ταρω ερωτικες προβλέψεις 10/05 Τετάρτη

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 10/05 Τετάρτη

ταρω κριός: Το 5 των Ράβδων
Μια πρόκληση έρχεται προς το δρόμο σας σήμερα, που καλείστε να τη χειριστείτε για να αποδείξετε την αξία σας και να αυξήσετε την εμπειρία σας. Δεν έχει σημασία αν θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή, σημασία έχει το μάθημα που θα πάρετε και θα ενισχύσει την πρόοδό σας. Να ρισκάρετε σήμερα ένα μικρό ποσό σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ταρω ταύρος: Η Δικαιοσύνη
Σήμερα θα κληθείτε να κρίνετε ένα άτομο του κύκλου σας – φιλικού ή πιο προσωπικού. Κάποια απόφαση θα πρέπει να πάρετε, για την οποία τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε αντικειμενικοί και να παραμερίσετε το συναίσθημα. Να ξέρετε ότι εσείς και μόνο είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις επιλογές σας. Γι’ αυτό αποφύγετε να ρίξετε ευθύνες σε άλλους, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

 

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Ξιφών
Σήμερα θα έχετε ένα συναίσθημα κούρασης και θλίψης, εξαιτίας ενός προβλήματος που σας βαραίνει. Είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από αυτό, παίρνοντας την απόφαση να αλλάξετε οπτική. Να ξέρετε ότι εσείς οι ίδιοι ορίζετε τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό δεν θα νιώσετε καλύτερα αν δεν κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 7 των Πεντάκτινων
Μια ευχάριστη μέρα σας περιμένει σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα να αναμένετε να λάβετε πολλές επιβραβεύσεις. Δεν αποκλείεται και ένα οικονομικό όφελος, που οφείλεται κυρίως στη σκληρή δουλειά που έχετε ήδη καταβάλει. Η προσωπική σας ζωή επίσης θα είναι εξαιρετικά ευοίωνη και δημιουργική. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε ένα χόμπι σας, για να χαλαρώσετε.

tarw-zwdia

ταρω λέων: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Η μέρα θα φέρει στο δρόμο σας μια πολύ καλή πρόταση ή μια εξαιρετική ευκαιρία. Να έχετε ανοικτά τα μάτια σας για να την αδράξετε αμέσως, γιατί πρόκειται για κάτι που θα εξελιχθεί προς όφελός σας. Η μέρα ενδείκνυται για ρίσκα γενικότερα, μιας και η θεά τύχη είναι με το μέρος σας.

ταρω παρθένος: Η Δύναμη
Εξαιρετική θα είναι η σημερινή μέρα και θα διέπεστε από δύναμη σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Θα έχετε επιτυχία σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σήμερα, είναι να παραμείνετε ρεαλιστές και να εντάξετε το πάθος στα προσωπικά σας θέματα.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκοπιο του Αναδρομου Πλουτωνα  για καθε συνδυασμο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω ζυγός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η αξιοπιστία και η σκληρή σας δουλειά είναι τα εργαλεία που σήμερα θα σας χαρίζουν απρόσκοπτη πορεία. Στραφείτε στους άλλους, για να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου χρειάζεται. Μια γυναίκα με εξαιρετικά πρακτικό μυαλό θα βρεθεί στο περιβάλλον σας σήμερα, που θα αποδειχθεί ενδιαφέρουσα γνωριμία και πολύ χρήσιμη στο μέλλον.

ταρω σκορπιός: Το 10 των Ράβδων
Ένα πρόβλημα ή ένα εγχείρημα θα προκύψει σήμερα, που αρχικά θα σας δώσει την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Διατηρήστε την ηρεμία σας για να σκεφτείτε ποιες είναι οι επιλογές προς επίλυσή του και προχωρήστε χωρίς βιασύνη. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, αρκεί να παραμείνετε ελαστικοί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το 5 των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να είναι κάπως δυσχερής αυτή η μέρα για εσάς. Θα είναι συνετό να μην ασχοληθείτε με μηχανήματα ή συσκευές , τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και μέσα στο σπίτι σας, γιατί ενέχει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Αν δείτε να εξελίσσεται αρνητικά ένα εργασιακό σχέδιο, αφήστε το για λίγο αργότερα. Μην εμπλακείτε σε προστριβές με άτομα ισχύος, γιατί είναι πιθανό να είστε οι χαμένοι.

ταρω αιγόκερως: Το 10 των Κυπέλλων
Μια ιδιαίτερη κοινωνική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς. Ακόμη κι αν μείνετε στο σπίτι, να ξέρετε ότι ευνοούνται οι τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας ή η ψυχαγωγία με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Το ρομάντζο και ο έρωτας θα είναι στα ύψη απόψε. Όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα, σήμερα καλείστε να εργαστείτε ομαδικά για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει ανακύψει.

Διαβαστε τις Καρμικες Υποχρεωσεις σας αναλυτικα για καθε συνδυασμο  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχόος: Το 8 των Ράβδων
Οι εξωγενείς παράγοντες που αναμένατε να λειτουργήσουν, προκειμένου να επιλύσετε ένα θέμα που σας απασχολεί, σήμερα θα ευοδώσουν. Όλα θα κυλήσουν θετικά και θα καταφέρετε να φτάσετε στην ολοκλήρωση. Όλα τα θέματά σας θα τύχουν εύνοιας, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή να θέσετε νέους στόχους με αναπτερωμένη την αυτοπεποίθησή σας.

ταρω ιχθύες: Η Σελήνη
Η μέρα ενδέχεται να σας φέρει κάποιους φόβους και ανησυχίες, συναισθήματα που πρέπει να πάρετε στα σοβαρά και να εντοπίσετε την πηγή τους. Κάποιες δυσχερείς ειδήσεις ίσως να φτάσουν ως εσάς αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους σας. Συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη την προσοχή σας. Ας είστε σήμερα λίγο επιφυλακτικοί, όσο αφορά τις προθέσεις των φιλικών σας ατόμων.

zwdia-fotia