Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE. Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

deste

Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE. Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Υπάρχουν στην διάθεση σας, πολλά και ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα, που όμως ακόμη δεν σας αφορούν άμεσα. Πρέπει πρώτα να λήξετε τις παλιές σας ερωτικές ιστορίες, που ακόμη σας απασχολούν.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Το να έχετε φύγει μακριά από αρρωστημένες καταστάσεις, μόνο τελικά καλό σας έχει κάνει. Τώρα αυτήν την καλή εποχή, θα έρθει χρήμα και νέοι φίλοι που μπορούν να σας ανανεώσουν.

Δίδυμοι: Η ΠΟΡΤΑ

Με το έμμεσο σας τρόπο έχετε δείξει ότι δεν θέλετε να μπείτε σε μια νέα σχέση, αυτήν την εποχή. Αυτό δεν θα σταματήσει όμως, κάποιον που σας έχει αγαπήσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καρκίνος: ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ένα μεγάλο λάθος, έχει γίνει από την μεριά του συντρόφου σας, και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μόνο μέσα από μια αληθινή – αμοιβαία συζήτηση θα έρθουν οι λύσεις.

Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE

chartomantia-087

Λέων: Ο ΣΚΥΛΟΣ

Μπορεί να ξαφνιαστείτε με αυτά που θα τολμήσει να πει και να πράξει, ο πρώην σας, μόνο και μόνο για να έχει την εύνοια σας. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μια άμεση επανένωση σας.

Παρθένος: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΜΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Εσείς έχετε καταλάβει, ότι κάποιο τρίτο άτομο ενοχλεί τον άνθρωπο και την σχέση σας. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει … και σε δεύτερο βαθμό, μιλήστε ανοιχτά.

Ζυγός: ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, έχει πολλές και χαρμόσυνες ειδήσεις, που θα φέρουν στην καθημερινότητα σας, τον άνθρωπο που θέλετε και όπως ακριβώς τον θέλετε Τα υπόλοιπα είναι δικό σας έργο.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: ΖΑΡΑ- ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Αυτά που έχετε φανταστεί και ελπίσει για την αισθηματική σας ζωή, ήδη έχουν αρχίσει και παίρνουν σάρκα και οστά. Όλα θα λειτουργήσουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

Τοξότης: ΤΑΓΚΡΑΛ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Μέσα στην σχέση σας, έχετε εντοπίσει προβλήματα επικοινωνίας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παρατηρήσετε πιο σοβαρά την ζωή του συντρόφου σας, και να βρείτε τι φταίει.

Χαρτομαντεία, Τράπουλα Κατίνας-DESTE

taro-zodia-098

Αιγόκερως: ΤΑ ΑΝΘΗ

Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, ένας μόνιμος πόνος για την αδικία την ερωτική που έχετε υποστεί. Αυτό μέσα στο Καλοκαίρι, θα αποβληθεί με νέο έρωτα κεραυνοβόλο.

Υδροχόος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Αυτά τα ερωτικά υπονοούμενα που έχετε λάβει, από κάποιον πολυετή συνεργάτη σας, σας έχουν σίγουρα αναστατώσει. Οι επόμενες ημέρες, θα έχουν και πιο ευθείς προτάσεις.

Ιχθείς: ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Από όσα έχουν ειπωθεί από την μεριά του συντρόφου και του οικείου του περιβάλλοντος, δεν σας χαροποιούν. Σίγουρα θα πρέπει να δώσετε την μάχη σας, για να αλλάξετε την εικόνα που έχουν.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75