ζωδια ωροσκοπιο 31/10 Σπιτικές Αγάπες

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-8-5

ζωδια ωροσκοπιο ημερας 31/10 Σαββατο

Το Σύμπαν παρουσιάζεται περισσότερο ως δότης αυτο το Σαββατο. Η Σελήνη θα εισέλθει στις 12.10 μ.μ στο ζεστό ζώδιο του Καρκίνου, σηματοδοτώντας το τέλος μιας δυσάρεστης σειράς κενών σεληνιακών διαστημάτων.

Το σπίτι και τα οικογενειακά συμφέροντα θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας, μολονότι ο φύλακας της σοφίας και ο αρχηγός επίλυσης των προβλημάτων Αθηνά εισέρχεται στην ζώνη των επαγγελματικών και της καριέρας στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 14.08 μ.μ.

Η Παλλάδα έχει ξανά επισκεφτεί το ζώδιο του Αιγόκερω από τις 8 ως τις 30 Απριλίου του 2015 και θα συνεχίσει να επηρεάζει τους πάντες θετικά όσο αφορά την επίτευξη των εργασιακών τους στόχων και την ανάδειξη τους επαγγελματικά ως τις 22 Ιανουαρίου του 2016

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Η εργασία και η διασκέδαση έχουν την ευκαιρία να αναμειχθούν μεταξύ τους αρμονικά, χάρη στον ευνοϊκό σχηματισμό 30 μοιρών ανάμεσα στην Ήρα και στον γιγάντιο πλανήτη Δία αργα το βράδυ , την στιγμή που η Αφροδίτη θα δημιουργεί μία όψη έμπνευσης ς 72 μοιρών με τον εργατικό Κρόνο στις 07.46 π.μ της επομένης.

Ένα από τα πιο αγνά και έξοχα ουράνια φαινόμενα αυτής της ημέραςκαι της επομένης είναι η δημιουργία ενός μεγάλου τριγώνου πάνω από τα ζώδια του Νερού, το οποίο σχηματίζεται από την Σελήνη στον Καρκίνο η οποία σχηματίζει τριγωνική όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 00.44π.μ. (κυριακη)και έπειτα με τον Ήλιο στον Σκορπιό στις 02.44 π.μ.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 γ’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 β’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 α’

zwdia

Είναι αρκετά σπάνιο για τις δυο πηγές φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος να ενορχηστρώνουν μία τριάδα δημιουργικών επιτυχιών για επίγεια επιτυχία με έναν εκ των αργοκίνητων εξωτερικών πλανητών του γαλαξία μας Αυτό εκφραστείτε ελεύθερα μέσω της βιντεοκάμερας σας ή της απλής φωτογραφικής σας μηχανής.

Τέλος η λογοτεχνίας της Επιστημονικής Φαντασίας , καθώς και οι κλασσικές κινηματογραφικές ταινίες μπορεί να βοηθήσουν και να τροφοδοτήσουν την δημιουργική σας φαντασία αρκετά ώστε να αρχίζετε να δημιουργείτε αυτόνομα, ιδίως αύριο το μεσημέρι στις 15.44 ακριβώς όπου ο Ερμής θα κινηθεί σε μια δραστική παραλληλια με τον Διδάσκαλο των ψυχικών δυνάμεων και ενεργειών πλανήτη Ποσειδώνα.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 γ’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 β’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 α’

zodia-zvdia-75