Ψυχολογία: Σας το παίζει δύσκολος; Πώς να τον κατακτήσετε!

psemata-sxesis

Ψυχολογία: Σας το παίζει δύσκολος; Πώς να τον κατακτήσετε!

Σίγουρα κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα κουμπιά, ως προς το να ανοίξει την καρδιά του και να γίνει πιο προσιτό. Όπως και εσείς άλλωστε. Αυτό είναι κάτι που… αν κάποιος σας ενδιαφέρει ερωτικά, δεν θα σας το αποκαλύψει εύκολα. Ίσως και να χρειαστεί να το ψάξετε μέσα από τον κοινό σας χρόνο.

Όλες οι απαντήσεις:

 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Σίγουρα από τα πιο δύσκολα ζώδια, σε όλα τους. Το πλεονέκτημα, είναι ότι λόγω του πύρινου τους ζωδιακού χαρακτηριστικού, αν έλκονται από εσάς, θα σας το αποκαλύψουν σχετικά εύκολα και γρήγορα. Όταν σας ανάψει πράσινο φως στην καρδιά του, εσείς καλείστε να βρείτε έναν ασφαλή δρόμο που θα οδηγήσει στην αλήθεια τους. Αυτό συνήθως συμπεριλαμβάνει πολλή και ποιοτική συζήτηση. Όλα τα άλλα θα τα αναλάβουν αυτοί.

zodia-taro-45

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Έντονα και απροσπέλαστα ζώδια. Δεν μιλούν σχετικά άνετα για τον ερωτικό τους τομέα, και διαφυλάσσουν τα αισθήματα τους, εκεί μόνο που θα είναι απόλυτα ασφαλή. Ίσως και μέσα στην παρατεταμένη μοναξιά. Εάν σας αρέσει, ένα γήινος, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τον πλησιάσετε μόνο μέσα, από την οδό της φιλίας – συνεργασίας ! Κάτι πιο ευθύ, ίσως και να τους τρόμαζε. Το επόμενο βήμα, είναι δικό τους.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος
Όλα εδώ είναι εύκολα και προσιτά. Ένα αέρινο ζώδιο, αν αισθανθεί οικειότητα, θα περάσει στην επικοινωνιακή δράση άμεσα προς εσάς. Γοητεύονται πάντα από κάτι διαφορετικό και σε όψη εν πρώτοις, αλλά και σε δεύτερο τόνο, τους αρέσει η ποιότητα σε όλες της τις εκφάνσεις. Εσείς μιλήστε, ρωτήστε … κάντε αισθητή την παρουσία σας, και το αισθηματικό μονοπάτι θα τον χαράξου αυτοί.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Η προσωποποίηση της αγάπης και του πάθους. Εάν έχετε πιαστεί στα δίχτυα ενός ζωδίου του νερού, τότε θα πρέπει να βγάλετε προς τα έξω τον πιο ευαίσθητο και καλοσυνάτο εαυτό σας. Τους αρέσουν οι χαμηλοί τόνοι, η ευγένεια και ο αλτρουισμός. Επιθυμούν την αλήθεια από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας. Άτομα χωρίς γωνίες, που δεν τους αρέσουν οι περιπέτειες και τα ανάλαφρα φλερτ χωρίς νόημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις