ζωδια ωροσκοπιο ημερας 20/01 Τεταρτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο ημερας Τεταρτη 20 Ιανουαριου

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Ήλιο τοy Αιγόκερω και να καλωσορίσουμε την άφιξη του Ηλίου στον Υδροχόο (17.30 μ.μ). Μέρος της κοσμικής επιτροπής καλωσορίσματος του Ηλίου στον Υδροχόο είναι οι 2 εμπνευσμένου χαρακτήρα 72 μοιρών ευθυγραμμίσεις που θα δημιουργηθούν στον ουρανό – η πρώτη ανάμεσα στον Ήλιο και την εναρκτήρια δύναμη στον τομέα των επενδύσεων Εστία (16.57μμ) και η δεύτερη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον ονειρικο Ποσειδώνα (18.09μμ)

Ο συνδυασμός της Σελήνης στους Διδύμους και του Ηλίου στον Υδροχόο είναι έξοχη για την απολαβή τεράστιων κερδών σε λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά προγράμματα – ιδίως αυτά που σχετίζονται με γκρουπ ατόμων, ομάδες, οργανισμών προσφοράς υπηρεσιών, κοινότητες διαποτισμένες από συμπόνοια και γενικότερα το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας και το θησαυροφυλάκιο των προικισμένων ιδεών.

Τώρα αν και η δημιουργία όψης τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Κριό στις 20.27 μ.μ είναι ένα κάπως τρομαχτικό γεγονός καθώς και πηγή δημιουργίας άγχους υπάρχει τρόπος να προσπεράσουμε αυτή την ουράνια συνάντηση 90 μοιρών με το να απορροφήσουμε μόνο τις ενέργειες που έχουν να κάνουν με την ουσία των προχωρημένων θεμάτων του επιστημονικού και μεταφυσικού ορίζοντα στην ζωή μας.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αργότερα καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Δία (03.08 μετά τα μεσάνυχτα) και προσεγγίζει την μηνιαία της πολικότητα με την Αφροδίτη, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να λέτε όχι στο να παρακάνετε καλές ενέργειες συνεχώς για τρίτα άτομα.

Η Σελήνη θα ολοκληρώσει την κατασκευή της μηνιαίας πολικότητας της με την Αφροδίτη αύριο στις 10.02 π.μ και μετά θα ακολουθήσει ένας κενός σεληνιακός κύκλος που θα διαρκέσει 5 ώρες και θα τελειώσει στις 15.29μ.μ..

Σας συνιστώ επομένως να αρχίσετε να σκέφτεστε και να αντιδράτε περισσότερο ως ένας ερημίτης μετά την δημιουργία του φαινομένου αυτού από την καρδιά του κεφιού και του πάρτι ώστε να μην πέσετε στην παγίδα του να εκνευρίσετε κάποιο άτομο άθελα σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11