2016 ερωτικο ωροσκοπιο σκορπιος

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

2016 ερωτικο ωροσκοπιο σκορπιος

Για το μεγαλύτερο μέρος του 2016 θα νιώθετε πως κάθε φορά που κάνετε ένα βήμα μπροστά , έπειτα χρειάζεται να υποχωρήσετε δυο βήματα προς τα πίσω.

Μην απογοητευτείτε όμως, αν καταλαβαίνετε το παιχνίδι αυτό που παίζει μαζί σας το σύμπαν, τότε θα κατανοήσετε ότι αυτή η δύσκολη περίοδος  είναι απλά μία διαδικασία από την οποία σας ετοιμάζει να βγείτε ακόμα πιο δυνατοί για το μέλλον σας και την ανάπτυξη της προσωπικότητας σας.

Το 2016 γενικά ξεκινάει θετικά και δυνατά με τον Άρη, τον συγκυβερνήτη πλανήτη σας να στο ζώδιο σας και απο τις 3 Ιανουαρίου  εως τις 5 Μαρτιου  , η αυτοπεποίθηση σας  ολο και θα  δυναμώνει.

zodia-taro-45

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού από την αρχή της χρονιάς, σε ορθή πορεία μέχρι τις 05 Μαρτίου και ακριβώς τότε θα κάνετε και την κίνηση έναρξης κάποιων προσωπικών σας πλάνων. Τότε θα είναι η στιγμή σας για να επιτύχετε ή να βάλετε εμπρός όλα αυτά που ονειρεύεστε χωρίς να εμφανιστεί το παραμικρό εμπόδιο στον δρόμο σας.

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Παραμείνετε πιστοί στον προυπολογισμό σας : τα προβλήματα σας θα ξεκινήσουν την στιγμή που ο Άρης θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία τους δηλαδή στις 17 Απριλίου. Μέχρι τις 27 Μαίου θα είναι ανάδρομος στον 2ο οίκο του εισοδήματος σας, και γενικά θα σας φέρει κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Ο Κρόνος επίσης, ο πλανήτης της υπευθυνότητας και των μαθημάτων του κάρμα, θα βρίσκετε επίσης στον ίδιο οίκο του ζωδίου για την διάρκεια όλου του 2016. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε πολύτιμα μαθήματα πάνω στον τομέα  των χρημάτων σας καθώς θα προβείτε στην σκέψη και στην λήψη κάποιων προστατευτικών μέτρων ώστε να αποφύγετε να ξανακάνετε άλλα λάθη.

Για παράδειγμα ίσως αποδειχθεί τελικά ότι το έργο που ξεκινήσατε νωρίτερα στις αρχές του χρόνου χρειάζεται μεγαλύτερη χρηματοδότηση από εκείνη που φανταστήκατε αρχικά. Ή πιθανότατα να πρέπει να φυλάξετε χρήματα για κάτι σημαντικό, και αναγκαστικά χρειαστεί να μειώσετε γενικότερα όλα σας τα έξοδα για να το επιτύχετε αυτό.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 

Το ζήτημα αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να δώσετε χρήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας γενικότερα μέχρι να δώσετε τα σπούδαστρα για το ίδιο σας το παιδί. Ότι και να είναι αυτό που θα βρεθεί στο δρόμο σας, όσο εσείς τελικά Όποιες και να είναι οι λεπτομέρειες του ζητήματος που αντιμετωπίζετε αυτό το έτος δεν θα είναι οικονομικά ανέμελο. Καθώς και θα έχετε πρόβλημα να ενώσετε κάποιες καταστάσεις ή να συνδυάσετε μία λύση που να λύνει δυο προβλήματα ταυτόχρονα όπως και να χει πάντως η κατάσταση, Αν όμως είστε συνετοί να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει λύση τελικά.

Ο Άρης θα ξανά κινηθεί ανάδρομα ξεκινώντας από τις 29 Μαΐου στο ζωδιο του Σκορπιού όπου και θα είναι ως τις 29 Ιουνίου 2016 Για ακόμα μία φορά θα χρειαστεί να βρείτε τον τομέα της ζωής σας που χρήζει μεγαλύτερης τακτοποίησης και αλλαγής από όλους τους υπολοίπους και να το πράξετε φυσικά αρχίζοντας από το μηδέν.

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Και θα το πετύχετε με το να δώσετε στην πτυχή σας αυτή την απαραίτητη φροντίδα που τα άστρα δείχνουν ότι έχετε ανάγκη. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Βλέπετε ο Άρης θα έρθει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και θα είναι μάλιστα δυνατότερος από ποτέ ενεργειακά ως τις 12 του Αυγούστου. Την συγκεκριμένη λοιπόν περίοδο της ορθής πορείας του πλανήτη Άρη θα καταφέρνετε κυριολεκτικά να μετακινήσετε ολόκληρα βουνά. Δεν θα υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε.

Ο Δίας από την άλλη θα ευλογεί τον τομέα της φιλίας ως τις 9 Σεπτεμβρίου και αυτή θα είναι η ιδανική στιγμή για να αυξήσετε τις όποιες κοινωνικές σας δραστηριότητες να κάνετε νέες γνωριμίες να δώσετε τέλος στον εαυτό σας το δικαίωμα να διασκεδάσει και να ηρεμήσει , κάνοντας νέες γνωριμίες και γενικότερα ζώντας πιο έντονα κοινωνικά. Μετά την 9η Σεπτεμβρίου ο Δίας θα μεταφερθεί στον 12ο οίκο του διαλογισμού σας και θα επιφέρει στην ζωή σας απίστευτη πνευματική προστασία η οποία θα κρατήσει ως το τέλος του 2016 καθώς και για το μεγαλύτερο μέρος του έτους 2017

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw