21/08 Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη. Ερωτικό παρασκήνιο

Rising.

21/08 Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη. Ερωτικό παρασκήνιο

Στις 21 Αυγούστου θα συντελεστεί το φαινόμενο … της Ηλιακής Έκλειψης και Νέας Σελήνης, στον άξονα του Λέοντα Υδροχόου. Όλος ο ζωδιακός κόσμος, επηρεάζεται θετικά και μακροπρόθεσμα για τους επόμενους μήνες. Πολλά και τα ζητήματα… που θα φωτιστούν και θα βγουν στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν λύσεις.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Δεν μπορείτε να παραμένετε σιωπηλοί, σε αυτά που γίνονται γύρω σας. Αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, δεν είναι τόσο πιο εξωστρεφής όσο και εσείς. Οι μέρες μέχρι να φύγει το Καλοκαίρι, θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις και πιο ώριμους διαλόγους που θα φέρουν ακόμη, και τα απόμακρα ταίρια πιο κοντά. Κεραυνοβόλοι έρωτες, θα εμφανιστούν και στους χωρισμένους – εργένηδες που σίγουρα το έχουν ευχηθεί να τους συμβεί.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Μην δικαιολογείτε συνέχεια τον εαυτό σας, και μην προτάσσετε τα ψυχολογικά σας. Η σχέση σας, δεν εξελίσσεται όσο καλά θα θέλατε και σε αυτό φέρετε ευθύνη εσείς και η μετριοπάθεια σας. Κάτι ανάλογο, φυσικά συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που επιθυμεί, να συζητήσει πιο αναλυτικά για το μέλλον σας. Αυτοί, που έχουν παράλληλες καταστάσεις στην ζωή τους, είναι και αυτοί, που πρέπει να σκεφτούν πιο γρήγορα τι και πως, θα συνεχίσουν. Τα διπλά παιχνίδια δεν ευνοούνται.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα μέσα του ζωδίου

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι: Δεν έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε. Τις τελικές σας αποφάσεις, θα τις ανακοινώσετε όταν θα είστε έτοιμοι σε όλα σας. Μπορεί να έχετε πιεστεί με πολλά και διαφορετικά θέματα, όμως οι μέρες μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου, σας έχουν μεγάλες και ευχάριστες ανατροπές. Πολλά και τα θετικά που θα έρθουν σε χωρισμένους συντρόφους μεγάλο χρονικό διάστημα, που θα μιλούν για επανένωση με νέους όρους.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα μέσα του ζωδίου

Καρκίνος: Εσείς έχετε μια σειρά από θέματα …που πρέπει να λύσετε αυτό το χρονικό διάστημα που κατά κύριο λόγο, ακουμπούν την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα έχετε αφήσει το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών … πάνω στον άνθρωπο σας, που δεν έχει επίσης ασχοληθεί πολύ. Αυτό είναι μια συνεχής κατάσταση που δεν σας βγάζει πουθενά. Τα αστρολογικά, σας δίνουν μια παραπάνω δυναμική που σίγουρα θα φέρει και τις τελικές λύσεις.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου

Λέων: Δεν χρειάζεται τελικά να αφιερώνετε… τόσο πολύ χρόνο σε άτομα, και τις ζωές τους τις μπερδεμένες, όταν έχετε δει πολλάκις στο παρελθόν σας, ότι η κατάσταση αυτή δεν σας ευνοεί. Καλές οι ελπίδες, αλλά με μέτρο και σοβαρή σκέψη. Μέχρι να λήξει και επισήμως το Καλοκαίρι… πολλά ακόμη που επιθυμείτε να μάθετε θα σας έρθουν… ακοπίαστα, σε επίπεδο αποφάσεων.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα μέσα του ζωδίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η καρδιά και το μυαλό σας είναι μπερδεμένα μεταξύ δύο ατόμων, που θέλουν να σας κατακτήσουν στο 100%. Ίσως σε αυτό να φταίτε και εσείς, που αφήσετε το περιθώριο, για αυτές τις καταστάσεις. Οι μέρες είναι καλές … και σας δίνουν έστω και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, την καθαρή σκέψη για να αποφασίσετε ποιον και πως. Μεγάλες εκπλήξεις θα έχετε και στα εργασιακά – επαγγελματικά σας θέματα, που θα σας φέρουν άφθονο χρήμα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα τέλη του ζωδίου

Ζυγός: Οι μέρες μέχρι να μπει το Φθινόπωρο, θα σας φέρουν μπροστά σε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να περάσατε ένα ανέμελο Καλοκαίρι, στο τώρα όμως όλοι έχουν απαιτήσεις και περιμένουν από εσάς… νεότερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια αισθηματική παλιά σας κατάσταση, που κατά καιρούς εμφανίζεται, σας χαλάει το παρόν… και μετά εξαφανίζεται. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί… σας μπλοκάρει γενικότερα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα μέσα του ζωδίου

Σκορπιός: Έχετε πολλά να κάνετε από την αλλαγή του ζωδίου 23/08 και μετά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό που έχει την άμεση του προτεραιότητα είναι να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά – εργασιακά σας, που μέσα στο Καλοκαίρι σας έβγαλαν από τον προϋπολογισμό σας. Οι μέρες του έρωτα, πλησιάζουν και για όσους είναι μόνοι τους και επιθυμούν πια να βρουν ένα ταίρι … που να τους κάνει επιτέλους να αισθανθούν ασφαλείς.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου

Τοξότης: Αυτές οι μέρες που απομένουν για να εισέλθει ο Σεπτέμβριος, εσάς σας έχουν δώσει μια παραπάνω ενέργεια, για να οργανώσετε καλύτερα το σύνολο της καθημερινότητας σας. Αυτό είναι και κάτι …που το επιθυμεί και ο σύντροφος σας, που μόνο στο τώρα έχει καταφέρει και έχει να απεγκλωβιστεί, από το παρελθόν του. Αυτά που θα πάρετε σαν κοινή απόφαση, θα σας οδεύσουν σε δεσμεύσεις σύντομες και μόνιμες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα τέλη του ζωδίου

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Εσείς εδώ και καιρό… έχετε ανεβάσει τους ρυθμούς σας, έτσι ώστε να λήξετε παλιές και πικρές ερωτικές – προσωπικές ιστορίες του παρελθόντος. Αν μπορούσε κάτι να γίνει, σίγουρα θα είχε ήδη ανταποκριθεί στις τόσου καιρού προσπάθειες σας. Όλα τα άλλα είναι απλά… επαναλήψεις. Οι μέρες ευνοούν τους νέου έρωτες – πολύ χρήμα και ταξίδια αναψυχής.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα τέλη του ζωδίου

Υδροχόος: Εσείς είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική τύχη και παρατεταμένη εύνοια, όπου και θα δείτε πολλά και καλά να σας πλησιάζουν. Το άτομο που αγαπάτε, αλλά για κάποιους λόγους, δεν είστε μαζί, το μόνο σίγουρο είναι ότι την τελευταία εβδομάδα, του Αυγούστου θα σας ψάξει, και θα έχει απαιτήσεις! Φλερτ και ερωτοφιλίες, που δεν εξελίσσονται, θα τερματιστούν με δική σας πρωτοβουλία.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στα μέσα του ζωδίου

Ιχθείς: Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, σε υποθέσεις σχέσεων – αισθηματικών. Μια παλιά σας αγάπη, θα σας πλησιάζει άμεσα με σκοπό να πάρει το πράσινο φως από εσάς, σχεδόν ταυτόχρονα όπου και μια νέα γνωριμία, του τελευταίο καιρού σας έχει πολιορκήσει. Εσείς είστε αυτοί, που μέσα στις επόμενες εβδομάδες πρέπει να βγάλετε συμπεράσματα και αποφάσεις.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65