2016 ερωτικο ωροσκοπιο Αιγόκερως

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

2016 ερωτικο ωροσκοπιο Αιγόκερως

Το έτος 2016 η σχέση σας με την επιτυχία θα περάσει μέσα από μία ενδελεχή επανεξέταση. Περισσότερο από ποτέ πριν, φέτος θα συνειδητοποιήσετε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της εσωτερικότητας σας ως άτομο.

Ευτυχώς , αν και κάποιες φορές το έτος αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, το σύμπαν θα σας παρέχει όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις που θα έχετε ανάγκη ώστε να φτάσετε στην συνειδητοποίηση ότι τελικά έχετε όλη την εσωτερική δύναμη που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε όλες τις κοινωνικές φιλοδοξίες που θέσατε στον τομέα της κοινωνικής σας παρουσίας.

Για αρχή, ο Κρόνος ο κυβερνών πλανήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του 2016 στον 12ο οίκο σας, – της κρυφής σας διάσωσης. Αυτή του η ουράνια τοποθέτηση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την όποια τυχόν φοβία έχετε και αφορά πιθανή επιτυχία ή αποτυχία.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επιπρόσθετα θα καταλάβετε πως κάποια προσωπικά σας πρότζεκτ τα οποία κρατάτε ζωντανά μέσα σας, εδώ και πολλά χρόνια, πλέον δεν συμβαδίζουν με το προσωπικό μονοπάτι του μέλλοντος σας. Οπότε μην σας φανεί περίεργο αν αποφασίσετε να διαγράψετε ένα ή περισσότερα από τα πρότζεκτ αυτά εντελώς από την λίστα των στόχων ζωής σας.

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μπορεί ναι μεν η αποκοπή τους από την κοινωνική σας ταυτότητα το αρχικό διάστημα να σας κάνει να αισθανθείτε κάπως αποπροσανατολισμένοι, όμως τελικά το αποτέλεσμα θα είναι να απελευθερωθεί πλήρως η ψυχή σας. Και έτσι θα σας αφήσει τον εσώτερο χώρο που έχετε ανάγκη ώστε να προσηλωθείτε πλήρως σε όσα έχουν απόλυτη σημασία για εσάς και να φτάσετε στην πλήρη επιτυχία.

Διαγράφοντας ότι δεν είναι πλέον αναγκαίο: από τις 17 Μαΐου ως τις 27 Ιουνίου 2016 ο Άρης, ο πλανήτης της συνεχους κίνησης, θα ταξιδεύει ανάδρομα ακριβώς στο ίδιο ουράνιο σημείο του γενέθλιου χάρτη σας με όσα στοιχεία κρατούσατε μέχρι πρότινος ζωντανά , και τα οποία πλέον δεν είναι αναγκαία σε εσάς, βοηθώντας στην απόλυτη διαγραφή τους. Θέματα για τα οποία ήδη έχετε καταναλώσει τρομερή ενέργεια και δυναμική του υποσυνείδητου σας.

zwdia-fotia

 

Ακόμη αν εργάζεστε στο προσκήνιο κάποιων σημαντικών πρότζεκτ και νιώθετε ότι τελικά τα πράγματα δεν θα δέσουν σωστά μεταξύ τους ώστε να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα, αγνοήστε τα. Αυτό απλά θα είναι ένα διάστημα κατά το οποίο το σύμπαν απαιτεί να δουλέψετε ξανά και ξανά πάνω στα έργα αυτά μέχρι να τα πετύχετε άριστα. Και φυσικά αυτό θα συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Από τις 27 Μαΐου τώρα ως τις 29 Ιουνίου, ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον 11ο οίκο του ζωδίου σας της κοινωνικοποίησης σας. Κατά την διάρκεια την δεδομένης χρονικής περιόδου είναι αρκετά πιθανόν να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και σε έναν φίλο σας, που σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερη σύγχυση μέσα σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Διευρύνοντας τους ορίζοντες σας: με όσα αναφέραμε πριν ίσως αναρωτιέστε τελικά που βρίσκονται αυτές οι ήρεμες και δοξασμένες ημέρες στο έτος 2016; Μην ανησυχείτε. Θα βιώσετε πάρα πολλές τέτοιες στιγμές. Για αρχή, ο Δίας- ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, θα μετακινείται μέσα από τον 9ο οίκο σας της επέκτασης ως την 9η του Σεπτέμβρη 2016.

Αυτό του ουράνιο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε υπέρ ατλαντικά ή να ασχοληθείτε με μία νέα εκπαιδευτική ασχολία την οποία επιθυμούσατε εδώ και αρκετά χρόνια. Αν μάλιστα είστε εμπλεγμένοι σε κάποιο νομικό ζήτημα , τότε να περιμένετε να λάβετε καλά και υποστηρικτικά νέα.Στις 09 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δίας θα εισχωρήσει στον 10ο οίκο της Καριέρας και των Επιτευγμάτων σας. Και από τότε ακριβώς θα ξεκινήσει και η περίοδος απολαβής (χρηματικής, αναγνώρισης από τους άλλους, ανάδειξη καριέρας και φήμη) στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας.

Βλέπετε όλη αυτή η εσωτερική εργασία που κάνατε από τις αρχές του έτους 2016 θα αποδώσει την αφθονία των καρπών της, σε όλες τις κοσμικές σας επιδιώξεις. Κυριολεκτικά θα μπορείτε να φτάσετε και να αγγίξτε τα άστρα….

zwdia-3-zodia