2015: ερωτας, οικονομικά, τυχη

2015: ερωτας, οικονομικά, τυχη

 

Έφτασε το νεο ετος! Ήρθε η ώρα για νέα ξεκινήματα και την πραγματοποίηση των ονείρων μας. Ενώ τίποτα δεν έρχεται εύκολα, το σύμπαν θα είναι δίπλα σας κάνοντας συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας φανταστικούς –έτσι αν θέλετε να παίξετε και να κερδίσετε, κρατήστε τους παρακάτω τομείς στο μυαλό σας για να βελτιώσετε την ζωή σας.

 

κριος

Μοιραστείτε την δημιουργικότητά σας με τον κόσμο. Τότε θα έρθει η αναγνώριση. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική αναλυση του 2015.

 

ταυρος

Το σπίτι, η οικογένεια και η επισημοποίηση είναι τα τυχερά σας αστέρια. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

zodia-taro-45

 

διδυμοι

Η διεύρυνση των  γνώσεών σας μέσα από το σχολείο ή τα ταξίδια θα είναι αρκετά πιο δύσκολη. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

καρκινος

Οι μακροχρόνιες επενδύσεις και οι στόχοι θα αποκτήσουν τροχιά όπως ποτέ άλλοτε. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

 

λεων

Οι αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση θα κάνουν την δύναμή σας πιο έντονη. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

παρθενος

Ξεφορτωθείτε τα σκουπίδια και ξεκινήστε από την αρχή χωρίς δεσμεύσεις. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

ζυγος

Οι νέες φιλίες και τα νέα ομαδικά πρότζεκτ με σκοπό θα είναι ο χρυσός σας. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

σκορπιος

Οι επαγγελματικές στιγμές που ονειρεύεστε είναι αρκετά κοντά, για αυτό κάντε την προσπάθεια να φτάσετε ακόμα πιο μακριά. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

τοξοτης

Η εξερεύνηση του κόσμου είναι ένα πνευματικό ταξίδι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

αιγοκερως

Η ευθυγράμμιση με την σεξουαλικότητά σας με έναν πιο εμφανή τρόπο, θα φέρει την επανάσταση στην ερωτική σας ζωή. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

υδροχοος

Οι δεσμεύσεις και οι σχέσεις στις οποίες βασίζεστε, μπορούν να γεμίσουν την καρδιά σας. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

ιχθυες

Οι στόχοι που αφορούν την σωματική σας κατάσταση θα κορυφωθούν και θα ενισχύσουν την δύναμή σας για το 2015. Διαβάστε την ερωτική και οικονομική ανάλυση του 2015.

 

 

zwdia-3-zodia