ζωδια Σαββατοκυριακο Σκορπιος 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο σκορπιός

Το ζητούμενο ώστε να καταφέρει κάποιος να δημιουργήσει την δική του πραγματικότητα είναι πως πρώτα θα χρειαστεί να προσπαθήσει ώστε να κάνει το όραμα του πραγματικότητα , στην καθημερινότητα.

 

 

Το Σάββατο η σκληρή γωνία που σχηματίζουν η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας – τον οίκο που αφορά το μέλλον σας και τον Κρόνο που θα επηρεάζει την καθημερινή σας ρουτίνα θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας πάρα πολύ σοβαρά.

zodia-taro-45

Μπορεί να έχετε ακόμα και την μακέτα του σπιτιου στο οποίο θέλετε να κατοικείτε στο μέλλον σας, όμως έχετε και τα ανάλογα χρήματα για να αγοράσετε ή να χτίσετε ένα τέτοιο σπίτι;

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Και τι το καλό υπάρχει όταν είστε στέλεχος της εταιρείας εδώ και πέντε χρόνια όταν ακόμα δεν έχετε θέσει εμπρός το σχέδιο ώστε να κερδίσετε την πρώτη σας προαγωγή; Αν όλα αυτά σας πέφτουν πάρα πολλά και νιώθετε ότι πνίγεστε, τότε απλά , τεμαχίστε το όλο ζήτημα σε μικρά μικρά τμήματα και από εδώ και πέρα αντιμετωπίστε το κάθε τμήμα ξέχωρα.
Την Κυριακή ο Δίας θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας. Ο Πλούτωνας θα φέρει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα τα οποία ήταν κρυμμένα όλο αυτό το διάστημα και στο τέλος θα φτάσετε στη διαπίστωση πως ακόμα και ο χρόνος που περνούσατε έξω με τους φίλους σας, μείωνε τον δικό σας χρόνο που αφορούσε την αυτο βελτίωση και πρόοδο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Μία πλούσια κοινωνική ζωή σίγουρα είναι διασκεδαστική αλλά εξίσου δαπανηρή και χρονοβόρα.

 

Κάντε μία ειλικρινή συζήτηση με τους φίλους και την οικογένεια σας και πείτε τους τι σας προβληματίζει και θα δείτε πως τελικά θα έχετε την υποστήριξη τους.

 

Αφιερώστε μερικές ημέρες στην κοινωνική σας ζωή ενώ χρησιμοποιήστε τις υπόλοιπες ώστε να δουλέψετε για την απόκτηση της ονειρικής ζωής που επιθυμείτε.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67