2016 ερωτικο ωροσκοπιο διδυμοι

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

2016 ερωτικο ωροσκοπιο  δίδυμοι

Προετοιμαστείτε για μία χρονιά όπου απαιτεί αρκετή προσοχή στον τομέα των σχέσεων σας , της καριέρας και της προσωπικής σας ζωής.

Ο Κρόνος , ο πλανήτης της συστολής και της υποχρέωσης θα συνεχίσει να κινείται στον τομέα των συνεργασιών σας, απαιτώντας να σηκώσετε για τα καλά τα μανίκια σας και δώσετε όλη την προσοχή που είναι αναγκαία στις συμμαχίες σας.

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Μήπως αισθάνεστε άσχημα λόγω του ότι τελικά λαμβάνετε λιγότερα από ότι προσφέρετε σε μία σχέση; Μήπως σηκώνετε στους ώμους σας ένα βάρος , το οποίο δεν επιθυμείτε να κουβαλάτε άλλο πια; ή μήπως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο σενάριο;

Μήπως σκέφτεστε πολύ σοβαρά να δεσμευτείτε σε μία σχέση , ακόμα και να προβείτε σε γάμο; Ή μήπως να δεσμευτείτε σε μια σοβαρή επαγγελματική σχέση; – μέχρι ο θάνατος να σας χωρίσει….;

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

Ο Κρόνος μέσα στον 7ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο των εταιρικών σας σχέσεων μπορεί επίσης να κάνει μία κατάσταση εντελώς πραγματική- όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε σε αυτή την φάση της ζωής σας. Τα άτομα του ζωδίου σας που ήδη είναι παντρεμένα ή έχουν μια μόνιμη και σοβαρή επαγγελματική σχέση, μπορούν να νιώσουν το βάρος του Κρόνου να τεστάρει την ένωση της σχέσης τους αυτής.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, από την άλλη θα έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να επανεξετάσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις σε όλα τους τα επίπεδα. Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι σημαίνει για εσάς ο ορισμός του ώριμου και υπεύθυνου συντρόφου. Όσοι έχετε σχέσεις θα βιώσετε την χρονιά αυτή ως ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, κατά την διάρκεια του οποίου πρέπει να λάβετε την απόφαση αν τελικά θα δεσμευτείτε στην σχέση σας αυτή ή όχι. Μία σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου 2016 θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση σας μια και καλή.

zwdia

Όλες αυτές σας οι αποφάσεις και τα μαθήματα που θα πάρετε από το Σύμπαν , πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο πολύπλοκα λόγω του γεγονότος ότι ο πλανήτης της δράσης Άρης θα κινηθεί ανάδρομα από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου στον τομέα των σχέσεων σας. Πιθανότατα να κάνετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την θέση που έχετε στην σχέση αυτή καθώς και να προσδιορίσετε το τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε να κερδίσετε όντας σε αυτό τον δεσμό.

Έπειτα από τις 27 Μαίου ως 29 Ιουνίου ο Άρης θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του περνώντας μέσα από τον 60 σας οίκο- των οίκο της Υγείας και της Εργασίας. Κατά την περίοδο αυτή, θα σας κάνει καλό να επανεξετάσετε τον τρόπο χρήσης της ενέργειας σας για την επίτευξη των στόχων σας και προστασίας της σωματικής σας υγείας.

Ευτυχώς , καθώς θα βιώνετε μία χρονιά που όπως αναφέραμε θα φέρει τα πάνω κάτω στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, η οικογένεια σας θα στέκει δίπλα σας, παρέχοντας όλη την υποστήριξη που θα χρειαστείτε.

zwdia-agnh

 

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον 4ο οίκο του ζωδίου σας, δηλαδή την οίκο της οικογένειας και του σπιτιού ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές στιγμές οικογενειακής γαλήνης και υποστήριξης. Επιπρόσθετα μία Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την 1η του Σεπτέμβρη, θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τον τομέα της οικογένειας και θα φέρει νέα ξεκινήματα σε αυτόν. Το έτος αυτό είναι ιδανικό για εσάς στο να αναβαθμίσετε το βιωτικό σας επίπεδο.

Σε περίπτωση που ψάχνετε να αγοράσετε σπίτι, τότε διαλέξτε μια ημέρα κοντά στις 16 Μαρτίου ή 26 Ιουνίου μιας και ο Δίας θα βρίσκεται σε ευνοικό σχηματισμό με τον Πλούτωνα , επηρεάζοντας τον 8ο οίκο των κοινών πόρων, και συνεπώς θα σας είναι αρκετά ευκολότερα να επιτύχετε μια καλύτερη προσφορά αγοράς, ή ένα καλύτερο επιτόκιο..

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-zodia-tarw

Μετά την 9η Σεπτεμβρίου , ο Δίας θα εισέλθει στον 5ο οίκο του ζωδίου σας που έχει να κάνει με τον Ρομαντισμό και το παιχνίδι, έτσι ίσως θελήσετε να αποκτήσετε παιδί ή να επεκτείνετε την δημιουργικότητα σας μέσω διαφόρων μεθόδων. Αν είστε αδέσμευτος, το διάστημα αυτό είναι το διάστημα όπου ο έρωτας θα παρουσιαστεί στην ζωή σας με τον πιο συναρπαστικά φανταστικό τρόπο

Τέλος αλλαγές καριέρας βρίσκονται στον ορίζονται για φέτος, ιδίως κατά την Ηλιακή έκλειψη της 8ης Μαρτίου και την Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Σεπτεμβρίου, για αυτό να έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά, μιας και οι δυο αυτές εκλείψεις θα ενεργοποιηθούν στον 10ο οίκο σας, της Επαγγελματικής σας ζωής.

astrologia-zwdia-oroskopio-67