Pin It

καρμα και καρμικες σχεσεις

karma-karmikes-sxeseis

καρμα και καρμικες σχεσεις

 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

Αισθάνεστε, ότι κατά την διάρκεια της ζωής σας ελκύετε κοντά σας συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων, σχέσεων και καταστάσεων που σας ταλαιπωρούν; Ανακυκλώνετε και περικυκλώνεστε απο τις ίδιες συμπεριφορές και τάσεις ζωής, που σας οδηγούν σε ψυχικά και πρακτικά αδιέξοδα, αλλά όμως δεν αντέχετε να απομακρυνθειτε οριστικά απ’ αυτές;

 

Το καρμα μας – σύμφωνα με τις ανατολικές φιλοσοφίες, και όχι μόνο – είναι το χρέος που πρέπει να ξεπληρώσουμε, το βάρος, με το οποίο ερχόμαστε σ’ αυτή τη ζωή. Στην αρχαιοελληνική παράδοση το καρμα, αντιπροσωπευόταν από τις 3 Μοίρες, που ήταν οι αέναες δυνάμεις που ευθύνονταν για όλα τα καλά και τα αρνητικά της ζωής του θνητού, από την ώρα γέννηση μέχρι τον επίγειο θάνατό του.

 

Μια “παλιά” οφειλή που δημιουργήθηκε από πράξεις, λάθη, παραλείψεις, ακραιότητες, άσχημα πάθη, εξαρτήσεις και γεγονότα που βιώσαμε έντονα σε κάποιες από τις προηγούμενες ζωές μας, και τα οποία μας ακολουθούν στην τωρινή, πιέζοντάς μας να επανορθώσουμε σε όλη την διάρκεια της εδώ γήινης ζωή μας.

 

Είναι το μονοπάτι που πρέπει να βαδίσουμε στην παρούσα ενσάρκωσή μας, προκειμένου να φτάσουμε στην πνευματική και ψυχική μας ολοκλήρωση, έτσι ώστε να μην έχουμε λόγο επανενσάρκωσης, αφού θα έχουμε ενωθεί ακόμα με τον Ανώτερο Εαυτό μας. Αυτό είναι φυσικά ένας κύκλος που σίγουρα δεν ολοκληρώνεται μόνο με 2-3 ζωές.

 

Θεμελιώδης αρχή του καρμα είναι η ίδια η πίστη στο γεγονός και την ύπαρξη της μετενσάρκωσης, ότι δηλαδή η ψυχή μας – που είναι μία – έρχεται και ξανάρχεται στη γη, “μεταναστεύει” χρησιμοποιώντας ως προσωρινή κατοικία διαφορετικά σώματα και μέρη, με σκοπό την εκπαίδευση και κατ’ επέκταση την τελειοποίησή της προς τον απώτερο σκοπό…την Θέωση.

 

Η ύπαρξή μας θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα τεράστιο πάζλ. Το αρχικό του σχέδιο δημιουργήθηκε με την πρώτη ενσάρκωσή μας στη γη και σε κάθε “κατάβασή-επαναφορά”, μας προστίθενται σ’ αυτό επιπλέον κομμάτια, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται με άλλα κομμάτια (ανθρώπους– γεγονότα – ενέργειες-καταστάσεις).

 

Θέλεις και εσύ μια προσωπική και εξειδικευμένη πρόβλεψη για το ερωτικό η το επαγγελματικό σου μέλλον με ακρίβεια  και λεπτομέρειες;  Κάνε τώρα το τηλεφώνημα της ζωής σου και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά θα μάθεις τα πάντα …  κάλεσε το μέλλον σου στο     9011  40 41 21

 

Στη διάρκεια δηλαδή της υλικής-επίγειας ζωής μας, δημιουργούμε καρμικές σχέσεις με ανθρώπους, που τελικό προορισμό έχουν να μας βοηθήσουν με πλήστους τρόπους, να εξελιχθούμε, λειτουργώντας ως δάσκαλοί μας, αλλά και εμείς ως δικοί τους αντίστοιχα. Αυτό όμως δεν είναι πάντοτε ευχάριστο. Η γενική λογική λέει ότι κάποιος μπαίνει στην ζωή μας, είτε για ευλογία είτε για μάθημα!!!

 

Ο Βόρειος Δεσμός, η πυξίδα μας, εκεί που πρέπει να πάμε, μας δείχνει ποια είναι τα πράγματα που ήρθαμε να κατακτήσουμε στην τωρινή και προσωρινή ενσάρκωσή μας, αλλά και τον τρόπο που θα το καταφέρουμε. Ενώ ο Νότιος Δεσμός, αυτό που πρέπει να αποφύγουμε και να διορθώσουμε, φανερώνει τι άνθρωπος ήμασταν στην προηγούμενη ζωή μας, τι πρέπει να διορθώσουμε, να το συνειδητοποιήσουμε και να το ξεπεράσουμε. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί που μας ταλαιπωρούν συμβάλουν πολύ περισσότερο στην εξέλιξή μας, αφού όταν πάψει να μας ενοχλεί ή να μας σταματά η συμπεριφορά τους, θα σημαίνει πως επιτέλους αποκτήσαμε μια τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, άρα προχωρήσαμε -εξελιχτήκαμε!

 

Φυσικά, όσο δεν αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις-γεγονότα, τόσο αυτές θα επαναλαμβάνονται με διαφορετικούς ανθρώπους αλλά πάντοτε με την ίδια προβληματική συμπεριφορά….κάτι σαν τιμωρια ίσως? Η συνολική μελέτη του προσωπικού μας γενέθλιου αστρολογικού χάρτη, μπορεί να δώσει μια αναλυτική εικόνα για το κάρμα μας και την εξέλιξη αυτού. Ωστόσο και κατά κύριο λόγο, οι δεσμοί της Σελήνης παρέχουν εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με το τι πρέπει να διδαχθούμε αλλά και να αλλάξουμε προκειμένου να εξαγνιστούμε από τα βαρίδια-λάθη του παρελθόντος των προηγούμενων ζωών.

 

ζωδια-ζωδιο-σχεσεις-ερωτας-καρμα

 

Εντοπίστε σε ποιο ζωδιακό οίκο, βρίσκονταν ο Βόρειος αλλά και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, τη μοναδική στιγμή της γέννησής σας και ανακαλύψτε το κάρμα σας….και φυσικά πώς μπορείτε να καλυτερέψετε την ζωή σας, αλλά και την ζωή των γύρω σας…. πάντα εν αρμονία._

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ :…Δεν είμαστε στο απόλυτο έλεος του άκαμπτου Κάρματος…σαφώς και μπορούμε να το βελτιώσουμε μέσα από δικές μας καθημερινές πράξεις, ακόμα και σε αυτή την ζωή._

 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

καρμα διαβάστε επίσης

 

 

 

 

Κα Μαργέλη

margeli

Αριστέα

aristea

Άσσυ

assy

Κα Κομνηνού

komninou
%d bloggers like this: