zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 10/3

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 10/3

 

zodia: για δεύτερη ημέρα στη σειρά θα έχετε το σύμπαν με το μέρος σας μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, ενώ μερικές από τις χθεσινές ευθυγραμμίσεις θα συνεχίσουν να μας επηρεάζουν, ο κόκκινος πλανήτης αρης, αρχίζει να βαδίζει ενάντια στον βασιλιά των θεών, τον πλανήτη δια.

 

Αν θυμάστε, ο αρης –ισχυρός και ενεργητικός στο πύρινο ζωδιο που κυβερνά, τον κριο –σχημάτισε χθες ένα υπέροχο τρίγωνο με τον συνήθως δίκαιο και σοφό δια. Τώρα, η ευθυγράμμιση αυτή είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ, καθώς ο άρης παραλληλίζει με τον πλανήτη ουρανό –μία αλληλεπίδραση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και φάρσες. Η εκρηκτική αυτή ενέργεια του αρη και του ουρανού θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, με τον αρη και τον πλούτωνα. Έτσι, βάλτε τα δυνατά σας για να μην σας πάρει από κάτω. Προσέξτε την πρωινή σύγχυση που θα δημιουργήσει ο πλανήτης ποσειδώνας.

 

Ευτυχώς το σύμπαν δεν είναι μόνο φωτιά και λαύρα, καθώς η σελήνη επαναφέρει κάποιες ιαματικές δυνάμεις, ενώ αργότερα ενεργοποιείται η ψυχική αναζήτηση όταν η σεληνη σχηματίσει τρίγωνο με τον ήλιο. Κοιμηθείτε παραπάνω αυτό το βράδυ, καθώς η αστρολογια της Τετάρτης δείχνει αρκετά θυελλώδης!

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw