2016 ερωτικο ωροσκοπιο τοξότης

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

2016 ερωτικο ωροσκοπιο τοξότης

Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση για εσάς φέτος Τοξότες αυτή είναι η χρονιά σας να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Για τους πρωτάρηδες αστρολογικά, ο Κρόνος ο πλανήτης της υπευθυνότητας και των μαθημάτων θα είναι στο ζώδιο σας όλη την χρονιά αυτή καθώς και την επόμενη και θα σας ζητήσει να περάσετε από ΄την διαδικασία της πλήρους ωρίμανσης σας ως άτομα καθώς και να μάθετε να λαμβάνετε την ευθύνη των πράξεων σας, βλέποντας όλη την ζωή υπό μία νέα καινούρια οπτική.

Μην αισθανθείτε ότι το γεγονός αυτό σας θίγει. Απεναντίας, ακόμα και αν είστε εδώ και πολλά έτη ενήλικοι αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κρόνος ως αποστολέας του σύμπαντος δεν έχει κάτι φυλάξει για εσάς να διδαχθείτε. Είναι καιρός πια να δημιουργήσετε μία σταθερότατη βάση γύρω από την ταυτότητα σας και τους στόχους ολόκληρης της ζωής σας,, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή.

Για μερικούς από εσάς ο χρόνος αυτός θα σας καλέσει να αναλάβετε έναν ξεχωριστό ρόλο στην ζωή σας, όπως για παράδειγμα να κάνετε παιδί δηλαδή να γίνετε πατέρας ή μητέρα ή να παντρευτείτε.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τέλος μπορεί να έχει να κάνει με τα εργασιακά σας, και να πρέπει να αναλάβετε πλήρως ένα νέο έργο όπου θα είναι αρκετά δύσκολο όμως εσείς θα αριστεύσετε και θα αποδείξετε σε όλους τόσο την αξία σας και την εξυπνάδα σας, θαμπώνοντας τα σωστά άτομα.

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για κάποιους άλλους θα ορίσει το τέλος μιας ερωτικής σας σχέσης που πλέον βλέπετε ξεκάθαρα ότι δεν θα καταλήξει πουθενά, ή θα αισθανθείτε έντονα την απουσία ενός ατόμου που επί χρόνια προσέξατε λόγω της απροσδόκητης αλλά αληθινής απουσίας του. Αν όντως η ζωή σας τα φέρει έτσι λοιπόν. ο Δίας θα σας κάνει να ψάξετε μέσα για να βρείτε τις αληθινές αιτίες για το γιατί ήρθαν τα πράγματα στη ζωή σας όπως ήρθαν, όπως επίσης να απαντήσουμε στο εξής ερώτημα: αν αυτό ήταν το τέλος του ά μέρους της ζωής μας, πως θα είναι το δεύτερο λοιπόν;

Που ακριβώς στέκεστε;
Η ενδοσκόπηση θα είναι στο πρόγραμμα για φέτος αυτό είναι φυσικά κάτι το σίγουρο για εσάς. Και σε πολλές περιστάσεις θα καταλήξετε στο να εξετάσετε από την αρχή ολόκληρη την φιλοσοφία περί ζωής που έχετε. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου όπου ο πλανήτης Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη.

zwdia-zodia-tarw

 

Αν φτάσετε στην διαπίστωση λοιπόν, πως όσο σκληρά και αν εργάζεστε , όσο πολύ και να προσπαθείτε τα έργα πάνω στα οποία εργάζεστε συνεχώς σταματούν λόγω ύπαρξης διαφόρων εμποδίων που απλά εμφανίζονται στο μονοπάτι σας, τότε αντί να σπαταλήσετε άλλη ενέργεια και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε μέχρι τελευταίας ανάσας καλύτερα να σταματήσετε την προσπάθεια και να βρείτε μία άλλη μέθοδο εφαρμογής. Η αλλαγή μεθόδου υλοποίησης θα είναι και η λύση του προβλήματος αυτού.

Έπειτα από τις 27 Μαΐου ως τις 29 Ιουνίου, ο Άρης θα είναι και πάλι ανάδρομος όμως τώρα θα βρεθεί στον 12ο οίκο του ζωδίου σας επηρεάζοντας άμεσα τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωή.

Το διάστημα αυτό επομένως, θα πρέπει ότι κάνετε σχετικά με τα έργα που ασχολείστε να το κρατάτε για τον εαυτό σας αποκλειστικά και να είστε όσο πιο απομονωμένοι από τους υπολοίπους γίνετε , ώσπου να καταφέρετε να φτάσετε στην υλοποίηση των νέων αυτών σχεδίων που δημιουργήσατε μετά την αλλαγή μεθόδου εφαρμογής και υλοποίησης των στόχων σας πάνω στην επαγγελματική σας πρόοδο όπως αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο.

zwdia-3-zodia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ως τον Αύγουστο λοιπόν όπου ο Άρης θα έχει επανέλθει στην φυσιολογική του τροχιά και θα είναι πλέον στο ζώδιο σας θα έχετε καταφέρει να είστε επιτυχής στα σχέδια που θέσατε ως στόχους αλλά και στην ζωή σας γενικότερα. Από τον μήνα αυτό και έπειτα θα έχετε όλη την δύναμη που έχετε ανάγκη ώστε να κατακτήσετε την κάθε δική σας κορυφή.

Βρίσκοντας την Τύχη: ενώ λοιπόν όλα τα προαναφερόμενα γεγονότα συμβαίνουν στην καθημερινή σας ζωή, ο τομέας της καριέρας από την άλλη θα λάμψει. Ο Δίας ο κυβερνών πλανήτης του ζωδίου σας θα βρίσκεται στον 10 οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο του Επαγγέλματος και των Διακρίσεων ως τις 09 Σεπτεμβρίου 2016.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επίσης ο Δίας θα δημιουργήσει στον ουρανό μία τρομερή ζεύξη με τον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου και ξανά στις 26 Ιουνίου 2016 , πάνω στην ζώνη του εργασιακού εισοδήματος σας. Τόσο επομένως τα χρήματα όσο και η δόξα θα είναι δικά σας!.

Μετά τις 09 Σεπτεμβρίου θα μεταφερθεί στον 11ο οίκο σας, τον οίκο της Φιλίας και ως αποτέλεσμα η φιλική και κοινωνική σας παρουσία θα ευλογηθεί από το σύμπαν και τις δυνάμεις τους. Τέλος , να έχετε κατά νου , πως οι φίλοι σας πρόκειται να σας βοηθήσουν και να σας σταθούν σε κάθε τμήμα της ζωής σας, όντας με ωφέλιμοι κατά πάσα δυνατόν τρόπο στην προσωπική ζωή σας.

zwdia-fotia