Ερωτας Σαββ/κυριακο Αναμεσα στις Εκλειψεις 19-20/09

erwtiko-test

 

Ερωτας Σαββ/κυριακο Αναμεσα στις Εκλειψεις 19-20/09

Την Παρασκευή η Σελήνη περνάει το πρώτο μισό της νύχτας στο τέλος του Σκορπιού.

Έπειτα μετακινείται γρήγορα και περνάει το υπόλοιπο της νύχτας στο ζώδιο του Τοξότη, που βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο. Η Σελήνη και στα δύο ζώδια σχηματίζει τετράγωνα με σημαντικά ουράνια σώματα, πρώτα με τον Άρη και μετα με θα παρει μερος στην την αντίθεση Δία και Ποσειδώνα.

 

Η Σελήνη αποτελεί τον προσανατολισμό των συναισθημάτων μας, της καρδιάς και της διάθεσης μας. Είμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις- σε δύο δηλαδή στηρίγματα της Μοίρας. Βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές δημιουργίας της ιστορίας, σε μία από μια σειρά ιστοριών που θα δημιουργηθούν, όμως ακόμα και έτσι ….. τα ζητήματα δεν είναι τόσο απλά πια.

zodia-taro-45

Ο Ερμής μόλις έγινε ανάδρομος και ο Κρόνος μόλις άλλαξε ζώδιο. Οπότε απευθυνόμαστε ξανά για απαντήσεις προς την Σελήνη και τελικά την βλέπουμε να ακολουθεί την πορεία του Κρόνου. Απο τον Τοξότη στον Σκορπιό , απο την περιπετεια στην διερεύνηση.

Μετά από όλα αυτά τα ουράνια γεγονότα κατά την νύχτα της Παρασκευής είναι λογικό να δηλώσουμε ότι βρισκόμαστε στην μέση του σεναρίου της ιστορίας που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Νωρίς την Παρασκευή το βράδυ προσπαθήστε να βρείτε μερικές πληροφορίες που να μπορέσουν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia-zvdia-yy

 

Οπότε μπείτε στο αμάξι σας και αρχίστε να οδηγείτε και απλά αφήστε το αμάξι να σας πάει εκεί που θέλει αυτό…. Μη ξεχνάτε πως τώρα γράφετε την ιστορία σας ή αν προτιμάτε συν γράφετε την ιστορία σας μαζί με τα άστρα αυτές τις ημέρες. Επίσης μερικά από τα προηγούμενα στοιχεία που είχατε περισυλλέξει είχαν αποδεχτεί τελικά απλά καπνός. Ανατρέξτε πίσω σε αυτά και προσπαθήστε να διαβάσετε από τις καταγραφές τελικά ποια ήταν αυτά που δεν έφεραν αποτέλεσμα; .

Τώρα ερχόμενοι στο Σάββατο και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου το σενάριο της ιστορίας μας γίνεται πυκνότερο καθώς η Σελήνη εισέρχεται ακόμα πιο βαθιά σε όλη αυτή την αρνητικότητα που υπάρχει στο ουράνιο στερέωμα. Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη , η Αθηνά και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο πάνω από τα ζώδια της φωτιάς.

zwdia

 

Η Σελήνη κατόπιν θα κανει επαφή με την Αθηνά δειχνοτας διεξοδους σε καταστασεις του παρελθόντος ώστε να αναδείξει νέες μεθόδους για να φέρετε πάθος και χαρά στη ζωή σας καθώς επίσης και για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Βρείτε νέους τρόπους ώστε να τραβήξουν την προσοχή των υπολοίπων. Εξετάστε τα παλιά γνωστά κόλπα σας με μια νέα ματιά . Βλέπετε με σωστό τρόπο τις απαντήσεις που επιθυμείτε να πάρετε; Μήπως μέχρι στιγμής σας ξέφευγε κάτι από την όλη εικόνα τους τελικά; Ίσως τώρα να μπορείτε να τις μεταφράσετε με περισσότερη ακρίβεια και ευκρίνεια όσο αφορά την χρήση τους στη ζωή σας.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό δημιουργεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Να περιμένετε λοιπόν την επανεμφάνιση μίας παλαιάς μάχης. Μην κρυφτείτε από την κατάσταση αυτή. Απεναντίας αναζητήστε τα όποια τεκμήρια και στοιχεία τα οποία κρύβονται ανάμεσα στα λόγια που ακούτε εναντίον σας. Η ανακάλυψη του πραγματικού λόγου αυτής της αντιδικίας είναι τεράστιας αξίας. Τα στοιχεία αυτά που θα βρείτε θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το γενικότερο μυστήριο που διαδραματίζεται το διάστημα αυτό στην ζωή σας, καθώς το κεφάλαιο αυτό πλησιάζει προς το τέλος του , κατά την εμφάνιση της επερχόμενης Πανσέληνου.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

Η Σελήνη το Σάββατο το βράδυ κινείται προς σχηματισμό εξαγώνου με τον Ερμή , ακούστε τους γύρω σας χρησιμοποιώντας τη διαίσθηση σας και προσπαθήσετε να διαβάσετε ανάμεσα από τις γραμμές . Ακούστε το τι λέει η καρδιά σας. Αυτή η βαθιά ένωση με τον Πλούτωνα πιθανόν να περιπλέξει την κατάσταση, όμως εσύ τι ακριβώς αισθάνεστε εσωτερικά; Ακόμα και αν δεν είστε ακριβώς σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι , ακούστε γύρω σας με αγάπη και κοιτάξτε το τι νιώθετε μέσα σας. Τι λέει το ένστικτο σας .. είστε τελικά στο σωστό μονοπάτι ή όχι;

Το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και της Σελήνης είναι ότι πρέπει για τον σκοπό σας την Κυριακή το πρωί , ιδίως σε συνδυασμό με το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Είναι μία ιστορία που έχει φτάσει στα μέσα της πλοκής της ενώ εξελίσσεται σε έναν ομιχλώδη και νέο κόσμο , όμως παρόλα αυτά αυτή η ιστορία θα είναι και όμορφη και συναρπαστική.

Αναλυτικα οι προβλεψεις για τα ζωδια Σαββατοκυριακο 

κριος    ταυρος   διδυμοι   καρκινος    λεων   παρθενος   ζυγος   σκορπιος   τοξοτης    αιγοκερως    υδροχοος    ιχθυες

zwdia