2016 ερωτικο ωροσκοπιο λεων

miniaies-erwtikes-zwdio-lewn

2016 ερωτικο ωροσκοπιο λεων

Τα ζητήματα της καρδιάς θα είναι το μεγαλύτερο μέλημα σας καθώς και το μεγαλύτερο μάθημα σας, την χρονιά αυτή. Αν αποφασίσετε να δουλέψετε σκληρά με τον εαυτό σας, τότε το έτος 2016 θα κατορθώσετε να αναπτύξετε τα ψυχικά σας χαρίσματα καθώς και να ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας.

Ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα και της υπευθυνότητας, θα βρεθεί στον 5ο οίκο του ζωδίου σας όπου και θα παραμείνει για ολόκληρη την χρονιά. Αυτή είναι η αστρική περιοχή του ουράνιου χάρτη σας, που σχετίζεται με την αληθινή αγάπη, τα παιδιά και την δημιουργικότητα.

Ο Άρης θα βρεθεί ακριβώς στον ίδιο οίκο σας και στις 17 του Απρίλη 2017 και θα πυροδοτήσει την όλη κατάσταση. Ένα φαινόμενο που οφείλεται σε μία παρελθοντική σας απογοήτευση.

zodia-taro-45

Ως τις 27 Μαίου θα αισθάνεστε λες και δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που θα μπορείτε να κάνετε ώστε να κατορθώσετε να λάβετε στον τομέα της αγάπης ακριβώς αυτό που επιζητείτε.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μπορεί να σας συμβαίνει αυτό διότι παγώνετε από φόβο ή επειδή είστε σε μία ερωτική σχέση ενώ γνωρίζετε πως είναι λάθος. Αυτή η γεμάτη ένταση χρονική περίοδος θα σας διδάξει πως  αν δεν αποφασίσετε επιτέλους να γίνετε ο άφοβος και τολμηρός πολεμιστής που γεννηθήκατε να είστε, και πάνω από όλα αν δεν φτάσετε στο σημείο του να πείτε αλήθεια στον ίδιο σας τον εαυτό- τότε ποτέ στην ζωή σας δεν θα καταφέρετε να έχετε ότι θέλετε από την ίδια την αγάπη.

 

Αντιμετωπίζοντας την σύγχυση: αν αγωνίζεστε όσο αφορά κάποιον φόβο ή σύγχυση που αφορά έναν πιθανό ερωτικό σας σύντροφο, όπου προσπαθείτε να καταλάβετε ποια είναι τα πραγματικά του κίνητρα απέναντι σας, τότε έχετε ακόμα μία κατάσταση που χρειάζεται επίλυση. Δώστε προσοχή λοιπόν στο διάστημα ανάμεσα στις 17 Ιουνίου με 10 Σεπτεμβρίου, όπου ο Δίας θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα πάνω στο 8ο οίκο του ζωδίου σου , της εκβάθυνσης και μεταμόρφωσης. Εδώ το πιο πιθανό είναι πως αν δεν προχωρήσετε τελικά περπατώντας μέσα από αυτά τα σύννεφα, τότε δεν θα φτάσετε ποτέ στην απόλυτη διαύγεια. Λυπηρό μεν , αλήθεια δε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Ο Άρης θα παραμείνει ανάδρομος ως τις 29 Ιουνίου, όμως από τις 27 Μαίου 2016 ως τις 29 Ιουνίου θα επανέλθει και πάλι στον 4ο οίκο της Οικογένειας και της Οικίας. Ίσως υπάρξει κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή μία ανακαίνιση για το σπίτι που μάλλον θα καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί. Θυμηθείτε πως ότι και να είναι αυτό, χρειάζεται να κάνετε μερικά βήματα πίσω και να μελετήσετε την όλη κατάσταση από την αρχή. Θα χρειαστεί να βρείτε νέο τρόπο αντιμετώπισης της.

Για να συμβεί αυτό αρχικά θα απαιτηθεί από εσάς να έρθετε ξανά σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας και να αντλήσετε δύναμη από μέσα σας, μέσω των πιο παράδοξων τρόπων που έπλασε ποτέ η φαντασία σας. Όμως μόλις γίνει αυτό, τότε τα πάντα θα αρχίσουν να γίνονται θετικά για εσάς και την οικογένεια σας. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε χειροπιαστά στην ζωή σας το δεύτερο μισό του έτους 2016.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Στο εν τω μεταξύ τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ, λόγω του Δία που κινείται στον τομέα των ήδη κερδισμένων χρημάτων σας, ως τις 09 Σεπτεμβρίου 2016.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτήν μία κάθε 12 έτη , συμπαντική ενέργεια για να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να συνεχίσετε τα χρήματα να έρχονται υπό την μορφή του ρευστού και μάλιστα στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

Επίσης μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας μπορεί να παρουσιαστεί είτε 16 Μαρτίου είτε 26 Ιουνίου, όταν ο Δίας θα κάνει στον ουρανό μία θετικότατη τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα. Μην την χάσετε!

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μετά τις 09 Σεπτεμβρίου ο Δίας θα μεταφερθεί στον 3ο οίκο του ζωδίου σας, και για το υπόλοιπο της χρονιάς μπορείτε να περιμένετε άνθιση στον τομέα της επικοινωνίας. Η σχέση σας με ένα συγγενικό σας πρόσωπο επίσης θα καλυτερεύσει υπερβολικά. Τέλος η περίοδος αυτή μάλλον είναι και η ιδανική για να γράψετε εκείνο το βιβλίο που θέλετε τόσο μα τόσο πολύ.

zwdia-zodia-tarw