ζωδια Σ/Κ 07-08/10 Ενα Ξεχωριστο Σαββατοκυριακο

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκυριακο 

Αυτό το Σαββατοκύριακο περιέχει αρκετές όψεις τετραγώνου και ίσως κάποιες προκλητικές ή δύστροπες γωνίες που πρέπει να περάσετε… Μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστικό ή πιεστικό, με μόνο γνώμονα την οπτική που θα το αντιμετωπίσετε.

Η συνάντηση του Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό μπορεί να εμπεριέχει μια δύσκολη επιλογή, που θα διαχωρίσει γρήγορα ποια είναι η καλύτερη νέα πορεία σας. Αν αρχίσετε να αναρωτιέστε κατά πόσο θα κινηθείτε επιφυλακτικά ή αισιόδοξα, ο χρόνος που θα σπαταλήσετε στο ερώτημα θα καταστήσει ανούσια την απάντηση.

zodia-taro-45

 

Το δίδυμο του Ήλιου με τον Ερμή θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα – όλα τα στοιχεία θεμελιώδη. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ζυγού όπου βρίσκονται) διατηρεί τη συνάντησή της με τον Άρη στην Παρθένο (που την κυβερνά ο Ερμής), και οι δύο μαζί σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο – όλα τα στοιχεία μεταβλητά. Αφροδίτη και Ερμής βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή, με τον κάθε πλανήτη στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος.

Η πρόοδός σας προς τον στόχο, απαιτεί λεπτομερή εξέταση. Αυτό που λαχταράτε και οι προσπάθειές σας να το κατακτήσετε, είναι παροπλισμένες ή περιορισμένες – και αλληλοεπηρεάζονται! Τι κάνετε όταν είστε παγιδευμένοι ή στριμωγμένοι στη γωνία; Γίνεστε πιο ευφυείς, αλλάζετε την προσέγγισή σας ή αξιολογείτε έξυπνα τις πηγές σας και τις αξιοποιείτε;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κάτι μεταξύ αυτών θα πρέπει να κάνετε: θα ζαρώσετε στη γωνιά σας αναμένοντας ή θα φερθείτε ηρωικά! Θα σταυρώσετε τα χέρια αναμένοντας διάσωση ή θα ζυγίσετε τις επιλογές σας και θα δράσετε! Μπορείτε να δράσετε επιδέξια, μετά από βαθιά και παραδειγματικά προσαρμοστική σκέψη και επικοινωνία.

Και αν αυτό δεν σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σκεφτείτε και επικοινωνήστε και δράστε ξανά… ή ζητήστε βοήθεια. Πάντα μπορείτε να επιλέξετε και αυτό.

Είναι γεγονός ότι κάθε αίτημα για βοήθεια, ενέχει το στοιχείο της χάρης. Και αυτοί που προστρέχουν να σας βοηθήσουν, τείνουν να νοιάζονται πολύ περισσότερο για εσάς. Παράλληλα, είναι εξαίρετη αρετή να καλλιεργείτε την θετική αποδοχή, δίνοντας στους άλλους το πλεονέκτημα της προσφοράς. Είναι αποδεκτό να είστε ευάλωτοι, να επιτρέπετε στη ζυγαριά να ισορροπεί και να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Έχει σημασία να ξέρετε να χειρίζεστε την τέχνη της εξισορρόπησης, ακόμη κι αν αποτελεί πρόκληση να αποκτήσετε αυτό το χάρισμα! Δούναι και λαβείν, είναι υγιές να διαθέτετε αυτό τον ισορροπητικό συνδυασμό. Αν δεν τον έχετε εκπαιδεύσει, θα αναγκαστείτε να τον υποστείτε. Εφαρμόστε τον πρώτα, για να μην χρειαστεί να αναγκαστείτε! Αυτό το Σαββατοκύριακο σας καλεί να βρείτε τη θέση σας. Αν βρείτε την ισορροπία σας, τα πράγματα θα κυλήσουν λιγότερο περιοριστικά ή ενοχλητικά.

Η Σελήνη θα διανύσει το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο, απ’ όπου θα περάσει στους Διδύμους την Κυριακή το βράδυ. Μέσα στον Ταύρο, το φεγγάρι κυβερνάται από την Αφροδίτη και η διάθεση διέπεται από πιο γήινη προσέγγιση των πραγμάτων. Ό,τι σας ικανοποιεί, έχει απτό αντίτιμο. Αγγίξτε το, γευτείτε το, νιώστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να σας θέσει σε αναμονή… Ο Ταύρος μπορεί να περιμένει, όσο κι αν σας εκπλήξει αυτό – αν ξέρει ότι κάτι καλό είναι καθ’ οδόν, μπορεί να περιμένει! Ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο στο μεταξύ, με την ιδιαίτερη συντροφιά σας. Μπορείτε να γίνετε και άτακτοι!

Η Αφροδίτη επηρεάζει και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Οι συζητήσεις και οι απόψεις μπορεί να πάρουν φωτιά, αν κάτι πάει στραβά. Αξιοποιήστε τη γήινη διάθεση για να αποτρέψετε τις φωτιές. Μην εστιάσετε σε κάτι που λείπει, επικεντρωθείτε στα καλά που είναι διαθέσιμα και γίνετε χρήσιμοι. Κάντε το με το ταίρι σας, αν είναι εφικτό.

zwdia-zodia-tarw

Τα θεμελιώδη τετράγωνα ωθούν να σηκωθείτε και να ξεκινήσετε. Τα μεταβλητά τετράγωνα αποτελούν τις στάσεις που πρέπει να κάνετε, για να ορίσετε τη διαδρομή σας. Αξιοποιήστε την ενεργητική παρόρμηση για να βρείτε εναλλακτικές πορείες. Όταν επιλέγετε την εξισορρόπηση, επιλέγετε να πάρετε μια ευχάριστη διαδρομή που οδηγεί στην απόλαυση… Βρίσκεστε στην κορύφωση της δράσης, στο πιο γλυκό σημείο της πλοκής της ιστορίας σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot