ζωδια Σαββατοκυριακο Λεων 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-lewn

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδια λέων

Το γνωμικό που λέει ότι η εργασία προηγείται του παιχνιδιού είναι κάτι αρκετά εύκολο στα λόγια , όχι όμως και τόσο στην πράξη.

Η Σαββατιάτικη παρακινδυνευμένη γωνία που σχηματίζει η Αφροδίτη ενώ βρίσκεται πάνω στον οίκο των οικονομικών σας και ο περιοριστικός πλανήτης Κρόνος , ο οποίος βάζει φρένο στα όποια μεγαλόπνοα σχέδια είχατε στο μυαλό σας για το διήμερο και αφορούν τον σύντροφο σας ή τον καλύτερο σας φίλο δεν είναι και ότι πιο ευνοϊκό.

zodia-taro-45

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει και απόλυτα ότι θα πρέπει να ξεχάσετε εντελώς την όποια διασκέδαση και να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά – τα Σαββατοκύριακα είναι άλλωστε για να διασκεδάζουμε και να ηρεμούμε.

Αν λοιπόν καταφέρετε από νωρίς δηλαδή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται του Σαββατοκύριακου να τελειώσετε με όλες σας τις υποχρεώσεις και αφού πρωτίστως ελέγξετε και βεβαιωθείτε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι σε καλό δρόμο, τότε ναι μπορείτε να περάσετε το Σαββατοκύριακο όπως το είχατε σχεδιάσει δίχως καμία ενοχή , κοινώς να το χαρείτε στο έπακρο και να αφεθείτε στη διασκέδαση λοιπόν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zvdia-zwdia-tarw
Την Κυριακή ο πλανήτης της τύχης ο Δίας κάνει μία θετική κοσμική συμμαχία με τον πλανήτη του μετασχηματισμού τον Πλούτωνα. Ένας καταπληκτικός νέος πελάτης , ή μια επικερδής εργασία, είναι πολύ πιθανόν να εμφανισθούν μπροστά σας άξαφνα.

Όμως για να καταφέρετε να επιτύχετε τον σκοπό σας θα χρειαστεί πρώτα να ξεπεράσετε κάποια νοητικά εμπόδια που υπάρχουν ασυνείδητα μέσα σας. Ευτυχώς , το τρίγωνο που θα σχηματιστεί από την ένωση του Δία-Πλούτωνα , σας ανοίγει τον δρόμο προς αυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψειςzwdia-tarw-zodia-19

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτό μεταφράζεται ως εξής: πως είτε θα χρειαστεί να δείτε το χρονικό σας διάγραμμα και τον χρόνο που καταναλώνει η κανονική σας εργασία και έπειτα να βρείτε τρόπους ή μια μέθοδο ώστε να μπορείτε να είστε εντάξει και προς την κανονική σας εργασία αλλά ταυτόχρονα να έχετε και τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο να διαθέσετε στο νέο αυτό έργο σας ( αυτό σημαίνει βέβαια ότι ήδη θα έχετε μελετήσει το σχέδιο υλοποίησης του έργου που θέλετε να αναλάβετε και θα έχετε δημιουργήσει την μακέτα του χρονικού πλαισίου υλοποίησης του με πάσα ακρίβεια καθώς και καλύψει τις όποιες κακοτυχίες και χρονικές αποκλείσεις που μπορεί να εμφανισθούν ξαφνικά).

Ή πως αυτή τη φορά ίσως χρειαστεί να αποδεχτείτε και να εφαρμόσετε μια πιο περιοριστική μέθοδο λειτουργίας από αυτές που προτιμάτε προκειμένου να βγει η εργασία χρονικά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως για εσάς, κάτω από αυτά τα άστρα όλα σας τα εμπόδια φωτίζονται ώστε να είναι ορατά προς εσάς και πιο εύκολα από την μεριά σας να τα αντιμετωπίσετε και να τα εξαφανίσετε από το προσκήνιο .

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65