ωροσκοπιο 25/8: νεα σεληνη στην παρθενο

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia-zodia

ωροσκοπιο: νεα σεληνη στην παρθενο

 

Η νεα σελήνη στο ζωδιο της παρθενου, η οποία λαμβάνει χώρα φέτος στις 25 Αυγούστου, συνήθως είναι μία περίοδος για να οξύνουμε τη σκέψη μας, να τελειοποιήσουμε ικανότητες, να ξεκαθαρίσουμε εκκρεμότητες και να αναπτύξουμε υγιεινές συνήθειες. Ενώ όλα αυτά είναι πιθανά τώρα, το κλειδί για να δημιουργηθεί αυτή η μαγεία, χρειάζεται μία δόση έμπνευσης. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ποσειδώνας θα σχηματίσει αντίθεση με την νέα σελήνη.

 

ζωδιο ωροσκοπιο κριος

Η πειθαρχία είναι απαραίτητη με την συγκεκριμένη νέα σελήνη στο ζωδιο της παρθενου. Λαμβάνει χώρα στον 6ο οικο σας σηματοδοτώντας το όφελος που θα έχετε αν βελτιώσετε την συμπεριφορά σας στην εργασία και στην υγεία. Ο ενεργητικός σας κυβερνήτης, ο άρης, θα πλησιάσει τον κρονο στον σκορπιο, μειώνοντας την σημασία των προτεραιοτήτων και την προσπάθεια σε ένα θέμα την φορά. Η υπομονή και η υπομονή είναι τα κλειδιά για να πετύχετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στοχους.

 

ζωδιο ωροσκοπιο ταυρος

Η συνήθως προσγειωμένη νέα σελήνη στο ζωδιο της παρθενου, είναι γνωστή για την πρακτικότητα και την παραγωγικότητά σας. Η συγκεκριμένη, όμως, έρχεται σε αντίθεση με τον ονειροπόλο ποσειδώνα για να απαλύνει τις σκληρές επιπτώσεις του γεγονότος. Θα λάβει χώρα στον 5 οικο σας όπου θα σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα δημιουργικότητας και ρομάντζου.

zodia-zvdia-22

 

ζωδιο ωροσκοπιο διδυμοι

Τα οικογενειακά θα είναι το επίκεντρο με την νεα σεληνη στο ζωδιο της παρθενου και στον 4ο οικο σας.  Τα πρότζεκτ στο σπίτι και η επίλυση ζητημάτων με συγγενείς είναι θετικές εκφράσεις της σεληνης. Ωστόσο, η αντίθεση με τον ποσειδώνα που βρίσκεται στον 10ο οικο σας, θα σας αναγκάσει να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Η επαγγελματική έμπνευση είναι άλλο ένα όφελος, αλλά θα χρειαστεί να διαχειριστείτε συστήματα και λεπτομέρειες.

 

ζωδιο ωροσκοπιο καρκινος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε την επικοινωνία, να κάνετε νέες επαφές και να μελετήσετε νέα θέματα με την νεα σεληνη στο ζωδιο της παρθενου. Προσγειώνεται στον 3ο οικο σας για να ενεργοποιήσει την πρακτική σκέψη, όμως η αντίθεση της με τον ποσειδώνα σας χαρίζει έντονη φαντασία. Είναι υπέροχη περίοδςο για να κάνετε την λεπτομερή δουλειά που χρειάζεστε για να κατακτήσετε ένα όνειρο καθώς και για συζητήσεις ευαίσθητων ζητημάτων.

 

ζωδιο ωροσκοπιο λεων

Η εκμετάλλευση των ταλέντων σας και η χρήση ευκαιριών είναι ευνοϊκές εκφράσεις της συγκεκριμένης νέας σελήνης στο ζωδιο της παρθενου. Λαμβάνει χώρα στον 2ο οικο σας όπου θα σας δώσει το κίνητρο να βελτιώσετε ικανότητες, να επενδύσετε στην εκπαίδευση και να αγοράσετε εξοπλισμό που μπορεί να προσθέσει αξία στη ζωή σας. Μην ξοδέψετε υπερβολική ενέργεια ή χρήμα χωρίς να κάνετε την κατάλληλη έρευνα.

 

ζωδιο ωροσκοπιο παρθενος

Ήρθε η ώρα να αναζωογονήσετε την εμφάνιση και την συμπεριφορά σας με την νεα σεληνη στον 1ο οικο σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε προσωπικά ή επαγγελματικά πρότζεκτ, για αυτό μην διστάσετε να πάρετε τα ηνία. Προσέξτε όμως, διότι ίσως κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά μόνοι σας, καθώς ένας αδύναμος σύντροφος δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει. Μην θυσιάζετε τον εαυτό σας για τους άλλους.

 

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio

 

ζωδιο ωροσκοπιο ζυγος

Η συγκεκριμένη νέα σελήνη προσφέρει πειθαρχία και συγκέντρωση που σας βοηθά να προετοιμάσετε μία σημαντική κίνηση τον επόμενο μήνα. Η σύνοδος του ήλιου στο ζωδιο της παρθενου και της σεληνης, λαμβάνει χώρα στον 12ο οικο σας, και θα είστε περισσότερο παραγωγικοί στα παρασκήνια. Ενώ είναι γενναιόδωρο να βοηθάτε τους άλλους, η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων θα αφήσει χώρο για νέα πηγή έμπνευσης.

 

ζωδιο ωροσκοπιο σκορπιος

Η ανταγωνιστική νέα σεληνη στο ζωδιο  της παρθενου προσγειώνεται στον 11ο οικο σας, όοπυ θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες ικανότητες, ή να οδηγήσετε αυτές που ήδη έχετε σε ανώτερο επίπεδο. Το να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που απαιτούνται από εσάς και σε αυτά που περιμένετε από τους άλλους, μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα στην ομαδική δουλειά και στην αποτυχία. Επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά.

 

ζωδιο ωροσκοπιο τοξοτης

Θα νιώσετε την πίεση να τα κάνετε όλα τέλεια με την νεα σεληνη στο ζωδιο της παρθενου και στον 10ο οικο σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε ένα πράγμα τη φορά αντί να υπερφορτώσετε τον εαυτό σας με υποχρεώσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά. Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, όσον αφορά την επίδειξη των ικανοτήτων σας και τον σεβασμό.

 

ζωδιο ωροσκοπιο αιγοκερως

Η εκπαίδευση έρχεται στο επίκεντρο με την νεα σελήνη στο ζωδιο της παρθενου και στον 9ο οικο σας. Ενώ θα έχει να κάνει με την βελτίωση των επαγγελματικών σας ικανοτήτων, υπάρχει και φιλοσοφική πλευρά του γεγονότος. Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες προοπτικές και θα αποκαλυφθούν γεγονότα που τα οποία μέχρι τώρα σας κρατούν πίσω. Αν μία άποψη δεν είναι χρήσιμη, ήρθε η ώρα να κάνετε χώρο για εποικοδομητική σκέψη.

 

zwdio-zwdia-ζωδιο-ζωδια

 

ζωδιο ωροσκοπιο υδροχοος

Η αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων στις σχέσεις είναι το αποτέλεσμα της νεας σεληνης στο ζωδιο της παρθενου. Λαμβάνει χώρα στον 8ο οικο σας δοκιμάζοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα, αλλά η θέλησή σας να δουλέψετε πάνω στις πιο μικρές λεπτομέρειες, είναι σημαντικό για να διατηρήσετε και να βελτιώσετε τις συναισθηματικές σας γνωριμίες.

 

ζωδιο ωροσκοπιο ιχθυες

Η νεα σεληνη στο ζωδιο της παρθενου λαμβάνει χώρα στον 7ο οικο σας. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε ένα επιλεκτικό άτομο, όμως αν η κριτική του είναι εποικοδομητική, δώστε προσοχή σε αυτά που λέγονται. Αλλάξτε τους κανόνες μίας σχέσης ή απομακρυνθείτε. Γνωρίζοντας ακριβώς τι θέλετε, θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.