2016 ερωτικο ωροσκοπιο Υδροχόος

miniaies-zwdio-ydroxoos

2016 ερωτικο ωροσκοπιο Υδροχόος

Αναζητώντας την μέγιστη αλήθεια

Το έτος 2016 οι προσωπικές σας φιλοδοξίες καθώς επίσης και η κοινωνική σας ζωή, θα έρθουν στην επιφάνεια για επανεξέταση.

Από ότι δείχνουν τα άστρα το έτος αυτό είστε πανέτοιμοι να κόψετε τα περιττά σημεία σε διάφορους τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας με την διαγραφή άπιαστων ονείρων ή μη υπαρκτών πέρα από μια τηλεφωνική συνομιλία στο που και που με κάποια “φιλαράκια” σας.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών αλλά και της διδαχής των κεντρικών συμπαντικών μαθημάτων αλήθειας, θα βρίσκεται ακριβώς σε αυτή την αστρική περιοχή όλη την διάρκεια του έτους επηρεάζοντας σας άμεσα.

Ως αποτέλεσμα θα συμβεί το κάτωθι: αρχικά θα ταλαντεύεστε ανάμεσα στα συναισθήματα της αμφιβολίας που σας προκαλεί αυτό το κομμάτι της καθημερινότητας σας, έπειτα το αίσθημα αυτό θα εξελιχθεί σε απέχθεια προς όλον τον τομέα αυτό, και τέλος θα φτάσετε στην πλήρη διαγραφή των στοιχείων αυτών που ευθύνονται για την γέννεση των εν λόγω συναισθημάτων μέσα σας, καταλήγοντας στην ετυμηγορία ότι μία αλλαγή στο σημείο αυτό είναι πλέον αναπόφευκτη.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για παράδειγμα, ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η στιγμή να σοβαρευτείτε σχετικά με ένα “ακόμη όνειρο ζωής που έχετε” για το οποίο όμως τρέφετε δυνατά συναισθήματα και το επιθυμείτε υπαρκτό στην καθημερινότητα σας από δω και πέρα, με αποτέλεσμα να διαγράψετε όλους τους υπόλοιπους ονειροπόλους στόχους σας και να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στον στόχο αυτόν, υλοποιώντας τον στο τέλος με επιτυχία 100%.

Από την άλλη μεριά όμως , αν χάνετε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας ανύπαρκτα στην πραγματικότητα όνειρα μετά από μη αληθή ουράνια τόξα στον ουρανό, τότε από τις 17 Ιουνίου 2016 ως τις 10 Σεπτεμβρίου , το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε ένα είδος κατάθλιψης και αναγνώρισης του κυνηγιού μαγισσών που υποπέσατε. Ακριβώς την ίδια στιγμή που στον ουράνιο χάρτη ο Κρόνος θα είναι σε δυσμενή σχηματισμό γωνιακής όψης με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Είναι η περίοδος που όντως η αρκετή σας φαντασία θα σας κάνει να πληρώσετε το νόμισμα της.

zvdia-zwdia-tarw

Συλλέγοντας και διαλέγοντας: όσο αφορά τον τομέα της φιλίας , το έτος 2016 θα γίνεται ιδιαίτερα επιλεκτικοί σχετικά με ποια άτομα θα κρατήσετε στην λίστα των φίλων σας την χρονιά αυτή.

Έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι είναι προτιμότερο να έχετε φίλους που μερικές φορές γίνονται βαρετοί όμως είναι αληθινοί και ειλικρινείς στα συναισθήματα τους, παρά να έχετε ευχάριστους ακόλουθους οι οποίοι όμως αποκλείεται να σταθούν δίπλα σας τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές της ζωής σας.

Επίσης να περιμένετε να βγείτε εκτός εαυτού με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο την περίοδο  17 Απριλίου με 27 Μαΐου, όταν ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον 11ο οίκο της φιλίας. Προφανώς αυτή θα είναι και η περίοδος που θα συγκεντρώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τους φίλους σας και θα κάνετε την επιλογή σας, για το ποιους θα συνεχίσετε να έχετε στην καθημερινότητα σας και ποιους όχι.

zwdia-3-zodia

Μετά τις 27 Μαΐου και ως τις 29 Ιουνίου 2016 ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον τομέα της καριέρας σας, με αποτέλεσμα να σας ωθεί να αναθεωρήσετε την τωρινή στρατηγική σας για το έργο που έχετε στα σκαριά, ή ακόμα και για το σύνολο επίτευξης όλων των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Παραμείνετε ψύχραιμοι κατά το διάστημα αυτό, μιας και η πρόοδος που αναμένετε δεν πρόκειται να φανεί στον ορίζοντα.

Ιδίως όχι με την ταχύτητα βιασύνης που έχετε στην επίτευξη όλων αυτών των στόχων σας, για αυτό και σας συμβουλεύω αντί να τρέχετε προς το μέλλον σας με κίνδυνο να τα τινάξετε όλα στον αέρα, να κάνετε δυο βήματα προς τα πίσω και να αναθεωρήσετε κάθε στρατηγική που χρησιμοποιήσατε εδώ για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Δείτε τι δεν πάει καλά και αντικαταστήστε το με κάποια άλλη μέθοδο και τότε θα δείτε να εμφανίζεται στην άκρη της απέναντι ακτής , η επιτυχία που είχατε ονειρευτεί. Βλέπετε αυτή η “οπισθοδρόμηση” είναι στην πραγματικότητα μια συμπαντική ευλογία απλά μεταμφιεσμένη.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αποδεχθείτε κάθε ευκαιρία : ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της ανάπτυξης, θα ταξιδέψει στον 8ο οίκο του ζωδίου σας ως την 09η Σεπτεμβρίου 2016- τον οίκο των κοινών πόρων. Κατά την χρονική αυτή διάρκεια θα επωφεληθείτε από ένα επιπρόσθετο χρηματικό εισόδημα το οποίο προέρχεται από μια ξέχωρη πηγή από την σταθερή πηγή της μηνιαίας σας εισροής χρημάτων.

Και φυσικά μετά την 09η Σεπτεμβρίου όπου ο Δίας θα εισέλθει στον 9ο οίκο της Επέκτασης, θα έχετε διάφορες ευκαιρίες από το σύμπαν, μία εκ των οποίων θα είναι και η δυνατότητα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Επίσης είναι αρκετά πιθανόν και δυνατόν ενεργειακά να αποφασίσετε το εν λόγω διάστημα να ξύσε τε τα μολύβια σας και να παρακολουθήσετε κάποια εκπαιδευτικά μαθήματα για να πάρετε ένα ακόμη πτυχίο, το οποίο θέλατε βέβαια όλη σας την ζωή να αποκτήσετε ως συμπλήρωμα των γνώσεων σας.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75