ταρω – ζωδια της γης – Αύγουστος 2017

zwdia-tis-gis

ταρω – ζωδια της γης – Αύγουστος 2017

Ταύρος
ταρω ταυρος – σχέσεις: Το Άρμα
Αυτό που θα χαρακτηρίσει όλο το μήνα για εσάς, είναι το χρήμα που θα βρίσκεται παντού γύρω σας! Όχι μόνο θα είστε πολύ πιο χαρούμενοι, θα νιώσετε και μέσα σας μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα – βασικά στοιχεία για την ιδιοσυγκρασία του Ταύρου. Η καρδιά σας θα είναι πιο ανοικτή και τρυφερή. Να αναμένετε κάποια ταξίδια και σύντομες μετακίνησης, που ενίοτε θα συνοδεύονται με τη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Θα μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με τα άτομα που αγαπάτε, που θα ωφεληθούν επίσης από την τύχη και την ευεξία σας!

ταρω ταυρος – επαγγελματικά: Το 10 των Ξιφών
Το κάρμα ή το πεπρωμένο θα είναι στο πλευρό σας όλο αυτό τον μήνα, όσο αφορά τα επαγγελματικά σας! Να έχετε τη βεβαιότητα ότι σας οδηγεί σε μονοπάτια επιτυχίας και ευτυχίας, ακόμη και σε υπερβολικές δόσεις. Επειδή στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρξουν κάποιες δολοπλοκίες, ίσως να κουραστείτε λίγο να βάλετε τα πράγματα σε σειρά. Συνεχίστε ακάθεκτοι και αξιοποιήστε κάποιες διασυνδέσεις με το εξωτερικό, που θα σας βοηθήσουν να διανύσετε αυτή την περίοδο ίασης για τα επαγγελματικά σας.

 

ταρω ταυρος – οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Όσα θα συντελεστούν στα επαγγελματικά σας αυτό τον μήνα, θα έχουν αντίκτυπο στα οικονομικά σας δεδομένα. Ωστόσο τα χρήματα που θα εισρεύσουν στο σπιτικό σας, σχετίζονται περισσότερο με τον συναισθηματικό τομέα και λιγότερο με την εργασία σας. Δεν θα αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες τώρα, όμως εσείς πρέπει να φροντίσετε την ομαλότητα της πορείας προκειμένου να φτάσετε στις εισπράξεις!

zodia-taro-45

ταρω ταυρος – ψυχολογία: Το 2 των Κυπέλλων
Η συνύπαρξη και η συνεργασία θα είναι οι θετικοί παράγοντες για εσάς όλο αυτό τον μήνα! Υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα στο στενό σας περιβάλλον που είναι δίπλα σας σε αυτή την πορεία, για την οποία θα γιορτάσετε επανειλημμένα πριν το τέλος του Αυγούστου. Οι όποιες δυσκολίες προκύψουν στα επαγγελματικά σας μέχρι να εξομαλυνθεί το κλίμα, θα ξεπεραστούν με αρκετή αισιοδοξία – που θα σας διέπει από τις επερχόμενες θετικές συγκυρίες!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Παρθένος
ταρω παρθενος – σχέσεις: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Κάποια νέα στοιχεία που θα αποκομίσετε αυτό το μήνα, θα σας ωθήσουν να προβείτε σε αλλαγές. Οι εν λόγω πληροφορίες θα αφορούν εσάς και δύο ή τρία ακόμη άτομα, με τα οποία η σχέση σας φαντάζει σχετικά αρμονική. Ωστόσο θα χρειαστεί να δώσετε κάποια μάχη και να κατατροπώσετε επιβλαβείς παραμέτρους στη μεταξύ σας επικοινωνία. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσετε, αν και θα επιφέρει την απώλεια του σεβασμού σας προς ένα από αυτά τα άτομα (ή και όλα). Όμως θα έχετε προστατεύσει την οικονομική σας υπόσταση και τα μελλοντικά σας εισοδήματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω παρθενος – επαγγελματικά: Η Δύναμη
Πρόσφατα κερδίσατε ένα επιπλέον οικονομικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, που έχει τονώσει κάπως το ηθικό σας. Γι’ αυτό, όταν θα προκύψουν κάποιες συγκυρίες που θα προκαλέσουν τα ηθικά σας όρια, θα μπορέσετε να απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα θεωρήσετε «προδότες» και θα σας έχουν απογοητεύσει. Η ισχυρή οικονομική σας υπόσταση θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να εμμείνετε στις αξίες σας, αντί να υποκύψετε σε υλικούς εκβιασμούς.

zwdia-768

ταρω παρθενος – οικονομικά: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Τα χρήματα είναι εδώ. Μπορεί να μην είναι στοίβες εκατομμυρίων, όμως είναι αρκετά για να χειριστείτε όσα είναι απαραίτητα αυτή την περίοδο. Μόλις έχετε ξεπεράσει κάποιες οικονομικές δυσχέρειες, ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η ανάρρωσή σας. Ωστόσο, μια θυσία που πρέπει να κάνετε σε υλικό ή οικονομικό επίπεδο, θα είναι αυτή που θα έλξει περισσότερα έσοδα προς το μέρος σας – ίσως με τη μορφή ευνοϊκού δανείου ή μιας ανέλπιστης παροχής. Να ξέρετε ότι μπροστά σας βρίσκονται κάποιες εξαιρετικές νέες ευκαιρίες.

ταρω παρθενος – ψυχολογία: Το 2 των Ξιφών
Το χέρι του πεπρωμένου είναι αυτό που κατευθύνει τα γεγονότα στη ζωή σας αυτή την περίοδο! Υπάρχουν κάποιες εντάσεις και κάποιοι περιορισμοί που επικρατούν τώρα και πρέπει να ξεπεράσετε, κάτι που θα καταφέρετε με εξαιρετική απλότητα και σύνεση. Στο τέλος αυτής της διαδρομής, θα γιορτάσετε μια πολυπόθητη ελευθερία! Σας προσεγγίζει μια μεγάλη αλλαγή, κάποια νέα μονοπάτια σας καλούν να τα περπατήσετε, μέσα από τα οποία θα πραγματώσετε την ουσία της ζωής σας!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως
ταρω αιγοκερως – σχέσεις: Ο Άσος των Ξιφών
Πρέπει να επιστρατεύσετε την κατανόηση και τη συναισθηματική ισορροπία, για να καταφέρετε να αποτιμήσετε μια σχέση που έχει την τάση να σας κατακερματίζει. Ταλαντεύεστε συνεχώς ανάμεσα στην προσκόλληση και την απώθηση, και τούμπαλιν. Ο Αύγουστος θα σας αναγκάσει να καταλήξετε, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να συνειδητοποιήσετε τους λόγους που μπαίνετε και βγαίνετε σε αυτή τη σχέση. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κερδίσετε, τουλάχιστον να εξαλείψετε τη συναισθηματική σύγχυση από τη ζωή σας.

ταρω αιγοκερως – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών
Η επιμονή στις θέσεις σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα ιεραρχίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε τώρα, είναι ότι οι αρχές και η ηθική σας είναι τα στοιχεία που σας φέρνουν σε σύγκρουση με τα «διατάγματα» των ανωτέρων σας. Μέσα από αυτή την οδό θα επέλθει η αλλαγή στα εργασιακά σας δεδομένα, που θα σας ανταμείψει επαγγελματικά και υλικά. Αυτός ο μήνας θα σας αποδείξει ότι η δύναμη του χαρακτήρα είναι αυτή που αντανακλά την ποιότητα του νικητή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω αιγοκερως – οικονομικά: Ο Θάνατος
Αλλαγή! Αυτό είναι το ζητούμενο του μήνα – και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την θεωρήσετε αλλαγή προς το χειρότερο, στηριζόμενοι στην προκατάληψή σας για τις αλλαγές. Αν μέχρι τώρα παλεύατε να τα βγάλετε πέρα, η αλλαγή θα αφορά την ευημερία και την αυτάρκεια. Θα υπάρξει μια μικρή περίοδος οικονομικών περικοπών, όμως σας προσεγγίζει η στιγμή της ανταπόδοσης του καλού σας ονόματος και της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει.

ταρω αιγοκερως – ψυχολογία: Ο Μάγος
Η ατομική θέληση θα βρεθεί σε παράλληλη πορεία με την θεϊκή, κάτι που θα σας επιφέρει την αρμονία που αποζητάτε. Θα περάσετε μια μικρή περίοδο, που θα νιώθετε σαν να σας έχουν αποστερήσει κάτι. Η αλήθεια όμως, είναι ότι εσείς απομακρυνθήκατε από κάτι που εναντιωνόταν στα ιδανικά και τη συνείδησή σας. Φυσικά θα έχετε αρχικά κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, όμως τελικά θα νιώσετε εξαιρετικά περήφανοι για τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις