ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 25/08

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 25/08

Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα της ιστορίας του Αισώπου με τον αγώνα δρόμου μεταξύ του λαγού και της χελώνας.

Και φυσικά συμφέρον μας είναι να γίνουμε η χελώνα την ημέρα αυτή λοιπόν. Η ιστορία μας διδάσκει ότι όσο πιο αργά αλλά σταθερά προχωράμε στο δρόμο της επιτυχίας, θα βγούμε νικητές.

Για αυτό λοιπόν φροντίστε να κινηθείτε με αργά αλλά σταθερά και τρομερά υπολογισμένα βήματα στο μονοπάτι της επαγγελματικής σας καταξίωσης καθώς Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου και μας θυμίζει πως κάθε ένα βήμα προς τα μπροστά δεν είναι παρά ένα ακόμα σκαλοπάτι που αναρριχηθήκαμε στη σκάλα της επιτυχίας που διαγράφει το μέλλον μας εδώ και καιρό.

zodia-taro-45

Ήδη η Σελήνη έχει σχηματίσει τριγωνική όψη με τον γίγαντα πλανήτη του Δία, για να μας δείξει ότι όντως σήμερα δυνάμεθα να κατακτήσουμε ότι σκεφτήκαμε -θέλουμε και εργαζόμαστε για αυτό και πως κάθε στόχος είναι πλέον πλήρης εφικτός.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 25/08

Το γεγονός ότι φέτος θα ενισχυθεί ιδιαιτέρως ο τομέας των επαγγελματικών μας οφείλεται στην αυριανή ολοκλήρωση της σύζευξης μεταξύ των πλανητών του Ηλίου και του Δία, που θα συμβεί πάνω στο ζώδιο της Παρθένου (εξ ου και η έμφαση επαγγελματικών κλπ επιτυχιών). Οι δύο αυτοί πλανήτες είχαν συναντηθεί ξανά το 2014 και πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου 2014 στο ζώδιο του Λέοντα και δεν προβλέπεται άλλη μεταξύ τους σύζευξη μέχρι το έτος 2016 -26 Σεπτεμβρίου 2016 στον Ζυγό.

Επίσης σήμερα καλό θα ήταν το βράδυ όταν η Σελήνη σχηματίσει μία υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον Ποσειδώνα , να αφήσετε ελεύθερη την δημιουργική σας φαντασία και να πειραματιστείτε είτε παίζοντας ένα αγαπημένο σας μουσικό όργανο είτε τραβώντας φωτογραφίες γη και ουρανό εκείνη την ώρα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 25/08

Τέλος η μηνιαία ένωση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα αυξήσει κατά πολύ τα δυναμικά πεδία του εγώ , τα οποία όμως δύναται να πάρουν θετική ή αρνητική εικόνα.Τι από τα δύο θα συμβεί;

Θα μας δουν οι γύρω μας σαν τον πανέξυπνο πολυτάλαντο και αξιοσέβαστο επαγγελματία που είμαστε , ή θα αφήσουμε τον εγωισμό μας να θρονιάσει ερχόμενοι σε ρίξεις με συνεργάτες ή διάφορα άτομα του χώρου μας και θα ανοίξουμε νέες ίντριγκες και κόντρες σήμερα ;

Εάν νομίζετε ότι δεν είστε ικανοί να υπερτερείτε του εγωισμού σας, κρατήστε μέσα στο υποσυνείδητο σας την αλήθεια ότι τελικά η πνευματική δύναμη της θέλησης και η ψυχική αυτοσυγκέντρωση μπορούν να θεραπεύσουν τον όποιον “δυνατό” εγωισμό, ιδίως όταν αυτό το εγώ μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο εξέλιξης που ήδη το πεπρωμένο μας έχει διαγράψει στο τώρα για το μέλλον μας.

zwdia-zodia-astrologia-65