2016 ερωτικο ωροσκοπιο Παρθένος

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

2016 ερωτικο ωροσκοπιο Παρθένος

Για πάρα πολλούς λόγους, θα θεωρήσετε πως αυτή η χρονιά είναι πραγματικά η χρονιά σας, και ότι το όριο είναι ο ουρανός. Ο Δίας ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας θα βρεθεί στο ζώδιο σας , μετά από 12 ολόκληρα έτη στα μέσα του Αυγούστου του 2015.

Και έτσι ως τις 09 Σεπτεμβρίου του 2016 θα βιώσετε την πιο λαμπρή μορφή συμπαντικής υποστήριξης που υπάρχει. Έχετε ήδη εισέλθει σε ένα απίστευτο κύκλο ευκαιριών και ότι ακόμη σας συμβεί κατά την διάρκεια αυτή της χρονιάς θα έλθει έχοντας αύρα αισιοδοξίας και πίστης. Καθώς και θα ξέρετε πως ότι και να συμβεί , για κάποιο λόγο, ανώτερο λόγο, όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς και η αυτό βελτίωση σας, θα είναι οι τομείς της ζωής σας που θα λάβουν την μεγαλύτερη ευλογία. Αν είστε αδέσμευτοι τότε σημειώστε τις ημερομηνίες 16 Μαρτίου και 26 Ιουνίου καθώς αυτές τις δύο αυτές ημέρες ο Δίας θα βρίσκεται σε τέλεια  γωνία με τον Πλούτωνα και θα συμβεί στον 50 οίκο του ζωδίου σας, δηλαδή τον οίκο της Αληθινής Αγάπης.

Αν είστε δεσμευμένοι τότε οι ημερομηνίες αυτές θα σχετιστούν είτε με την γέννηση ενός παιδιού είτε με την απόφαση να κάνετε παιδί.

zwdia-agnh

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα και πάλι θα είναι θεαματικά θετικό!. Οι εκλείψεις στις 8 Μαρτίου, 01 Σεπτεμβρίου και 16 Σεπτεμβρίου στον 1ο οίκο σας, δηλαδή του εγώ σας και τον 7ο οίκο σας δηλαδή των δεσμών σας, θα σας διδάξουν το πως να φέρεστε σωστά και να διοχετεύετε την ενέργεια σας στον σύντροφο σας. Για εσάς αυτό θα το κατορθώσετε με το να βρείτε (κάτι που πιθανότατα να έχετε ήδη πράξει)  την ισορροπία αυτή, έχοντας ήδη δεσμευτεί ως προς τον-την σύντροφο σας και έχοντας δεσμευτεί πνευματικά με το σύμπαν  ταυτοχρόνως..

Φέτος θα έχετε αρκετό χρόνο και χώρο για την προσωπική σας πρόοδο και ανάπτυξη και για το μεγαλύτερο μέρος του έτους 2016 θα τα καταφέρνετε μια χαρά. Στον τομέα όμως που θα πρέπει να δώσετε την πλείστη προσοχή σας, είναι ο τομέας της οικογένειας σας. Φαίνεται πως έχετε βάλει την δουλειά σας πάνω από την οικογένεια σας όσο αφορά τα προβλήματα αυτά.

zodia-astra-tarot

Ακόμη κάποια σχέση με ένα συγγενικό πρόσωπο ή ακόμα και με τον σύντροφο σας να έχει αρχίσει να τραντάζεται σιγά σιγά. Αν όντως αυτό βιώνετε , τότε χρησιμοποιήστε την δυναμική του έτους αυτού και προσπαθήστε να διορθώσετε τα εν λόγω προβλήματα, ως το τέλος, όσο επώδυνη και αν γίνει η διαδικασία επιδιόρθωσης τους κάποια στιγμή. Με τον Κρόνο να κινείται καθ’όλη την χρονιά πάνω από ΄τον 4ο οίκο της οικογενείας, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να δεχτείτε τα μαθήματα που σας στέλνει το ίδιο το σύμπαν αναφορικά με τον εαυτό σας και τον τομέα αυτόν.

Ο Άρης τώρα θα είναι ανάδρομος από τις 17 Μαρτίου ως τις 27 Ιουνίου ακριβώς πάνω από τον ίδιο τομέα, και θα σας δώσει την ευκαιρία και την ενέργεια που απαιτείται ώστε να δείτε ξεκάθαρα που κάνετε λάθος και να αλλάξετε την τακτική αντιμετώπισης των εσωτερικών οικογενειακών σας θεμάτων. Αν θέλετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που είχατε , τότε σίγουρα θα αλλάξετε και την τακτική σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zodia-astrologia-65

Επιλέξτε τις μάχες σας: Από τις 27 Μαίου ως τις 29 Ιουνίου θα είναι ανάδρομος και θα βρίσκετε στον 3ο οίκο της επικοινωνίας σας. Αν εδώ και αρκετό καιρό διαπληκτιζόσασταν με ένα μέλος από την οικογένεια σας, τότε αυτό το διάστημα θα φτάσετε στο να αποκαταστήσετε και μάλιστα να φτιάξετε τις σχέσεις σας μαζί του ή τής σε αρκετά μεγάλο θετικό βαθμό.

Θα είστε βλέπετε τελικά σε θέση να συγχωρέσετε να δεχτείτε , και να προχωρήσετε την σχέση αυτή παρακάτω. Όπως και να είχε η κατάσταση, ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν με το συγγενικό αυτό άτομο, κάντε το για το δικό σας καλό πάνω από όλα. Ευτυχώς που ο Δίας θα βρίσκετε στο ζώδιο σας μετατρέποντας την διαδικασία αυτή σε ένα απλά εύκολο παιχνίδι , και όχι στην κατάσταση που πραγματικά είναι κανονικά.

Μετά την 9η Σεπτεμβρίου 2016, τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν και θα βλέπετε χρηματικά ποσά να καταφτάνουν σε εσάς από πηγές που ούτε φανταζόσασταν. Επίσης θα κατορθώσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρον και τα ταλέντα σας και να τα διοχετεύσετε στο επαγγελματικό σας τομέα ζωής, αποδεικνύοντας την αληθινή σας αξία σε όλα τα άτομα με τα οποία εργάζεστε μαζί ή για τους οποίους εργάζεστε.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw