας κάνουν άκρως γοητευτικούς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Με σεβασμό στην επιλογή την αισθηματική, που έχετε κάνει, θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας. Χωρισμένοι και μόνοι, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα βρουν νέο έρωτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ξεχάστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Σίγουρα πιθανόν και να πονάτε ακόμη, όμως αυτό το στάδιο το έχουν περάσει όλοι. Μείνετε με το alter ego σας και θα δείτε ότι όλα κυλάνε προς το καλύτερο. Χρήμα καθοδόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε γεμίσει από ποικίλες προτάσεις για νέα σχέση, αυτό το χρονικό διάστημα. Σίγουρα είστε στα καλύτερα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία, να γνωρίσετε πολύ νέο κόσμο. Προσοχή εσείς οι δεσμευμένοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Λέων: Είστε επιθυμητοί και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι οι περισσότεροι από όλους αυτούς, που σας κυκλώνουν δεν είναι κατάλληλοι για εσάς. Από την εποχή του Τοξότη και μετά, θα βρείτε και το σωστό άτομο για εσάς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλές οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, που περνάτε και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θέλετε να το συνεχίσετε. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Νοέμβριος, είναι υποστηρικτικές και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Διαγράψτε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορεί και να έχετε μείνει και μόνοι σας, αλλά το θετικό της ιστορίας είναι ότι εσείς έχετε βγει, από όλα αυτά πιο δυνατοί από ποτέ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μπορείτε να πείτε ότι όλα βαίνουν σύμφωνα, με τα δικά σας δεδομένα και ρυθμούς. Να ετοιμαστείτε γιατί, μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, είναι και πολύ πιθανόν να σας έρθουν και πιο σοβαρές προτάσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η διάθεση σας, θα ανέβει και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί μόνιμα. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, είναι ένα βήμα πριν κάνει την κίνηση του και σας εξομολογηθεί έρωτα και αφοσίωση. Σας πλησιάζουν και καλύτερα οικονομικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν επιθυμείτε να ξαναμπλέξετε με το παρελθόν. Αυτό όμως μην το λέτε, απλά στον εαυτό σας. Κρατήστε το και σαν υπόσχεση. Οι μέρες του Τοξότη, θα σας φέρουν ειδήσεις από μια πρώην σχέση σας, που σας ψάχνει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας και να απαντήσετε στους χρόνους που οι άλλοι θέλουν. Ακούστε τους πάντες και περιμένετε. Όποιος πραγματικά σας αγαπάει θα έρθει σύμφωνα με τα νερά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ακολουθείτε την δική σας διαίσθηση, και που θα σας βγάλει και πάλι δίπλα στην αλήθεια. Αυτήν την φορά όμως, μην κλείσετε τα μάτια. Είτε θα επανασυνδεθείτε με τους σωστούς όρους και προϋποθέσεις, είτε μείνετε μόνοι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.