Αστρολογια ήλιος στον Αιγόκερω 22/12/2015

aigokeros-660_23

 

Ο ήλιος στον Αιγόκερω- Ανεβαίνοντας το βουνό του Κάρμα

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω  σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του χειμώνα, καθώς επίσης και την μεγαλύτερη νύχτα του έτους. Όμως το Χειμερινό Ηλιοστάσιο  σημαίνει επίσης και την επιστροφή του φωτός- την γέννηση του Θεού ήλιου. Αυτή η πανάρχαια εορτή είναι εποχή βαθιάς σκέψης αλλά και εορτασμού.

Ο Αιγόκερως που έχει για σύμβολο την Κατσίκα είναι το δογματικό ζώδιο της Γης, που κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, τον άρχοντα του Κάρμα. Όπως και ο Άι Βασίλης, ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την αρχή της αιτίας και του αποτελέσματος, δίνοντας σου ακριβώς ότι έχεις δώσει.

Κατά την διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου, μπορεί να επιτύχετε μεγάλη σοφία αν αναλογιστείτε τα καρμικα μαθήματα που λάβατε το προηγούμενο έτος. Το διάστημα αυτό είναι επίσης το κατάλληλο για την επώαση του νέου οράματος για το καινούριο έτος.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Κριός

Καθώς ο Ήλιος ενεργοποιεί δραματικά τον 10ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο του Πεπρωμένου, πρόκειται να αισθανθείτε την ανάγκη να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην επίτευξη της προσωπικής επιτυχίας σας. Στόχος σας είναι η εργασία σας κατά την καθημερινή ζωή να ταιριάζει με την εσωτερική σας πραγματικότητα, και ο μήνας αυτός θα σας δώσει ξεκάθαρα σημάδια ώστε να καταλάβετε αν τελικά βρίσκεστε πάνω στο σωστό μονοπάτι προς την κατεύθυνση αυτή ή όχι.

Αν τελικά συνειδητοποιήσετε ότι σκαρφαλώνετε λάθος βουνοπλαγιά , τώρα είναι η στιγμή να αλλάξετε την πορεία σας και να ξεκινήσετε την πεζοπορία σας ακολουθώντας έναν νέο μονοπάτι. Η εμφάνιση τέλος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την μετάλλαξη της μορφής σχέσης που έχετε με την εξουσία και την δύναμη

ταύρος

Στον ένατο οίκο των Ταξιδιών ο Ήλιος σίγουρα θα σας φέρει διάφορες περιπέτειες στο δρόμο σας. Αν και αυτά τα ταξίδια μάλλον θα έχουν να κάνουν περισσότερο με την εργασία σας ή άλλα πρακτικά θέματα. Αυτή είναι η εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να ανοίξετε το οπτικό σας πεδίο, είτε μέσα από σωματικά, πνευματικά ή διανοητικά ταξίδια.

Με το να συναντήσετε νέα και άγνωστα σε χαρακτήρα άτομα, μέρη και τρόπους σκέψης θα ξεκαθαρίσουν οι προσωπικές σας πεποιθήσεις και πνευματικές αξίες. Τέλος με τον Πλούτωνα επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 9ο οίκο σας, θα έχετε αρκετά χρόνια για να κατανοήσετε τον κόσμο γύρω σας.

δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα βρίσκεται στον 8ο οίκο της Οικειότητας, σηματοδοτεί την δημιουργία ενός πιο βαθύτερου δεσίματος με τους άλλους, και πιθανότατα ακόμα και την λήψη της απόφασης να σοβαρέψετε μια ήδη υπάρχουσα ερωτική της σχέση όσο αφορά το επίπεδο της. Με το να είστε πρόθυμοι να ανακαλύψετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας καθώς και να τα μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, σας ανοίγει την οδό για την είσπραξη μεγαλύτερης ακόμα οικειότητας από αυτούς.

Τα όποια τώρα τυχόν υποσυνείδητα εμπόδια ή οι όποιες φοβίες μπορεί να υπάρχουν μέσα σας, θα εξαλειφθούν από επάνω και μέσα σας, καθώς ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο του ζωδίου σας, θα σας ωθεί στο να λάβετε δράση και να κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να τα ανακαλύψετε , λύσετε και ξεφορτωθείτε για πάντα.

zwdia-agnh

καρκίνος

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω στον 7ο οίκο της Συντροφιάς θα φέρει την ευκαιρία να εμφανιστεί ένας νέος έρωτας στην ζωή σας. Ή ίσως η σχέση σας γίνει ακόμα πιο σημαντικής σημασίας. Μία πρακτική, ρεαλιστική και συστηματική μέθοδος αυτό το διάστημα λειτουργεί πολύ καλύτερα και θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στον τομέα των σχέσεων σας.

Ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά και έπειτα αναλάβετε την ευθύνη της πραγματοποίησης του. Με τον Πλούτωνα επίσης στο ίδιο σημείο του ουρανού να περιμένετε να δεχθείτε την ύπαρξη αρκετών αντιπροσώπων της μεταμόρφωσης και αλλαγής στην ζωή σας για αρκετά χρόνια που θα έρθουν

λέων

Ο σοβαρός Ήλιος στον Αιγόκερω και στον 6ο οίκο της Εργασίας και των Καθηκόντων σας, ζητάει την άμεση προσοχή σας προς τις σημαντικές μικρές λεπτομέρειες που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα μας. Τον μήνα αυτό , η αποστολή σας είναι να γίνεται περισσότερο οργανωμένοι και προσηλωμένοι στα καθημερινά σας καθήκοντα.

Κάτι το οποίο πρόκειται έπειτα να απελευθερώσει όλη σας την ενέργεια και θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που πραγματικά έχουν σημασία. Ο Πλούτωνας , που βρίσκεται επίσης στον 6ο οίκο σας θα εμβαθύνει και άλλο την ανάγκη σας να εξυπηρετείτε τους άλλους σε βαθύτερο ακόμα επίπεδο. Ποιες δεξιότητες λοιπόν πρέπει να αποκτήσετε ή να ακονίσετε ώστε να ολοκληρώσετε την αποστολή σας;

zwdia-fotia

παρθένος

Ο Αιγόκερως είναι το μόνο ζώδιο που συναγωνίζεται το δικό σας όσο αφορά την εργασιομανία σας. Όμως με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, δηλαδή τον οίκο της διασκέδασης και της απόλαυσης , όλη αυτή η σκληρή δουλειά που κάνετε μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ διασκεδαστική.

Η αποστολή σας για τον μήνα αυτό είναι να βρείτε τι είναι αυτό που σας κάνει πραγματικά χαρούμενους, και να πάρετε την απόφαση πως μετά την έναρξη του Νέου Έτους θα συμπεριλαμβάνετε στο πρόγραμμα σας περισσότερη ώρα ψυχαγωγίας. Η εμφάνιση του Πλούτωνα τώρα στην ίδια ακριβώς θέση με τον Ήλιο στο ουράνιο χάρτη σας, υποδηλώνει πως θα πρέπει φέτος να αφήσετε κάτι να βγει εντελώς από την ζωή σας και να αφήσετε κενό τον χώρο που έπιανε στην ζωή σας για αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζυγός

Ο Ήλιος στον 4ον οίκο της Οικογένειας και της οικογενειακής ζωής σας δείχνει πως φέτος πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο από ΄τον χρόνο σας καθώς και να υπηρετήσετε αρκετά την οικογένεια σας. Ο στόχος σας είναι να ενδυναμώσετε την βάση σας αυτή, ώστε να μπορέσετε να στηρίζεστε απόλυτα επάνω της την στιγμή που παλεύετε για να επιτύχετε τους κοινωνικούς στόχους σας.

Ξεκαθαρίστε τα θέλω σας ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, παραγωγικοί και φτιάξτε ένα καλύτερο σύστημα οργάνωσης και εκλογίκευσης του προσωπικού σας χώρου. Τέλος το ταξίδι του Πλούτωνα διαμέσου την ίδιας πορείας στον αστρικό σας χάρτη, δείχνει ότι πρέπει να καθαρίσετε από τα όποια αρνητικά στοιχεία υπάρχουν τόσο τον πραγματικό κόσμο σας όσο και τον εσωτερικό σας κόσμο

σκορπιός

Ο Αιγόκερως Ήλιος στον 3ο οίκο σας ενεργοποιεί τις ψυχικές σας δυνάμεις και φέρνει αυτοσυγκέντρωση και καθαρότητα στην οπτική σας άποψη ( ο 3ος οίκος σας επηρεάζει το Πνεύμα και την Διάνοια σας). Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο επιχείρημα που σχετίζετε είτε με την συγγραφή, τον λόγο, της εκπαίδευση (διδασκαλία ή εκμάθηση), τότε αυτός ο μήνας είναι και ο κατάλληλος.

Οι άνθρωποι που πρόκειται να συναντάτε καθημερινά στον δρόμο σας αυτό το διάστημα, θα σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες πάνω σε θέματα που σας ενδιαφέρουν κυρίως όμως σε θέματα επαγγελματικά ή εργασιακά για αυτό καλό θα ήταν να είστε πάντα ανοιχτόμυαλοι. Ο Πλούτωνας επίσης, που είναι και αυτός στον ίδιο με τον Ήλιο οίκο στον ουράνιο χάρτη σας δηλαδή τον 3ο οίκο σας, θα σας δώσει την δύναμη να απαλλαχτείτε από όλα τα αρνητικά στοιχεία που σας εμποδίζουν είτε εγκεφαλικά είτε ψυχολογικά και καθυστερούν την πρόοδο σας.

τοξότης

Καθώς ο Ήλιος φωτίζει πάνω από τον 2ο οίκο των Πόρων σας, ήρθε η στιγμή να σοβαρευτείτε εντελώς σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Τον προηγούμενο μήνα κινηθήκατε δυναμικά και ξεκινήσατε ένα καινούριο έργο για αυτό και τώρα θα πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει ώστε να καταφέρετε να συντηρήσετε το έργο σας αυτό και να το κρατήσετε ζωντανό.

Αν μάλιστα καταφέρετε να κάνετε έναν αρκετά προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό φέτος τότε θα έχετε θέσει και γερές βάσεις για το έτος που έρχεται. Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται ακριβώς στα ίδια σημεία με τον Ήλιο στο ουράνιο γράφημα σας, θα οδηγηθείτε ακόμη και στην πλήρη αλλαγή της πηγής εύρεσης των πόρων αυτών , αναζητώντας νέους πόρους στήριξης οι οποίοι αυτή την φορά να είναι αρκετά πιο κοντά στα ιδεώδη και πιστεύω σας.

zodia-astra-tarot

αιγόκερως

Χαρούμενα Γενέθλια Αιγόκεροι. Με τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο του Εγώ, θα ξεκινήσει και ένας νέος κύκλος επιτυχιών και αναγνώρισης. Καθώς λοιπόν θα ξεκινάτε την νέα χρονιά προσωπικά, αναλογιστείτε πως μπορείτε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στην κοινωνία πιο αποτελεσματικά.

Μπορεί για παράδειγμα να θελήσετε να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό σας εαυτό. Και με τον Πλούτωνα να είναι επίσης στο ζώδιο σας θα είστε σε διάθεση για μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή , βγάζοντας από αυτή ότι πλέον δεν σας ικανοποιεί και αφήνοντας χώρο να γεννηθούν καινούρια πιο αρμόζων προς εσάς χαρακτηριστικά

 

υδροχόος

Η εποχή του Αιγοκερω  είναι ιδιαίτερα μοναχική για εσάς Υδροχόοι, ιδίως επειδή ο Ήλιος θα σταθεί πάνω από τον 12ο οίκο του Υποσυνειδήτου σας. Ο γενέθλιος σας χρόνος φτάνει προς το τέλος του, και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκουραστείτε ώστε να έχετε όλες τις δυνάμεις σας έτοιμες όταν ξεκινήσει η στιγμή της αναγέννησης σας στις αρχές του νέου έτους.

Ο διαλογισμός, η μουσική , η ποίηση και ο χορός μπορούν να σας φέρουν σε ένα βαθύτερο στάδιο ηρεμίας από όπου θα μπορείτε πολύ ευκολότερα να ταξιδέψετε στο υποσυνείδητο σας και να αναζητήσετε την σοφία του κόσμου και του Σύμπαντος καθώς και να βρείτε τον καινούριο σας σκοπό για το έτος που ξεκινά. Ο Πλούτωνας βρίσκεται επίσης στον ίδιο οίκο , κατοπτρίζοντας μία επανάσταση και αλλαγή πλεύσης στην σχέση σας με τον πνευματισμό γενικότερα

zodia-zvdia-75

Διαβαστε αναλυτικα  στο 2016 ερωτικο ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ιχθείς

Οι μελλοντικοί σας στόχοι μπαίνουν κάτω από το επίκεντρο του συλλογισμού σας καθώς ο Αιγόκερως Ήλιος βρίσκεται στον 11ο οίκο της Ελπίδας και των Ευχών το διάστημα αυτό. Απευθυνθείτε προς τους φίλους σας και ιδίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία από εσάς – ώστε να αντλήσετε από αυτούς πληροφορίες και να διδαχθείτε από την προσωπική τους εμπειρία ώστε να μάθετε πως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε και να υλοποιήσετε στην πραγματικότητα τα βαθύτερα και πιο σημαντικά όνειρα σας.

Ένας ακόμη τρόπος είναι να αναμειχθείτε με το πλήθος και την κοινωνία γενικότερα. Και με τον Πλούτωνα να ταξιδεύει κατά μήκους του 11ου οίκου σας επίσης, θα καταλήξετε να γίνετε τελικά ένας απόστολος την μεταμόρφωσης και της αλλαγής και θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και τις γνώσεις σας στους συνανθρώπους σας ως τελικό αποτέλεσμα.

zvdia-zwdia-tarw