ζωδια ωροσκοπιο ημερας 14/03 Δευτερα

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια ωροσκοπιο σημερα Δευτερα 14 Μαρτιου

Αυτή η περίοδος απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή όσο αφορά τα επενδυτικά μας σχέδια. Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, παρά το γεγονός ότι θα είναι υποστηρικτική η όψη 60 μοιρών που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο με την Εστία από τον Κριό (6:43 μμ), και συνήθως προσφέρει μια ενίσχυση προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες
Αυτό που δυσχεραίνει κάπως την προσέγγιση των επαγγελματικών θεμάτων, είναι κατ’ αρχήν το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Κρόνο στον Τοξότη (10:27 μμ). Την όψη αυτή θα ακολουθήσει η μηνιαία αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Τοξότη (3:55 πμ της επομενης).

zodia-taro-45

Με τις ενδεχόμενα καυστικές διαδοχικές συναντήσεις, που θα συνδέσουν τη Σελήνη, τον Ερμή και τον Κρόνο, θα χρειαστεί να δώσουμε στα οικονομικά θέματα ένα καλό περιθώριο ανάσας αντί να εμμείνουμε αμετακίνητοι σε αυτά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επιπροσθέτως, τα αισθήματα και τα πάθη ενδέχεται να ξεφύγουν κάπως από τον έλεγχό μας όσο αφορά τα θέματα καρδιάς, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη (11:49 μμ). Κάντε τη συνειδητή επιλογή να αποφύγετε λίγο τις δυσοίωνες προσπάθειες και προτιμήστε να αναπολήσετε πιο χαρούμενες στιγμές.

Όσο σας το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, κάντε μια βόλτα στη γειτονιά και χαρείτε με τους γείτονες, πηγαίνετε μια βόλτα στην παραλία ή στην ύπαιθρο για να πετάξετε έναν χαρταετό, κάντε έναν περίπατο στο κοντινό σας πάρκο, προσπαθήστε να επιδοθείτε σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.
Αργότερα αφεθείτε σε νοητικά ταξίδια με ένα καλό βιβλίο ή μια κλασική ταινία, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει μια πιο εποικοδομητική όψη 60 μοιρών με τον Πλούτωνα .

zodia-astra-tarot