2016 ερωτικο ωροσκοπιο ζυγος

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

2016 ερωτικο ωροσκοπιο ζυγος

Το 2016 θα ξεκινήσει θυμίζοντας σας ότι στην καθημερινή μας ύπαρξη δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το τι μας εμφανίζει η ζωή κάθε μέρα κατά τη διαδρομή μας , αλλά στο πως αντιμετωπίζουμε και επιλύουμε τα προβλήματα αυτά.

Ιδίως σε οτι αφορά την υπαρξιακή μας ιδεολογία και πιστεύω. Και πάλι καλά για εσάς, το σύμπαν έχει φροντίσει ώστε να μάθετε αυτό το πολύτιμο μάθημα με τον πιο θετικό τρόπο και να επωφεληθείτε από την σοφία του στο έπακρο τόσο στο τώρα όσο και στο μέλλον σας.

Και αυτό θα συμβεί περισσότερο διότι ο Κρόνος ο πλανήτης των περιορισμών, αλλά και του ξεκαθαρίσματος της οπτικής μας άποψης και φυσικά της καλυτέρευσης και ενδυνάμωσης της μαεστρίας και  των δυνατοτήτων μας, θα είναι στον 3ο οίκο του ζωδίου σας, του Εγκεφάλου  για όλο το έτος.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την περίοδο εκείνη θα βιώσετε μία πνευματική ενταση  κατά την οποία οι δυνάμεις του κόσμου θα ορίσουν τον εγκέφαλο σας στην σωστή του σκέψη και κατεύθυνση ζωής.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν την περίοδο εκείνη είστε κάπως πεσιμιστες λόγω προβλημάτων που έχετε στην ζωή σας τότε να ξέρετε ότι έτσι το Σύμπαν ορίζει το σημάδι και σας δείχνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία ζωής, και σκέψη. Ώστε φυσικά να καταφέρετε λίγο αργότερα να λύσετε τα προβλήματα σας. Φυσικά αν δεν αλλάξετε τότε, το πιθανότερο είναι αυτός ο πεσιμισμός πραγματικά να “καταπιεί” την προσωπική σας ζωή μαζί με την πραγματικότητα σας.

Η περίοδος αυτή είναι τέλος ιδανική για να ξεκινήσετε σπουδές πάνω σε ένα θέμα που αγαπάτε, οι οποίες απαιτούν την πλήρη συγκέντρωση προσήλωση και δέσμευση σας. Ή ίσως βρεθείτε να εργάζεστε με πληρωμή ή εθελοντικά ως δάσκαλος ή να καθοδηγείτε άλλους να επιλέξουν σωστά για το μέλλον τους.

zwdia-agnh

 

Μια τελευταία πιθανότητα αφορά την συγγραφή κάποιου δοκιμίου ή βιβλίου που προσπαθούσατε εδώ και χρόνια αλλά λόγω προσωπικών αμφιβολιών, το έχετε απλά παρατήσει και θάψει βαθιά μέσα σας ως έναν εκ των καημών σας. Μαντέψτε ακόμα το εξής : ο Κρόνος θέλει να αντιμετωπίσετε αυτό σας τον φόβο πρόσωπο με πρόσωπο και αν όντως προβείτε σε αυτή την πράξη και δείτε τον φόβο κατάματα, θα πάψει να υπάρχει και θα λύσετε το πρόβλημα μια και έξω. Επομένως μαζέψτε τα μανίκια προς τα πάνω και πιάστε δουλειά

Επανεξετάζοντας και αναθεωρώντας: Ο Άρης ο πλανήτης της δυναμικής ορμής, θα γίνει ανάδρομος από τις 17 Απριλίου ως τις 29 Ιουνίου 2016. Στην αρχική φάση των αναδρομιών του δηλαδή ως τις 27 Μαΐου, θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας.

zwdia

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτό ίσως σας οδηγήσει στο να εξοργιστείτε καθώς θα προσπαθείτε να επιτύχετε κάτι δίχως να το καταφέρνετε αρχικά, ένα πρότζεκτ αρκετά επικοινωνιακό, όμως από την άλλη θα σας βοηθήσει ίσως να αφήσετε στην άκρη την αρχική σας προσέγγιση και να σκεφτείτε μια δεύτερη πιο επιτυχής μέθοδος για το έργο αυτό.

Και φυσικά όταν ο Άρης επανέλθει στην ορθή του πορεία θα είστε ακριβώς έτοιμοι να προχωρήσετε με επιτυχία στην πραγματοποίηση του έργου σας. Μετά ο Άρης θα ξαναγίνει ανάδρομος όμως αυτή την φορά θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Από τις 27 Μαΐου ως τις 29 Ιουνίου. Το πρόβλημα σας το πιθανότερο είναι να σχετίζετε με κάποια έξοδα που κάνατε όπου τελικά ξοδέψατε περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε. Οπότε μιας και έχετε ήδη ειδοποιηθεί για την περίοδο αυτή, καλό θα ήταν να είστε από τώρα προετοιμασμένοι για την περίοδο αυτή οικονομικά αναφερόμενοι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

Φύλακες Άγγελοι: Καθώς ο Δίας θα ταξιδεύει στον 12ο οίκο της απομόνωσης, σίγουρα ως τον μήνα Σεπτέμβρη με έναρξη του 2016, θα προβείτε σε ένα μεγάλο αλλά παράλληλα σημαντικό και εκπαιδευτικό πνευματικό ταξίδι καλυτέρευσης του εσώτερου εαυτού σας και του πνεύματος σας γενικώς. Σίγουρα θα αισθανθείτε λες και έχετε φύλακες αγγέλους να σας προσέχουν από ψηλά, καθώς κάθε φορά που μια κατάσταση θα φαίνεται ότι έφτασε στο απροχώρητο, και δεν υπάρχει λύση, τα πάντα την επομένη θα επιλύονται ως δια μαγείας άξαφνα και έτσι θα βγαίνετε από κάθε αρνητική κατάσταση ακόμα καλύτεροι από ότι ήσασταν πριν.

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου όμως ο πλανήτης Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο σας μετά από 12 έτη, και από εκεί και πέρα θα ξέρετε μέσα σας ιδίως, ότι τώρα ξεκίνησε η χρονιά σας….. από εδώ και πέρα τα πάντα θα πηγαίνουν περίφημα στην καθημερινή σας ζωή. Κάτι που είναι εντελώς αλήθεια βέβαια. Οι λέξεις κλειδιά για το υπόλοιπο του έτους καθώς και για όλο το 2017 θα είναι οι κάτωθι: αισιοδοξία, επέκταση και ευκαιρία

zwdia-zodia-tarw