ερωτοσκοπιο 03/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

sex-orgasmoi

ερωτοσκοπιο 03/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Σε λίγες μέρες, ο Άρης φεύγει από πάνω σας και σας δίνει μια αίσθηση πια γαλήνης και ηρεμίας. Αυτό είναι και κάτι που το ζητούσατε καιρό. Θα δείτε και τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας, να κυλάνε καλύτερα και σε πιο ήπιους τόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Και έρχεται σε εσάς! Ο Άρης. Στις 05/03, σας επισκέπτεται και θα μείνει αρκετά και έτσι, ώστε εσείς να ενεργοποιηθείτε για όλα αυτά τα θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Αυτό είναι πιθανόν και να οδηγήσει αγαπημένα ζευγάρια, σε δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα έχουν μείνει μέσα στο μυαλό σας ακίνητα. Ένας χωρισμός δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετός για να σας σταματήσει από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Οι μέρες αστρολογικά σας υποστηρίζουν για να κάνετε πραγματικότητα, αυτά που ονειρεύεστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Δεν έχετε και πολύ καιρό ακόμη στην διάθεση σας, για να σκέφτεστε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε. Πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό και την δυναμική σας. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά, αλλά στο τώρα όλα θα κριθούν. Νέοι έρωτες στο προσκήνιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Μην χαλάτε την διάθεση σας για κανέναν. Αυτό που θέλετε να κάνετε, μην επιτρέπεται να σας το μπλοκάρει ουδείς. Οι μέρες και μέχρι την Πανσέληνο του μήνα στις 12/03, θα σας δώσουν χρήμα αλλά και τύχη για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι θεωρίες καταπέφτουν, και εσείς καλείστε να κάνετε πια τα λόγια σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να το υποστηρίξετε, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι πια και άμεσα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε. Σας κοιτούν καρτερικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι σκέψεις σας έχουν μπερδευτεί. Ίσως και εσείς αυτήν την εποχή να έχετε μπερδέψει την καρδιά σας, αλλά αυτό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκαθαριστεί με πρωτοβουλίες που δεν θα έρθουν από εσάς. Σίγουρα θα είναι για το καλό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε δώσει τον χρόνο που στο τότε σας ζητήθηκε. Στο τώρα μπορείτε να ζητήσετε και εσείς κάποιες απαντήσεις, έτσι ώστε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτοί που είναι μόνοι, θα πρέπει να ανοίξουν λίγο παραπάνω τον κύκλο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς
Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια. Τώρα όμως που ο Άρης, αποχωρεί από τον πύρινο τρίγωνο, θα έρθετε και εσείς σε μια πιο καλή διάθεση, την οποία και θα μεταφέρετε μέσα στον δεσμό σας. Επίσης νέες προτάσεις θα έχετε στα εργασιακά σας.

xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Δεν είστε για περιπλεγμένες καταστάσεις εσείς. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να ξέρετε που πάτε και με ποιον. Σαφώς και σας έρχονται πολλές και πικάντικες προτάσεις, που θα σας δελεάσουν, αλλά σίγουρα μην κάνετε πειράματα με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλες οι επόμενες ημέρες και μέχρι τις 12/03, έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι προτάσεις, νέα, έρωτες και οικονομική άνεση, στρώνονται στα πόδια σας, και εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Επίσης, ξεχάστε και τα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Λίγες στιγμές μόνο μετράτε τελικά καλές μέσα σε αυτήν την σχέση που διατηρείτε. Αυτό είναι και ένα σημάδι ότι κάτι δεν λειτουργεί στρωτά. Δεν έχει σημασία το ποιος φταίει. Βρείτε τους σωστούς τρόπους για να δώσετε πια τις σωστές λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα