ταρω – ζωδια του νερου – Αύγουστος 2017

ilios-ixtheis

ταρω – ζωδια του νερου – Αύγουστος 2017

Καρκίνος
ταρω καρκινος – σχέσεις: Το 9 των Πεντάκτινων
Κάποιες οικονομικές ανησυχίες έχουν ταράξει λίγο την ηρεμία και την αρμονία στο σπίτι και την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο ο Αύγουστος σας φέρνει πολλές υποσχέσεις για ανακούφιση των οικονομικών σας, κάτι που θα βελτιώσει σημαντικά και τον προσωπικό σας τομέα. Η αγάπη και η δημιουργικότητα που μοιράζεστε με το έτερό σας ήμισυ, θα ενισχυθεί και θα σας χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές μέσα στον μήνα!

ταρω καρκινος – επαγγελματικά: Το 9 των Ράβδων
Όσα έχετε ευχηθεί για την καριέρα σας, θα αρχίσουν πλέον να παίρνουν σάρκα και οστά! Όχι μόνο θα απολαύσετε τη δημιουργική ικανοποίηση που σας διέπει, να περιμένετε ικανοποίηση και στα οικονομικά σας πριν το τέλος του Αυγούστου. Οι επιτυχίες σας θα σας ανοίξουν κάποια καινούργια μονοπάτια, που έχουν τραβήξει την προσοχή σας εδώ και καιρό. Το σύμπαν θα αρχίσει επίσης να οργανώνει για εσάς ταξίδια και μετακινήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους αγαπημένους σας και στην οικογένεια μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω καρκινος – οικονομικά: Ο Ήλιος
Η ευημερία θα είναι το χαρακτηριστικό αυτού του Αυγούστου για εσάς! Θα κερδίσετε χρήματα, θα εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούσαν, θα σας δοθούν χρήματα από ανέλπιστες πηγές! Όμως όσα θα φτάσουν στα χέρια σας από την εργασία, θα είναι εκείνα που θα σας δώσουν τη μεγαλύτερη χαρά. Αυτά θα επισφραγίσουν την προσπάθειά σας να γίνετε οικονομικά – και επαγγελματικά με κάποιο τρόπο… – ανεξάρτητοι, αντί να εξαρτάστε από τις επιλογές των άλλων. Οι εξελίξεις θα βελτιώσουν σημαντικά και την προσωπική σας ζωή, καθώς θα τελειώσει για εσάς η οικονομική ανασφάλεια!

ταρω καρκινος – ψυχολογία: Οι Εραστές
Έχει φτάσει πια η εποχή που θα απολαύσετε περισσότερη αρμονία, έρωτα και χαρά! Οι εξελίξεις μέσα στο μήνα θα σας αποδείξουν ότι μια ευκαιρία που τολμήσατε να αδράξετε πριν λίγο καιρό, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Όλα αυτά θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής, τόσο τη δική σας όσο και των αγαπημένων σας. Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από αγάπη και ευημερία, μόλις αγκαλιάσετε την προστασία που σας παρέχει το σύμπαν και η πίστη σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός
ταρω σκορπιος – σχέσεις: Το 6 των Ράβδων
Τι ακριβώς προσπαθείτε να κερδίσετε ή να αποκομίσετε, όσο αφορά τα συναισθηματικά σας; Μια πιο υγιή σχέση με ένα άτομο ή περισσότερα; Να μπείτε στην καρδιά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου; Ο στόχος του καθενός ατομικά μπορεί να είναι διαφορετικός, όμως το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο για όλους τους Σκορπιούς: η νίκη! Να αναμένετε να γιορτάσετε την εκπλήρωση των πόθων σας, πριν το τέλος του Αυγούστου.

ταρω σκορπιος – επαγγελματικά: Ο Κόσμος
Το χέρι του πεπρωμένου θα απλωθεί αυτό το μήνα πάνω στον τομέα των επαγγελματικών σας θεμάτων. Η εργασία σας θα υποστεί ένα ξαφνικό πλήγμα, που αρχικά θα σας αφήσει καταρρακωμένους. Όμως αυτή η πόρτα έπρεπε να κλείσει, προκειμένου να αναγκαστείτε να προχωρήσετε προς μία άλλη, που στοχεύει να σας ευθυγραμμίσει με τον βαθύτερο στόχο της ύπαρξής σας. Δομήστε νέες ελπίδες και να έχετε πίστη ότι θα πραγματοποιηθούν, με τον κόπο που θα καταβάλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω σκορπιος – οικονομικά: Το 2 των Πεντάκτινων
Τα οικονομικά σας ενδέχεται να περάσουν από κάποιες δυσχέρειες αυτό το διάστημα. Το σύμπαν σας προειδοποιεί ότι πρέπει να οργανώσετε εκ νέου τα εισοδήματά σας, προκειμένου να υποστηρίξετε τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα που θα έχετε να επιλέξετε. Με σύνεση και επιμονή θα καταφέρετε να περάσετε αυτό τον κάβο, μέχρι να βάλετε σε μια καλή πορεία τη νέα πηγή εισοδημάτων σας.

ταρω σκορπιος – ψυχολογία: Το 10 των Ξιφών
Όπως θα καταλάβατε ήδη, αυτός ο μήνας σας επιφυλάσσει κάποιες αναγκαίες αλλαγές στα επαγγελματικά σας – που μπορεί αρχικά να σας φανούν καταστροφικές. Είναι στο χέρι σας να ορθοποδήσετε γρήγορα, αρκεί να μην πανικοβληθείτε και να περάσετε στη δράση. Το μονοπάτι που έχει χαραχτεί για εσάς, σας οδηγεί προς ένα ευρύτερο καλό. Οι επιλογές που θα κάνετε για να αναδομήσετε την καριέρα σας, θα σας αποδώσουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ιχθύες
ταρω ιχθυες – σχέσεις: Ο Ήλιος
Ο ήλιος αρχίζει να ξεπροβάλλει! Έχετε διανύσει μια δύσκολη πορεία τους τελευταίους μήνες, όμως αρχίζετε να προσεγγίζετε τον τερματισμό, να συνειδητοποιείτε τα μαθήματά σας, να αρχίζει να μπαίνει ο ήλιος ξανά στη ζωή σας. Όσο προχωρά ο Αύγουστος, οι περισσότεροι θα νιώθετε όλο μεγαλύτερη ανακούφιση. Αν αυτό συνοδευτεί και από ένα εγχείρημα με οικονομικό όφελος, θα έχετε καταφέρει να επιφέρετε γνήσια αλλαγή και να κάνετε το μέλλον σας λαμπρότερο!

ταρω ιχθυες – επαγγελματικά: Το 7 των Κυπέλλων
Η δημιουργική ιδιοσυγκρασία σας, η πλούσια φαντασία και η καλλιτεχνική σας φλέβα, είναι τα στοιχεία που θα σας χαρίσουν την επαγγελματική ικανοποίηση. Θα χρειαστεί να εργαστείτε για να κερδίσετε τα χρήματα που απαιτεί η εκπλήρωση των ονείρων σας, κάτι που θα καταφέρετε με την επιμονή σας. Σύντομα θα δείτε ότι έλκεται κοντά σας κι άλλα εξίσου δημιουργικά άτομα, με τα οποία θα συνεργαστείτε με πολλή χαρά και αρμονία.

ταρω ιχθυες – οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Υπάρχει μια αυστηρή φιγούρα στη ζωή σας, που σας δυσκολεύει να φτάσετε στην οικονομική ασφάλεια που σας είναι απαραίτητη. Φροντίσετε να προσεγγίσετε ένα υψηλά ιστάμενο άτομο, το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Οι οικονομικές σας απολαβές θα σας δώσουν επάρκεια και ασφάλεια, για να αντεπεξέλθετε σε κάποια εμπόδια που θα προκύψουν προς το τέλος του μήνα. Η επιμονή και η γνώση θα είναι τα εφόδιά σας για να βγείτε νικητές.

ταρω ιχθυες – ψυχολογία: Το 6 των Ξιφών
Ένα λαμπρό νέο μονοπάτι ανοίγεται μπροστά σας, στο οποίο θα αφήσετε πίσω σας μάχες και διενέξεις και θα αρχίσετε να στήνετε την καινούργια σας ζωή. Θα ανακαλύψετε με έκπληξη ότι η δουλειά σας είναι αρκετή για να σας αποδώσει τους οικονομικούς πόρους που απαιτεί η νέα σας πορεία, κάτι που θα σας γεμίσει ικανοποίηση. Είναι απαραίτητο να κάνετε αυτό το ταξίδι, για να καταφέρετε να πραγματώσετε τα όνειρά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia