zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Δευτέρα 18/5

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Δευτέρα 18/5

 

zodia: οι είκοσι τέσσερις ώρες που ακολουθούν μία νέα σεληνη είναι συνήθως υποστηρικτική για να κάνουμε μερικά άλματα σε σημαντικά σχέδια. Ωστόσο, τα πράγματα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Η σεληνη αφήνει το ζωδιο του ταυρου για να περάσει στο αέρινο ζωδιο των διδυμων ευνοώντας οτιδήποτε έχει να κάνει με την λογοτεχνία, την εκπαίδευση και τα αγαπημένα χόμπι.

 

Η ερώτηση είναι αν μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις όσο η σεληνη σχηματίζει αντίθεση με τον κρονο και σύνοδο με τον άρη, και ο ερμής σταματά στην δέκατη τέταρτη μοίρα των διδυμων για να γυρίσει ανάδρομος.

 

Από την άλλη μεριά αυτής της εξίσωσης, η σεληνη σχηματίζει παραλληλία με τον δια. Βάλτε τα δυνατά σας για να μην επηρεαστείτε από οτιδήποτε ρηχό και επιφανειακό, σε συνάρτηση με τον αρη.

zodia-taro-45

 

Ευθυγραμμιστείτε με τα θέματα του ερμή, όπως είναι η επικοινωνία, τα λόγια και η γλώσσα, η εκπαίδευση, τα βιβλία και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα μικρά ταξίδια, η υγεία και τα φάρμακα, ο αέρας και οι αλλαγές θερμοκρασίας, οι πνεύμονες και η αναπνοή και οι πέντε αισθήσεις. Μην ξεχνάτε όμως και τα αρνητικά στοιχεία, όπως η δυαδικότητα και η διχασμένη προσωπικότητα.

 

zodia διαβάστε επισης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00