zwdia: αστροσκοπιο Τρίτη 20/1

planitis-aris-pathos-drasi

zwdia: αστροσκοπιο Τρίτη 20/1

 

zwdia: ο ηλιος περνά στο αέρινο ζωδιο του υδροχοου –ξεκινώντας ένα ταξίδι τριάντα ημερών μέσα από τα ηλεκτρικά νερά του ενδέκατου ζωδίου του ζωδιακού κύκλου. Ο ήλιος φεύγει από το γήινο ζωδιο  του αιγοκερω και περνάει στο ζωδιο του υδροχοου που είναι γνωστό για την εκκεντρική του συμπεριφορά, την επαναστατική του σκέψη και την ασχολία του με την κοινωνία. Δεκατέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον Υδροχοο, η σεληνη σχηματίζει σύνοδο με τον ήλιο. Η σύνοδος αυτή σηματοδοτεί τον τέταρτο μήνα στη σειρά που η νεα σεληνη πέφτει πολύ κοντά στο σημείο μηδέν του ζωδιου που βρίσκεται (σκορπιος, τοξοτης, αιγοκερως και τώρα υδροχοος). Αυτό σημαίνει πως η δύναμη του ηλιακού συστήματος προσπαθεί να μας βοηθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην πηγή της ύπαρξης, καθώς η μηδενική μοίρα των ζωδίων, είναι η ρίζα και τα θεμέλια της συνείδησης.

 

Αυτό που μπορεί να σας οδηγήσει στην επανεκκίνηση σήμερα είναι ο πλανήτης διας, την ώρα που ο αρης και ο ποσειδώνας βρίσκονται ακόμα σε παράλληλο σχηματισμό. Εδώ, αυξάνεται η τάση των ανθρώπων να κατηγορούν τις φαντασιώσεις και τις ψευδαισθήσεις για την κακή τους συμπεριφορά.

 

Η αφροδιτη θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας να λύνετε προβλήματα καθώς και να εκμεταλλευτείτε κάποια από τα ταλέντα σας. Σε συνδυασμό με τον δια θα προσφέρει μεγάλα οράματα επιτυχίας ή θα σας οδηγήσει σε μεγάλα λάθη.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw