ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/07 Παρασκευή Α

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/07 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Δεν είσαστε για πολλά – πολλά … αυτόν τον καιρό. Έχετε βάλει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες να λύσετε κάποια θέματα, που έχουν προκύψει στα εργασιακά και οικογενειακά σας. Οι έρωτες που επίσης, δεν ανταποκρίνονται σε αυτά, που κατά καιρούς ζητάτε, θα τερματιστούν, και αυτό θα είναι πια μόνιμο. Με τον Άρη στον Λέοντα, ότι και να κάνετε, σίγουρα θα είναι υπέρ σας. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχουν κάποια κενά, μέσα στον δεσμό σας, πιο πολύ επικοινωνιακά, που δεν σας επιτρέπουν σαν ζευγάρι, να έρθετε πιο κοντά και να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας. Αυτό είναι και κάτι … που το ταίρι σας, τις ερχόμενες ημέρες, θα το βάλει πάνω στο τραπέζι, με τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουν φανερωθεί. Καλύτεροι όλων, οι ελεύθεροι, που θα απολαύσουν έναν Αύγουστο, με καινούργια φλερτ … που θα τους προκαλέσουν ευθέως.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Ούτε και εσείς δεν είστε ειλικρινείς, με τον εαυτό σας. Αυτό … έχει να κάνει με την στάση σας, σε κάποια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία … που από την μια δείχνετε ότι δεν θέλετε … και από την άλλη υπογείως, ψάχνετε για λεπτομέρειες. Εσείς είστε αυτοί, που θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις και σχετικά γρήγορα. Οι Δίδυμοι, που έχουν σοβαρή σχέση, και μεσολαβούν χιλιόμετρα, θα έχουν αναπάντεχες – ωραίες επισκέψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Αρχιερέας
Σίγουρα χρειάζεται … να κάνετε έναν απολογισμό, στα αισθηματικά σας, που σίγουρα δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση. Έχετε μπλεχτεί με πολλά και ακόμη περισσότερα που πλησιάζουν, και σίγουρα έχετε χάσει την ισορροπία σας. Καλείστε μέσα στον Αύγουστο, να πάρετε αποφάσεις … για όλα και όλους,
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Αυτοκράτειρα
Όλα είναι καλά μέσα στην σχέση. Αυτό που σας απομένει τώρα, είναι να πάτε τις όποιες διακοπές σας, και να βάλετε τα προγράμματα σας, για το Φθινόπωρο. Σε μια επίσης, πολλή θετική διάθεση, είναι και οι μόνοι – εργένηδες, που θα έχουν αρκετά πρόσωπα, να τους φλερτάρουν. Αυτό θα δώσει καινούργιες αγάπες – επανασυνδέσεις… ακόμη και μετοικήσεις. Τα οικονομικά σας, έχουν σταθεροποίηση μετά την πανσέληνο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Δύναμη
Είσαστε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, σε όλα αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας. Ωστόσο, μην έχετε αγωνία, καλά θα είναι αυτά που θα ακούσετε. Παλιές του ιστορίες – αμαρτίες, θα λήξουν και αυτό μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα ανοίξει δρόμους, για την δική σας πια κοινή πορεία. Πολλές και οι θετικές εξελίξεις, που θα σας έρθουν σε επίπεδο επαγγελματικό. Οι διακοπές … θα φέρουν εκπλήξεις για τους ελεύθερους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.