ταρω – ζωδια του αερα – Αύγουστος 2017

ταρω – ζωδια του αερα – Αύγουστος 2017

Δίδυμοι
ταρω διδυμοι – σχέσεις: Το 8 των Κυπέλλων
Μέσα στον Αύγουστο θα πάρετε επιτέλους την απόφαση να απομακρυνθείτε από μια σχέση ή φιλία που δεν σας ευχαριστεί πια. Αιτία θα είναι η συμπεριφορά του εν λόγω ατόμου, που θα καταστεί προβληματική και παραπλανητική. Η έκρηξη που θα κάνει, θα σας απασχολήσει ελάχιστα – και θα αποτελέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην απόφασή σας. Όλη αυτή η συγκυρία θα σας γεμίσει με ανακούφιση.

ταρω διδυμοι – επαγγελματικά: Το 8 των Πεντάκτινων
Εξαιρετικά ευχάριστος θα είναι ο Αύγουστος για τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καθώς οι εξελίξεις θα αυξήσουν τις ελπίδες σας να πραγματώσετε τα όνειρά σας! Όσα τεκταίνονταν στο παρασκήνιο, τώρα θα πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα ενισχύσουν την επαγγελματικά σας υπόσταση. Η φήμη για την άριστη απόδοσή σας έως τώρα, είναι αυτή που σας έφερε εδώ και θα σας αποδώσει πλέον ασφάλεια, ευημερία και ψυχολογική ικανοποίηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω διδυμοι – οικονομικά: Το 9 των Πεντάκτινων
Όλα εξελίσσονται με τον πιο άριστο τρόπο για εσάς αυτό τον μήνα! Οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα αδράξετε, θα βελτιώσουν αισθητά τα οικονομικά σας, ακόμη κι αν αυτό συνοδεύεται από περισσότερη εργασία. Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας θα ενισχυθούν σημαντικά από τη θετική σας στάση, γι’ αυτό δεν θα σας ενοχλεί ο επιπλέον φόρτος. Να ξέρετε ότι τα κέρδη σας τώρα, θα ξεπεράσουν κατά πολύ και τα πιο τολμηρά σας όνειρα!

ταρω διδυμοι – ψυχολογία: Το 4 των Ξιφών
Κάτι φαίνεται να περιορίζει τις προσπάθειές σας να διαλογιστείτε ή να αναπτύξετε την πνευματική σας πλευρά. Να έχετε υπομονή και να συνεχίσετε την προσπάθεια, γιατί ο Αύγουστος σας επιφυλάσσει μια ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη σε αυτό τον τομέα. Κάποια γεγονότα που σας προσεγγίζουν, θα ενισχύσουν την κατανόησή σας και θα παραμερίσουν κάθε δυσκολία!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός
ταρω ζυγος – σχέσεις: Το 5 των Ράβδων
Ωραία! Πάνω που φάνηκε να έφτασε στο τέλος της μια διαπροσωπική μάχη, μια άλλη ξεπροβάλλει! Θα κληθείτε να κάνετε μια οικονομική θυσία για να καταφέρετε να κατευνάσετε την παρούσα διένεξη. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τη διακριτικότητά σας, γιατί θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχετε αυτό που λαχταράτε, σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην πορεία σας καταφτάνουν κάποιες μεγάλες αλλαγές, γι’ αυτό θα περάσει λίγος χρόνος μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη…

ταρω ζυγος – επαγγελματικά: Το 3 των Ράβδων
Πολλά επαγγελματικά θέματα σας κάνουν να νιώθετε παγιδευμένοι και φορτωμένοι εδώ και αρκετό καιρό. Όμως μια ανανέωση είναι καθ’ οδόν για εσάς, που θα σας αποδώσει την πολυπόθητη ασφάλεια. Το πιο πιθανό είναι να αφορά κάποιο εγχείρημα που θα αναλάβετε, σε αρμονική συνεργασία με άλλα δύο ή τρία άτομα. Μπορεί να μην έχει εντυπωσιακές απολαβές αρχικά, ωστόσο θα σας τονώσει η ικανοποίηση που θα σας χαρίσει. Παράλληλα θα νιώσετε ότι είστε στη σωστή πορεία, για να προσεγγίσετε τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ταρω ζυγος – οικονομικά: Το 10 των Κυπέλλων
Είναι γεγονός ότι έχετε περάσει δύσκολα όσο αφορά τα οικονομικά σας, εδώ και αρκετό καιρό. Όμως όλα αυτά θα περάσουν πλέον στο παρελθόν, γιατί όλα θα βελτιωθούν σημαντικά από εδώ και πέρα! Οι ενδείξεις λένε ότι θα επέλθει ασφάλεια και επάρκεια στο σπιτικό σας. Μια νίκη σε οικονομικό επίπεδο θα είναι το αποτέλεσμα ενός ταξιδιού, από τις ιδέες και τα σχέδια που θα εκφραστούν στη διάρκειά του. Θα σας κατακλύσει ευτυχία και ικανοποίηση από την πραγμάτωση αυτού του εγχειρήματος, ενώ θα βρίσκεστε στο εξωτερικό ή μακριά από την εστία σας.

ταρω ζυγος – ψυχολογία: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Αρχίζετε να αφυπνίζεστε πάνω σε πολύ εύθραυστα εδάφη, για θέματα λιγότερο υλικά και περισσότερο πνευματικά – όσο και αν πάντα έχετε αντιρρήσεις όσο αφορά τα «πνευματικά»… Θα νιώθατε πιο άνετα αν τα αποκαλούσατε «υπερφυσικά». Πάντως το ένα βήμα που έχετε ήδη κάνει επί του θέματος, θα σας αποδώσει τα δεκαπλάσια σε κατανόηση για όσα θέλετε να επιτύχετε. Η ανώτερη δικαιοσύνη δεν έχει ευνοούμενους, παρέχει μόνο την πεποίθηση της γνώσης της αλήθειας.

zodia-zvdia-75

Υδροχόος
ταρω υδροχοος – σχέσεις: Το 7 των Πεντάκτινων
Η συναισθηματική διαύγεια θα είναι το αποτέλεσμα μιας πορείας που έχετε πάρει εδώ και καιρό. Κάνατε εξαιρετική δουλειά στη βάση προκειμένου να στήσετε τα θεμέλια μιας σχέσης, και τώρα ο Αύγουστος θα αποδώσει τους καρπούς που λαχταράτε στην προσπάθεια και την υπομονή που επιδείξατε! Η ανανέωση και αναθεώρηση σε αυτή τη σχέση, θα σας αφυπνίσει για να απαγκιστρωθείτε και να αποφασίσετε να αποχωρήσετε.

ταρω υδροχοος – επαγγελματικά: Ο Τροχός της Τύχης
Το χέρι της μοίρας στρέφεται πάνω σας αυτό τον μήνα, πάνω σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Έχετε διανύσει μια πορεία που σας χάρισε μεγάλη έμπνευση. Η εργασία στην οποία θα εμπλακείτε τώρα, σχετίζεται με τις πρώτες σας νεανικές φιλοδοξίες και προοπτικές. Ό,τι κι αν προσπαθήσετε, θα βρίσκετε τις πόρτες ανοικτές διάπλατα και οι ευκαιρίες θα σας προκύπτουν ως διά μαγείας! Ο Αύγουστος σας επιφυλάσσει μεγάλη ευμάρεια και δημιουργική ικανοποίηση.

αγαπη

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχοος – οικονομικά: Το 4 των Ξιφών
Στην αρχή αυτού του μήνα, θα έχετε την αίσθηση ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε βαθιά κατάψυξη! Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε έλλειψη πόρων για να καλύψετε τις ανάγκες σας, σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί μέχρι να περάσετε στο επόμενο εγχείρημά σας. Όσο ο Αύγουστος θα προχωρά, θα βλέπετε ότι κάθε οικονομική σας προσπάθεια θα συνοδεύετε από χρήματα που θα σας δίδονται! Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να φανείτε πρόθυμοι να κάνετε μικρές θυσίες, προκειμένου να διατηρήσετε τη νέα δημιουργική σας πορεία!

ταρω υδροχοος – ψυχολογία: Ο Πύργος
Όσα θα συντελεστούν στη συναισθηματική σας ζωή – και οι αλλαγές που θα επιφέρουν στον εσώτερο εαυτό σας, είναι αυτά που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας μέσα στον Αύγουστο. Με έκπληξη θα διαπιστώσετε ότι όταν κατακτάτε αυτά που θέλετε, δεν τα θέλετε πλέον! Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ασταθείς, σημαίνει ότι θα ανακαλύπτετε κρυμμένα στοιχεία που θα ανατρέπουν όσα σας είχαν ωθήσει να πιστεύετε. Θα βιώσετε μια μικρή περίοδο περισυλλογής και συνειδητοποίησης των μαθημάτων από αυτή την εμπειρία, από την οποία θα βγείτε νικητές και ανέμελοι ξανά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις