ζωδια ωροσκοπιο ημερας 20/02 Σαββατο

astrologia-anadromoi-planites

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 20 Φεβρουαριου

Όσοι είστε τακτικοί επισκέπτες αυτής της καθημερινής ενημέρωσης, θα γνωρίζετε ότι οι 48 ώρες που προηγούνται κάθε Πανσελήνου αποτελούν μια περίοδο προετοιμασίας για τις διαφωτιστικές δονήσεις που θα λάβει όλο το ανθρώπινο είδος, καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη φτάνουν στη μηνιαία τους αποθέωση.

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β

zodia-taro-45

Με δεδομένη την ολοκλήρωση της Πανσελήνου τη Δευτέρα στις 22 του μήνα, η σημερινή και η αυριανή μέρα αποτελούν μια επικουρική ευκαιρία να προετοιμαστούμε για την κορύφωση ενός πολύ εκφραστικού και παθιασμένου αρχέτυπου του ανθρώπινου βασιλείου: Ιχθύες και Παρθένος.

Στη διάρκεια της μηνιαία αντίθεσης της Σελήνης με τον Ερμή (9:29 μμ), μπορούμε εύκολα να μετέχουμε σε συζητήσεις με λίγο προσκολλημένα σε ιδέες άτομα του φιλικού μας κύκλου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα ήταν όμως συνετό για εμάς να αποφύγουμε τα ευέξαπτα άτομα, καθώς ο Ήλιος αναμένεται να φορτίσει περαιτέρω την ένταση στον κάτω κόσμο με τη συνάντηση 45 μοιρών που θα έχει με τον Πλούτωνα (11:39 μμ).

ζωδια Σαββατοκυριακο 20/21-02/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 20-21/02/02 Β

zodia-astra-tarot

Ακριβώς ίδια όψη ετοιμάζεται να σχηματίσει και η Αφροδίτη με τον Χείρωνα λίγο αργότερα (5:07 πμ τα ξημερωματα της κυριακης), η οποία ενδέχεται να μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε και να μάθουμε περισσότερα για τις προόδους που σημειώνει η εναλλακτική ιατρική.

Η προτροπή μας είναι να πάρετε στο κομοδίνο σας ένα σημειωματάριο για τη νύχτα. Καταγράψτε σε αυτό τα όνειρα, τα οράματα αλλά και τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να σας προκύψουν, καθώς η Δήμητρα θα πραγματοποιήσει μια σπάνια συνάντηση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυριο το πρωι.

zodia-zvdia-oroskopio-11