ταρω – ζωδια της φωτιας – Αύγουστος 2017

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

ταρω – ζωδια της φωτιας – Αύγουστος 2017

Κριός
ταρω κριος – σχέσεις: Το 2 των Ξιφών
Η ζωή σας βρίσκεται σε μια καλή ισορροπία και αρμονία, όμως νιώθετε κάτι να σας περιορίζει όσο αφορά τα συναισθηματικά σας. Έχετε κερδίσει κάποια ασφάλεια, επαρκή ευημερία, η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι στο πλάι σας. Αυτό που συμβαίνει, είναι η ύπαρξη ενός συντρόφου. Να σκέφτεστε θετικά και η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί σύντομα!

ταρω κριος – επαγγελματικά: το 7 των Κυπέλλων
Έχετε την ικανότητα να βρίσκετε πάντα αντικείμενο εργασίας, όπως το θέλετε και όποτε το θέλετε. Ωστόσο κάποιες φορές, μπορεί να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε. Αν συνεχίσετε έτσι, όσο προχωρά ο μήνας θα πιέζεστε όλο και πιο πολύ και δεν θα μπορείτε να απαγκιστρωθείτε από κάποιες υποχρεώσεις εξαιτίας της υπευθυνότητάς σας. Η εποχή ευνοεί την ορθότερη οργάνωση του προγράμματός σας, για να ξεπεράσετε αυτά τα εργασιακά διλήμματα και να ξεκουραστείτε λίγο.

 

ταρω κριος – οικονομικά: Το 10 των Πεντάκτινων
Να αναμένετε αθρόα εισροή χρημάτων αυτή την περίοδο, περισσότερα από όσα μπορεί να αναμένετε! Θα υπάρξει κάποια ανανέωση και μεταβολή των εσόδων σας, από μια ευκαιρία που θα προκύψει την πιο καίρια στιγμή. Αυτό θα αποτελέσει έναν θρίαμβο για εσάς, καθώς θα αποδεικνύει ότι έχετε την εύνοια καλών και ανώτερων δυνάμεων!

zodia-taro-45

ταρω κριος – ψυχολογία: Το 5 των Πεντάκτινων
Αυτός θα είναι ένας μήνας μετατροπών και αλλαγών στα οικονομικά σας, το μέγεθος των οποίων θα εξαρτηθεί από την πίστη σας στην ανώτερη δύναμη του σύμπαντος. Είναι εύκολο να διατηρήσετε αυτή την πίστη, καθώς θα βλέπετε να βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής σας. Το μάθημα που πρέπει να αντλήσετε από αυτό, είναι ότι η θεϊκότητα είναι παρούσα ακόμη κι αν δεν είναι ορατή. Να έχετε πίστη και όταν βιώνετε δυσκολίες.

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων
ταρω λεων – σχέσεις: Το 2 των Πεντάκτινων
Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας μέσα στον Αύγουστο. Μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτό δεν είναι καινούργιο… Το ιδιαίτερο που θα προκύψει, είναι ότι επιτέλους θα συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα δύο συγκεκριμένα άτομα που έχετε επιτρέψει να έχουν υπερβολικό έλεγχο πάνω στη ζωή σας. Έχετε αφήσει για πάρα πολύ καιρό θολό αυτό το κομμάτι, αλλά πλέον ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείτε και να πάρετε τα ηνία των αισθημάτων σας. Εξαρτάται από εσάς και μόνο να οικοδομήσετε μια καινούργια ζωή, με τους δικούς σας όρους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω λεων – επαγγελματικά: Ο Ιεροφάντης
Διανύετε μια περίοδο «ανάκαμψης» των επαγγελματικών σας στόχων, μετά από μεγάλο διάστημα αδράνειας. Οι ελπίδες σας για κατάκτηση μιας θέσης με ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο ισχύος, μπορεί να μην έχουν την πιο αίσια πορεία. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να μην προσπαθήσετε περισσότερο. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα αφυπνιστούν τώρα, για να σας ωθήσουν να ανορθώσετε τον εαυτό σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Να είστε προετοιμασμένοι να ανακαλύψετε πολλές μηχανορραφίες από το στενό σας περιβάλλον, καθώς θα ζεσταίνετε τις μηχανές σας για να φτάσετε τα όνειρά σας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λεων – οικονομικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Το πρόβλημά σας δεν θα είναι τα χρήματα μέσα στον Αύγουστο, αγαπητοί Λέοντες. Αυτό που θα καταστεί αναγκαίο αυτή την περίοδο, θα είναι να προστατεύσετε τις πηγές εισοδημάτων σας, γιατί θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις. Μην σας καταβάλει το άγχος και η νευρικότητα, γιατί το σύμπαν σας οπλίζει με τα απαραίτητα όπλα για να θριαμβεύσετε. Να αναμένετε να απογοητευθείτε από ένα συγκεκριμένο άτομο που θα συνειδητοποιήσετε ότι καταχράται τα έσοδά σας, κάτι όμως που είναι αναπόφευκτο και δεν θα σας εκπλήξει εντέλει…

ταρω λεων – ψυχολογία: Το 5 των Κυπέλλων
Στην παρατήρηση και ανασκόπηση μιας κατάστασης που θεωρείτε ότι έχει πέσει σε τέλμα, καλείστε να κοιτάξετε λίγο πιο βαθιά. Πρέπει να εντοπίσετε τα μαθήματα που σας έδωσε αυτό το ταξίδι, γιατί αυτά θα είναι τα όπλα σας για το νέο ρόλο που πρέπει να αναλάβετε. Μόνο τότε θα δείτε μια εξαιρετική ευκαιρία συνεργασίας που αναδύεται, η οποία έχει τη δυναμική να αναστηλώσει τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας για να πραγματώσετε τις ιδέες και τα όνειρά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Τοξότης
ταρω τοξοτης – σχέσεις: Το Αστέρι
Ποιες είναι οι ελπίδες σας, όσο αφορά την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας άτομα; Ίσως η απάντηση να εξαρτάται από τη φάση στην οποία βρίσκονται τώρα, σωστά; Γι’ αυτό το αποτέλεσμα για τον καθένα ατομικά θα είναι αναλογικά διαφορετικό, όμως συνολικά θα ικανοποιήσει τα όνειρά σας. Η αρμονία θα επικρατήσει, τόσο μέσα στο σπιτικό σας όσο και με τον στενό σας κύκλο. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή την περίοδο στο περιβάλλον σας, θα καταφέρουν να βρουν ισορροπία και ηρεμία με τη βοήθειά σας.

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Ο Αύγουστος σας υπόσχεται πληρότητα και υγιή ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας περιβάλλον, χωρίς το άγχος και τον ανταγωνισμό που πολύ συχνά απομυζούσε όλη την ενέργειά σας! Θα σας προκύψουν περισσότερες από μία πηγές εισοδήματος, ενώ κάποια εγχειρήματα που έμειναν στάσιμα για λίγο, τώρα θα αρχίσουν να αφυπνίζονται. Αυτός θα είναι και ο πιο σημαντικός άσος που θα έχετε στο μανίκι σας, για να καταλήξετε να λάβετε μεγαλύτερες αποδοχές. Μια δουλειά που θα αναλάβετε μέσα σε κλίμα δημιουργικής συνεργασίας, θα αποδειχθεί η κότα με τα χρυσά αυγά για το μέλλον σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Το 10 των Ράβδων
Η αλήθεια είναι ότι κουβαλάτε ένα μεγάλο φορτίο σε οικονομικό επίπεδο, εδώ και πολύ καιρό. Είναι δίκαιο αυτό; Το σύμπαν σας επισημαίνει τώρα ότι έχει φτάσει η στιγμή να καλέσετε τους υπόλοιπους που τους αφορά, να αναλάβουν το μερίδιο των ευθυνών τους και να συμβάλλουν. Μόνο με την προώθηση αυτού του δημιουργικού επαγγελματικού σχεδίου, θα βγείτε όλοι μαζί κερδισμένοι οικονομικά. Το λιγότερο κέρδος που θα προκύψει από αυτή τη διαδικασία, θα είναι η διασφάλιση μιας εφεδρικής πηγής εισοδήματος!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Το 7 των Κυπέλλων
Έχετε μια ιδέα ή ένα σχέδιο στο μυαλό σας, που το φιλτράρετε εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα έφτασε η στιγμή να το βγάλετε από τη σκέψη και να το βάλετε σε κίνηση! Είναι βέβαιο ότι έχετε κάποιες αναστολές που σας κρατούν πίσω, όμως αυτές δεν θα σας αποζημιώσουν για κάτι… Ακόμα και κάποιες δυσχέρειες που θα προκύψουν αρχικά, θα πρέπει να τις αγνοήσετε. Σηκωθείτε και περάστε στη δράση, και πολύ σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera