2016 ερωτικο ωροσκοπιο Ιχθείς

miniaies-erwtikes-ixtheis

2016 ερωτικο ωροσκοπιο Ιχθείς
 

Πληρώνοντας το τίμημα των πράξεων σας

Το έτος αυτό, προετοιμαστείτε να περνάτε ισόποσα τον χρόνο σε δυο τομείς-κλειδιά την ζωής σας : την καριέρα και την προσωπική ερωτική σας ζωή. Αν και για εσάς από τον ουρανό υπάρχουν πολλές ευλογημένες στιγμές το έτος αυτό, υπάρχουν και άλλες τόσες που το σύμπαν σας ζητά να δουλέψετε σκληρά.

Δείτε όλη αυτή την συναλλαγή σαν μία κατάσταση όπου πρώτα πληρώνετε τα απαιτούμενα… ώστε έπειτα να είστε σε θέση να βιώσετε χαλαρωτικές και όμορφες στιγμές μέσα στην ημέρα σας, δίχως να υπάρχει κανένα γεγονός που να σας προκαλεί το τίμημα των ενοχών μέσα σας- κάπως σαν να κάνετε μία επιπλέον ώρα γυμναστικής με σκοπό έπειτα να φάτε το αγαπημένο σας γλυκό, δίχως να καταστρέψετε το πρόγραμμα αδυνατίσματος.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος, ο πλανήτης της επέκτασης, των περιορισμών αλλά και της αναγνώρισης θα συνεχίσει όλη αυτή την χρονιά να κινείται στον τομέα της καριέρας σας. Το γεγονός αυτό θα ενεργοποιήσει την δυνατότητα να βιώσετε μία τρομερή έκρηξη ανάπτυξης στα επαγγελματικά σας αλλά ταυτόχρονα θα αυξήσει και τις υπόλοιπες φροντίδες της ζωής σας.

Ο Κρόνος θα θελήσει να δει αν τελικά έχετε πάρει στα σοβαρά τον ρόλο σας στον τομέα της καριέρας σας. Αν μάλιστα είστε ήδη στον επαγγελματικό τομέα που το πεπρωμένο σας έλεγε ότι σας ταιριάζει τότε προς τα τέλη του έτη μπορεί να βρεθείτε να στην θέση του ηγέτη έχοντας λάβει μια προαγωγή και πιο υπεύθυνη θέση στην εργασία σας.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σίγουρα λοιπόν θα καταλήξετε είτε να έχετε τον ρόλο του διευθυντή ή του υπεύθυνου μεγάλων εργασιών, οι οποίες θα σας αναδείξουν ως έναν εκ των μοναδικών επαγγελματιών του είδους του, και θα έχετε αρκετά άτομα που θα αρχίσουν να θαυμάζουν τόσο τα έργα όσο και τις ικανότητες σας.

Αν όμως δεν εργάζεστε στον τομέα για τον οποίο δεν προορίζεστε, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει να σας πιέζει ο Κρόνος, ως την στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν εργάζεστε εκεί που θα έπρεπε και πως είναι ώρα να αλλάξετε επάγγελμα. Μην φοβάστε να κάνετε αυτό το νέο ξεκίνημα, μόνο καλά θα σας επιφέρει μελλοντικά.

zwdia-3-zodia

Αποτραβηχτείτε λίγο προς τα πίσω: ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου 2016 με αποτέλεσμα να αυξήσει το άγχος που ήδη νιώθετε. Αυτή την περίοδο , όσο περισσότερο θα πιέζετε τις καταστάσεις και τα πράγματα γρήγορα τόσο θα αυξάνονται και οι αναποδιές και τα προβλήματα.

Επομένως αντί να προσπαθείτε για το ακατόρθωτο γιατί δεν σταματάτε να πιέζετε την κατάσταση και απλά να αναθεωρήσετε όλη την βάση δεδομένων βρίσκοντας διαφορετικές μεθόδους υλοποίησης του στόχου σας από τις αρχικές; Έπειτα από την αλλαγή της στρατηγικής σας όλα θα πηγαίνουν καλά στον τομέα της δουλειάς σας και ιδιαίτερα 2 Αυγούστου με 27 Σεπτεμβρίου που ο Άρης θα κινείται προς τα εμπρός στον τομέα αυτόν, θα έχετε επιτυχίες συνεχώς.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Τέλος μεταξύ 27 Μαΐου και 29 Ιουνίου 2016 ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον 9ο οίκο του ζωδίου σας. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να είστε τρομερά υπομονετικοί ιδίως με ένα θέμα νομικό που αντιμετωπίζετε καθώς και με ένα διεθνές έργο που κατασκευάζετε. Μόλις όμως περάσει το διάστημα αυτό θα λυθούν και τα προβλήματα σας , αρκεί να δείξετε μεγάλη υπομονή.
Από την αλλη  πλευρά του νομίσματος: οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι πρωταγωνίστριες στην δεύτερη αρένα που υπάρχει το 2016 για εσάς. Ευτυχώς θα μπορείτε να τις απολαύσετε όμως και μεγαλύτερη ευτυχία καθώς ο Δίας ο πλανήτης της ευλογίας θα βρίσκεται στον 7ο οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων ως την 9η Σεπτεμβρίου 2016. Αυτό θα ενισχύσει το δυναμικό της χαράς και ευτυχίας της σχέσης – αν είστε δεσμευμένοι σε μία σοβαρή σχέση. Αν είστε τώρα μέλος σε κάποια εταιρική συμμαχία να αναμένετε επίσης καλά αποτελέσματα από την εταιρική αυτή σχέση σας.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι εκλείψεις τώρα που θα πραγματοποιηθούν τόσο στο ζώδιο σας όσο και στο αντίκρυ ζώδιο της Παρθένου φέτος πρόκειται να αυξήσουν την δυναμική των ερωτικών σας σχέσεων αλλά και του ίδιου του χαρακτήρα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις Ηλιακές εκλείψεις , τις 8η Μαρτίου που θα συμβεί στο ζώδιο σας, καθώς και της 1ης Σεπτεμβρίου που θα συμβεί στον 7ο οίκος σας – την οποία ακολουθεί η σεληνιακή έκλειψη τις 16ης Σεπτεμβρίου στο ζώδιο σας.

Μετά την 9η Σεπτεμβρίου 2016, ο Δίας θα εισέλθει στον 8ο οίκο των κοινών πόρων, και έτσι θα βρεθείτε σε φάση που θα επωφεληθείτε από την εισροή χρημάτων από την μεριά του ερωτικού συντρόφου σας. Επιπρόσθετα έχετε το νου σας για όποια χρηματική αποζημίωση υπό την μορφή κληρονομιάς, επιστροφής χρημάτων από την εφορία, ασφαλιστικής αποζημίωσης ή μιας πολύ γενναιόδωρης επαγγελματικής συμφωνίας. Τώρα όσο αφορά των τομέα των επενδύσεων; Πραγματικά την περίοδο εκείνη είναι αστρικά φωτισμένες….

zwdia-zodia-astrologia-65