zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 16/3

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 16/3

 

zodia: Η χθεσινή Κυριακή ήταν η ηρεμία πριν από την ψυχική καταιγίδα. Τουλάχιστον η περίοδος αμφιβολίας δεν θα κρατήσει μεγάλο διάστημα, αν και θα υπάρξει όταν η σεληνη αφήσει το ζωδιο του αιγοκερω για να περάσει στο ζωδιο του υδροχοου. Οι δονήσεις της συγκεκριμένης σημαντικής ημέρας, περιλαμβάνουν το τετράγωνο του ερμή στο ζωδιο των ιχθυων με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη, και το τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα, που ενεργοποιεί την 16η μοίρα του κριου και του αιγοκερω.

 

Καθώς ξεκινά μία νέα εργάσιμη εβδομάδα, η ενέργεια δεν ευνοεί ιδιαίτερα τις επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς ο ερμής και ο κρονος έρχονται σε σύγκρουση, ενώ ο κρονος κινείται ελάχιστα εξαιτίας της στάσης του το Σάββατο.

 

Πέρα από τον ερμή και τον κρονο, λαμβάνει χώρα το έβδομο τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα (μία σειρά όψεων που ξεκίνησε το 2012), που συμπεριφέρεται σαν μία προειδοποίηση για όλους τους τομείς της ζωής. Τα επτά τετράγωνα ανάμεσα σε αυτούς του δύο ανταγωνιστικούς εξωτερικούς πλανήτες –του ουρανού που έχει να κάνει με την καινοτομία, την ελευθερία, την επανάσταση και την αναρχία, και τον πλούτωνα που έχει να κάνει με τον ρόλο του δικτάτορα, του τύραννου ή του καταστροφέα –επηρεάζουν την ζωή των ανθρώπων εδώ και δύο χρόνια.

zodia-taro-45

 

Φαίνεται πως όσο και αν προσπαθεί ο άνθρωπος να εξελιχθεί, όταν δύο από τους εξωτερικούς πλανήτες σχηματίζουν συνεχόμενες ευθυγραμμίσεις μεταξύ τους, κάποια βασικά στοιχεία στον ανθρώπινο χαρακτήρα βγαίνουν στην επιφάνεια για αναγνώριση, και ας ελπίσουμε για εξάλειψη.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw