ζωδια ωροσκοπιο ημερας 06/12 Κυριακη

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 6 δεκεμβριου 

Δεν υπάρχει ανάπαυλα για αυτούς που ανησυχούν.

Οι σημερινές ευθυγραμμίσεις  δεν εξαφανίζονται εντελώς από το  στερέωμα την επόμενη ημέρα ,αντίθετα, αυτός ο ισχυρός ουρανός που διαμορφώνεται από χθες συνεχίζει να λειτουργεί, αλλά χαμηλότερα από το επίπεδο της συνειδητής εγρήγορσης — παρόλα αυτά ακόμα ικανός για δυνατές επιρροές στις ανθρώπινες ψυχές και  στέλνει κύματα  αλλαγής στην κοινωνία.

 

Εν τω μεταξύ, αυτή η πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη βρυχάται ατέρμονα, καθώς υποφέρει από τη Σελήνη στο Ζυγό που παίρνει τη μηνιαία θέση της αντίθετα από τον επαναστάτη Ουρανό στον Κριό (10:38 πμ), ενώ η Αφροδίτη σχηματίζει ένα καυστικο  δεσμό 135 μοιρών με τον θεραπευτή Χείρωνα (10:37 μμ), ο κόκκινος πλανήτης Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον απόμακρο Πλούτωνα (10:53 μμ), η Σελήνη στον Ζυγό μπαινει σε  κενή πορεία  για εννέα ώρες (ξεκινώντας στις 4:04 πμ και διαρκεί μέχρι τη 1:27 μμ αύριο), και ο Άρης συνεχίζει για να δημιουργήσει μία μη αρμονική επαφή  με τον Δία (9:01 πμ  δευτερα).

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

zwdia-3-zodia
Μην επιτρέψετε  στη φλογερή σας ιδιοσυγκρασία να προβάλει τα οργισμένα συναισθήματα σας στους ανύποπτους αγαπημένους σας και γενικότερα σε ατομα του κοντινου περιβαλλοντος σας. Αξιοποιήστε την ενέργεια που κερδίζετε κατά την  διάρκεια ενός υποστηρικτικού 60 μοιρών συνδέσμου που θα γινει αναμεσα στον  Ήλιο και στον Άρη (12:15 μμ) που  σας ενισχύει να συνεχίσετε όταν το μονοπατι σας  γίνεται δύσκολο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia
Η βοήθεια στην ορθή καθοδήγηση της ψυχικής σας κατάστασης είναι διπλή, πρωτα η  72 μοιρών ευθυγραμμίση του  Ερμή   με τον οραματιστή Ποσειδώνα (00:36 πμ) και μετα  η Αφροδίτη εκτελεί την ίδια μαθηματική σύνδεση με τον υπνωτιστή  Πλούτωνα (3:38 πμ).

Αξιοποιώντας πνευματικές τομές σοφίας και διεξάγοντας έρευνα σχετικά με την αιχμή της ψυχοθεραπείας είναι λογικές εναλλακτικές για να ξεφύγετε από τη συναισθηματική μεταχείριση, επειδή ο Άρης διαπραγματεύεται τη διάθεση της γενναιότητας του με μια πιο φιλοπόλεμη συμπεριφορά.

zwdia